ıyi olamazlar, sizin icin iyi kaynana oglunun evine hic ugramayan, hic aramayan kaynana. Yaziklar olun...
Hahaha siz kayınvalide misiniz? Yorumlarınız cok güldürdü beniBi dövmediğiniz kalmış üyeleri
burdaki gelinlere iyi vermiş veriştirmişsinde, sen dur bakalım orda :))))))))))
o yazıklar olun kelimesini öncelikle sana ve senin gibi kaynanalara altın harflerle iade ediyorum.....
Hem doğru demişsin..gelinin evine sık sık gitme canım sende ..ne işin var yani.....arada sırada gidersin tabi..bıktırmanın alemi nee...iyi kaynana olmak istiyorsan bunlarada dikkat et
oğlanlarınıza bu kadarda güvenmeyin derim ben..evliliğin ilk yılları yanıltmasın sizi....yıllar geçtikçe karısı olacak baş tacı...
BİRDE ŞU KULLANDIĞIN LAFI NERDEN ÖĞRENDİN BAKİMM SEN :))))) VALLA HER KAYNANA BİLMEZ BU LAFI...SENDE AZ KAYNANA DEĞİLMİŞSİNAFFERİM SANA AFFERİM...SEN BENİM KAYNANAM İYİKİ OLMAMIŞSIN..ELİNDEKİ GELİNİN KIYMETİNİ BİL...YOKSA BENİM GİBİ BİRİ DENK GELİR BİR KAŞIKTA BOĞAR SENİ....
iyi olmak istiyorsan önce şunu bileceksin....iyilik senin dediğin gibi öğretilcek birşey..insanın içinden gelecek, vicdanla alakalı yani...
gelin bize daha işin başında mesafe koyuyor diye yazmışsın da pardon yani ne zaman mesafe koyacaktı..işin başında koyacak tabi..daha ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi...mesafe dediğin şey insanlar birbirini tanıdıkça,birbirini sevdikçe ortadan kalkar yada artar...
hem önyargılı yaklaştığını,yada sağdan soldan dolduruşa geldiğini nerden biliyorsun..buda senin önyargın olmasın sakın..tipik kaynana önyargısı....
benden kaynana olmaz diyordum demişsin....nerden vardın bu kanıya..bak basbayağı kaynana olmuşsun işte....tebrik ederim....
birde yukarda bir yerde arkadaşın eşine gerizekalı demişin...zaten böyle bir saygısızlığıda ancak bir KAYNANA yapar
Ölmüs bir kadinin arkasindan bu laflari söyleyebiliyor, saygiasiz olmuyorda, ben kocasina geri gekali deyince mi saygisiz oluyorum, senin (gecinden versin) ama ölmüs annene kocan böyle konussa bosamazmisin?
bu site de biraz agrasif olusum sizlerin yazilarini okudugum icindi, evet sizin yazdiklariniz gercekten kaynana olmayani bile kaynana yapar, demekki o yüzden kaynanalariniz ister istemez kaynana olmus....
benim gibi birine denk gelirsen diyorsun ya iste o mümkün degil, eger yazdiklarima ters düsüyorsan.. biz cekirdek aileyiz, mesafe koyulmasi neden seni rahatsiz ediyor diye sorarsan, gelinin mesafe koymasi oglumun da ister istemez mesafe koymasi anlamina geliyor buna kimsenin hakki yok diye düsünüyorum. istediklerini yapsinlar karismam, ama yakinimda olmalilar
bu site de biraz agrasif olusum sizlerin yazilarini okudugum icindi, evet sizin yazdiklariniz gercekten kaynana olmayani bile kaynana yapar, demekki o yüzden kaynanalariniz ister istemez kaynana olmus....
benim gibi birine denk gelirsen diyorsun ya iste o mümkün degil, eger yazdiklarima ters düsüyorsan.. biz cekirdek aileyiz, mesafe koyulmasi neden seni rahatsiz ediyor diye sorarsan, gelinin mesafe koymasi oglumun da ister istemez mesafe koymasi anlamina geliyor buna kimsenin hakki yok diye düsünüyorum. istediklerini yapsinlar karismam, ama yakinimda olmalilar
eğer ölmüş bir kadının arkasından konuşuyorsa, onun kendi ayıbı....ama bu,kocasına GERİZEKALI deme hakkınıda sana vermez......çünkü seni ilgilendirmez....
benim değil annemin ölüsüne, dirisine bile laf etse eşim, nasıl bir tepki veririm yada ne yaparım o benim sorunum.......
ama emin ol kesinlikle kaynanamda nasibini alır benden....
sözün bittigi yerde kolay kelime seni ilgilendirmez oluyor, veya benim sorunum..
evet tabiki yazilanlar ne beni ilgilendirir ne de benim sorunum, burasi bir forum, ve hepimiz fikirlerimizi yaziyoruz
mesela bende yazdiklarimdan ötürü seni ilgilendirmez diyebilirim ama demiyorum, cünkü bir konu burda bir cok insan tarafindan tartisilacak ve biz dogrusunu bulacagiz degilmi ...
kaynanalari islah etmekten bahsediyorsunuz, bence birbirimizi islah edelim daha iyi, yoksa buraya icimizi bosaltarak bir yere varamayiz, bu formun bize yararli olmasi dilegiyle, yinede hepinizi öpüyorum... sizlerde o gün geldimi önce bocaliyacaginizdan eminim, cok iyi niyetli olabilirsiniz ama bunun recetesi yok her insan ayri, söyle yaparsam iyi olur diye bir recete uygulayamayiz, onun icin tekrar yaziyorum mesafe koyulmaz, mesafe koyulursa taniman zor olur.. mesafeden ne anladiginizada bagli bu, tabiki sabah aksam, birlikte olacagiz anlamina gelmiyor.....
annem kaynanamı sevmiyor babamın vefatından sonra annemle kaynanaya gitmiştik o vakit babam hakkında o kadar kötü konuştu ki annem bir daha onu görmek ve konuşmak istemediğini bana söyledi ki anneme hak verdim annem kişilik olarak bana daha üstün geliyor ikisini kıyasladığımda
kiskanclik meselesi duydugum en sacma ve sapikca bir düsünce, mesafe olayina gelince, hepimizin isi gücü var tabiki ogluma güveniyorum, bana mesafe koymaz, bir kizim birde oglum var, ve hic hayatlarina, secimlerine karismadim, biliyorlarki kesinlikle de karismam, etrafimda olmalarini istiyorum, bunda ne sakinca var ? sizin ile evlenince ailenin isi bitiyormu, artik ben varim, ona ne anne ne baba lazim demeniz sacma degilmi? ne siz atin ailenizi, nede onlardan bunu isteyin, bunun bir ortasini bulmak zormu? birbirine insanlar sevgi ile yaklasamazmi? bende gelin oldum, ama inan sizin gibi hic düsünmedim, onlari cok sevdim, kocamdan ayrildigim halde onlara anne, baba demekten vaz gecmedim.
camur atmiyorum, oturduk ve konustuk, tahmin ettigim gibi bana nasil kaynana olunur ögretiyorlar ve akil veriyorlarsa onada etraftan böyle sacma sapan tipler vermisler..
bu yeni bir görev, yeni bir ad ben kaynana oluyorum, oda gelin, ikimiz icinde yeni birsey, ikimizinde bu yeni isimlere alismasi gerekiyor, saglikli bir iliski kurabilmek icin tabiki birbirimizi daha iyi tanimamiz gerekiyor, mesafe koyuldugu zaman, daha basindan ben seni tanimak istemiyorum derseniz, belkide cok güzel olacak bir iliskiyi bitirmis oluyorsunuz, oysa görmek zorunda kalmadiginiz herhangi bir arkadasiniz degil kaynana, ister istemez göreceksiniz, o zaman taniyip saglikli bir iliski kurmak bence daha mantikli...
kiskanclik meselesi duydugum en sacma ve sapikca bir düsünce, mesafe olayina gelince, hepimizin isi gücü var tabiki ogluma güveniyorum, bana mesafe koymaz, bir kizim birde oglum var, ve hic hayatlarina, secimlerine karismadim, biliyorlarki kesinlikle de karismam, etrafimda olmalarini istiyorum, bunda ne sakinca var ? sizin ile evlenince ailenin isi bitiyormu, artik ben varim, ona ne anne ne baba lazim demeniz sacma degilmi? ne siz atin ailenizi, nede onlardan bunu isteyin, bunun bir ortasini bulmak zormu? birbirine insanlar sevgi ile yaklasamazmi? bende gelin oldum, ama inan sizin gibi hic düsünmedim, onlari cok sevdim, kocamdan ayrildigim halde onlara anne, baba demekten vaz gecmedim.
camur atmiyorum, oturduk ve konustuk, tahmin ettigim gibi bana nasil kaynana olunur ögretiyorlar ve akil veriyorlarsa onada etraftan böyle sacma sapan tipler vermisler..
bu yeni bir görev, yeni bir ad ben kaynana oluyorum, oda gelin, ikimiz icinde yeni birsey, ikimizinde bu yeni isimlere alismasi gerekiyor, saglikli bir iliski kurabilmek icin tabiki birbirimizi daha iyi tanimamiz gerekiyor, mesafe koyuldugu zaman, daha basindan ben seni tanimak istemiyorum derseniz, belkide cok güzel olacak bir iliskiyi bitirmis oluyorsunuz, oysa görmek zorunda kalmadiginiz herhangi bir arkadasiniz degil kaynana, ister istemez göreceksiniz, o zaman taniyip saglikli bir iliski kurmak bence daha mantikli...
BENCE EZBERE YAZIYOSUN..SENİ İLGİLENDİRMEZ DERKEN, KADININ KOCASINA GERİZEKALI DİYORSUN..SEBEBİDE ÖLMÜŞ KAYNANASINA LAF ETMESİNİ GÖSTERİYORSUN....
ÖLMÜŞ KAYNANASINA LAF ETMESİ SENİ İLGİLENDİRMEZ DEDİM..YADA BU ,KOCASINA GERİZEKALI DEME HAKKINI SANA VERMEZ DEDİM...LÜTFEN KONUYU ÇARPITMAYALIM..YOKSA HERKES FİKİRLERİNİ TABİYKİ PAYLAŞACAK....
AYRICA MESAFE KOYULMAZ LAFINIDA TASVİP ETMİYORUM..MESAFENİN OLMADIĞI YERDE LAÇKALIK OLUR...LAÇKA OLMUŞSA BİRŞEY NE SAYGI KALIR NE SEVGİ....MESAFEDEN KİMİN NE ANLADIĞINI TARTIŞACAK DEĞİLİM..ÇÜNKÜ MESAFE ADI ÜSTÜNDE MESAFEDİR..VE ÖZELLİKLE ERKEK TARAFINA YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYDİR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?