ben sizde buyuk bir problem goremedim kaynana karisir saygili ve mesafeli ol ohhh benimki turkiyede Allahdan öyle eve karismasina bende sinir olurum oda herseyi en iyi bilendir beni kiskanir sulu koftem cok guzel olur benim laf acildi anne benimki hic dagilmiyor dedim eltiminki pilav gibi oluyormuskafamçokkarıştıhemen diyorki etini cok koyuyordursun :1shok:gozumle gormem lazim diyor ayyyy deli oldum onunkide hic hosuma gitmedigi halde guzel olmus dedim icine kekiklkisalkisalkis:ecrin_bebek:koymus pekte begenmedimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileöteki eltilerle kiyaslar evdekiyle hergun kavga gurultu ederdi ayrildi bir tatlilasmislarki birsey yapsam nola eltimi diyor o yapaydi onunda yemeklrini begenen duymadim benim pastalarimi falan daha cok begnirler neyse kadin ters donmusMerhaba Kizlar, Güzeller..
ya da benim kayinvalidem gibi "merhaba gelinler" mi diyeyim...
Esimin yaninda kizim, canim kizim filan der...eltimin ve görümcemin yaninda, bize hitab edince ne diyorsunuz kizlar gelinler bugün ne pisirelim der...:1ninca:
sinir olurum..uyuz olurum...gicik olurum..
ben de daha 2.5 aylik evliyim, KOCAMI COOOOKKK SEVIYORUM..zemuszemus:jeyyar:
ama kayinvalidem...:bbo:
gecen misafirim geldi, tam tabaklar hazir misafirlere servis ettim, caylari dolduruyorum..mutfaga geldi.."caylari yemekten sonra mi vereceksin, nerde kaldi?" deyince benim tepem attui...rtabaklari misafirlere götürürken bakiyorum masa örtümü kaldiriyor...sonra ev düzenime karisiyor...
herzaman misafir gelmeden o erken gelir zaten...kontrol eder...herseyi yetisirebildim mi diye sorar...beni herzaman iyice bir süzer, sanki kiz begeniyormus gibi...
esime..oglummmm, guzumm diye seslenir..anan gurban olsun der:1shok:
öff aklima geldi sinir oldum ya..
daha cok sey var da...moralimi simdilik daha fazla bozmim bari...CADIARZU
ya bence oğullarının yuvasını yıkmak isteyen kadınlar oğullarına en büyük kötülüğü,bencilliği yapıyor.
şurda kalmış 15 yılın falan,sen ölüp gideceksin bırakta oğlun iyi bir insanla hayatını devam ettirsin,senin baktığın yerden eşi devam etsin.
ama yok,hayatı geline zehir eder boşatır,15 yıl oğlum gülüm devam eder,yüzü toprağa dönüncede pişman olur.beter olsun.sonra oğlu arkasında kadın desteği olmadığı için işlerine yetişemez,çocuğu yoktur ilerde ona bakacak biri olmaz,son yıllarında ona destek olup saçlarının beraber ağardığı bi yoldaşı olmıycak,
iyi mi oldu şimdi??
böyle analar cenneti haketmiyo
Bazıları gerçekten domuzluk yapıyor. Babam ve üvey annemin 2. evlilikleri. Üvey annem ilk eşinin annesinden çok çekmiş. Hatta boşandıktan sonra bile çektirmiş kadın. Derkeen, üvey annemin eski eşi bulduğu Rus bi hatunla evlenmiş. Şimdi eski kaynanası olacak kadın nasıl mumla arıyor onu bir görün. Üvey annem de sırf arada çocuklar var diye iletişim kuruyor onlarla. Dilerim hepinizin kaynanası bigün yola gelir (tabi siz kocanızdan boşanmak zorunda kalmadan), değerinizi anlar diyorum. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?