Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Kizlar, Güzeller..

ya da benim kayinvalidem gibi "merhaba gelinler" mi diyeyim...
Esimin yaninda kizim, canim kizim filan der...eltimin ve görümcemin yaninda, bize hitab edince ne diyorsunuz kizlar gelinler bugün ne pisirelim der...:1ninca:
sinir olurum..uyuz olurum...gicik olurum..
ben de daha 2.5 aylik evliyim, KOCAMI COOOOKKK SEVIYORUM..zemuszemus:jeyyar:

ama kayinvalidem...:bbo:

gecen misafirim geldi, tam tabaklar hazir misafirlere servis ettim, caylari dolduruyorum..mutfaga geldi.."caylari yemekten sonra mi vereceksin, nerde kaldi?" deyince benim tepem attui...rtabaklari misafirlere götürürken bakiyorum masa örtümü kaldiriyor...sonra ev düzenime karisiyor...
herzaman misafir gelmeden o erken gelir zaten...kontrol eder...herseyi yetisirebildim mi diye sorar...beni herzaman iyice bir süzer, sanki kiz begeniyormus gibi...
esime..oglummmm, guzumm diye seslenir..anan gurban olsun der:1shok:
öff aklima geldi sinir oldum ya..

daha cok sey var da...moralimi simdilik daha fazla bozmim bari...CADIARZU

üzüldüm canim ama sunu söyliyim eger bebek hemen istemiyosan dil kursuna git ehliyetini al ise gir sana dost tavsiyesi ben pisman oldum ama hic bisey icin gec degil sonra cocukla ck zorlanirsin

evin ayrimi dahaaa zaman gectikce cok sey degisir benim esimde annesini severdi bana yaptiklarini anladi ama zamana gecyio tabi biraz anlamasi icin sen daha yeni gelinsin galiba
simdilik kalbini kirmadan uyar evinin düzenine karisiyosa sesssiz kalma ama kalbini kirmadan uyar bi dene bakalim nasil tepki vercek

ben sizde buyuk bir problem goremedim kaynana karisir saygili ve mesafeli ol ohhh benimki turkiyede Allahdan öyle eve karismasina bende sinir olurum oda herseyi en iyi bilendir beni kiskanir sulu koftem cok guzel olur benim laf acildi anne benimki hic dagilmiyor dedim eltiminki pilav gibi oluyormuskafamçokkarıştıhemen diyorki etini cok koyuyordursun :1shok:gozumle gormem lazim diyor ayyyy deli oldum onunkide hic hosuma gitmedigi halde guzel olmus dedim icine kekiklkisalkisalkis:ecrin_bebek:koymus pekte begenmedimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileöteki eltilerle kiyaslar evdekiyle hergun kavga gurultu ederdi ayrildi bir tatlilasmislarki birsey yapsam nola eltimi diyor o yapaydi onunda yemeklrini begenen duymadim benim pastalarimi falan daha cok begnirler neyse kadin ters donmuslmaz:
ne olacak yaslandiydi mecbur oldugunu anladi diyormus bana k.... bakar diyormus eltimden iciri afedersinizde hergun birbirlerini yerlerdi nasil kaynamislarsenağlamasenağlamabirde beni kiskaniyor bende onu aramizda kalsin:kedi::kedi:anne anne diye dolandikca bir hos oluyom:kedi:mnyk dua etde izinim iyi gecsin yaaa ufffff aslinda okadarda kotu dgil bir ara tozuttuyduda:Saruboceq::Allahdan esim gaza gelmedi Allah cikartti ama simdilik idare ediyoruz ayyy laf sokmalari berbat zaten iyiki ayriyim mnyk sende bir alemsin ne dolanip duruyorsun niye agliyor o aglamaya birsey derlerya soyleyimmi or,,, agidilaelaelaelaelaeozurdilerimde ne yapiyim oda sevsin torunlarini kadinda psikoljik bozuklukmu var

insallah iyi gecer canim takma kafana ayri memlekettesiniz ne güzel darisi basima temelli dönünce kalsin burdaa aynen canim dedigin gibi ka... plani derler aslinda yazmak istemem ama napiyim insani delirtiyolar

Ben sürdüremiyorum kızlar 4 senelık mucadelem bitmek üzere daraldım artık inanın

sanki benimkini özetlemişsin tatlım
ne umutlarla kurdugumuz yuva kayınvalidemin çabalarıyla yıkılmak uzere
eşimde onun agzına baktı bakmıyor sanıyordum ama içten içe dolmuş

ya hayirdir sen bebk istemiyormuydun canim ne bitmesi yaa bizimle paylassana ne olduki bence ani kararlar verme pisman olursun adi kaynana sabret yaa bosandiktan sonra mutlu olacagini dusunuyorsan yaniliyorsun ilk gozagrisi baska ikinci istisnalar kaideyi bozmaz kiymet bilmez buyuk bir problemin yoksa aklina bile getirme bunu hersey yoluna girer kim 4 4luk yasiyorki

Bazıları gerçekten domuzluk yapıyor. Babam ve üvey annemin 2. evlilikleri. Üvey annem ilk eşinin annesinden çok çekmiş. Hatta boşandıktan sonra bile çektirmiş kadın. Derkeen, üvey annemin eski eşi bulduğu Rus bi hatunla evlenmiş. Şimdi eski kaynanası olacak kadın nasıl mumla arıyor onu bir görün. Üvey annem de sırf arada çocuklar var diye iletişim kuruyor onlarla. Dilerim hepinizin kaynanası bigün yola gelir (tabi siz kocanızdan boşanmak zorunda kalmadan), değerinizi anlar diyorum. =)

Son düzenleme:

guclubacismile

aman bende eşime diyorum biz ayrılsak herkez g nin gelini dayanamamış kaçmış der sen 2.ye evlenirsin annen buda kaçmasın diye çenesini kapar okızda akıl varsa ananı da sülalesinide eve sokmaz soksada hiç 1şeye karıştırmaz 2niz mutlu mesut yaşarsınız diye
aman bazı insanlar da inanın bağırmaktan anlıyo ogluna hiç bişey diyemeyen kadın o yokken car car benim kafamı yiyor napalım Allah dağına göre kar verirmiş bazılarımıza da kar fırtınası düşüyor işte

benim kaynana boşanmamız için elinden geleni yapıyor atmadıgı camur kalmadı bana ama eşim ve ben yuvamızı koruyoruz hamdolsun..bıktım artık 4 yıldır aynı seyler beni şikayet etmediği kimse kalmadı kaynana olacagın ama olmuyor işte yalancının mumu yatsıya..eğri karnı eğriye gidiyor

benim eve sıgamadı cocuguma bakıyordu ama habire oğluna bişiyler fitliyordu..şimdi gitti hasta ruhlu görümcemin cocuklarına bakıyor..görmcem ayrı bir ruh hastası eşi de acayıp sorumsuz cocuklar desn tam huysuz cıgırtkan..allah verdi cezasını beter olsun inşallah..

ay ne kadar zor ya evleniyosun eşinin ailesiyle uğraş dur..aman allahıma hep dua ediyorum valla hayırlı olmucak insanları evime girmeye nasip etme diye..kayınvalidemle çok resmiyiz biz.benim yüzümden bazı olaylar yaşadım ve artık resmi olmaya karar verdim ama nişanlım ilerde bişey olursa arayı korucak artık..benle uğraşan bin beter olsun valla..

Daha bu sabah yine laf soktu..
Bıktım Yemin ediyorum kii..
Sus! sus! ıçim almıyor artık..
şiştimmm içime ata ata..
Durgun içime kapanık biri olcam sonunda bi insanın bu kadar üstüne gelinmez ki yaa

kım kımınlen ugrasıosa allh ona bın mıslını versın kendı kızlarından bulsunlar ınşişşşşşşşşşşşş

kızlar benım yasadıklarım da cok kotuydu.zaten kadın sevgısız soguk hayvan gıbı bıırıydı.nısanlandık bır kere kızım demedı.bakısları cok ktuydu.anlıyordum ıcten ıcten kotulugunu.bırde bır grumcem varkı dusman basına.aramızı bozmaya meyıllı.neyse nısanlıyken annem ben kardesım evlerıne gıttık bır bayram.ama cok uzak memleketı.ıkı gunlugune gıttık.suratları 5 karıs.kadın manyak mı ne ılk gec daha bıze bılıyormusunuz bu(esımın adını soyleyerek) benım oglum degıl.bu ve dıger gorumcemın adını soyluyor bunlar esımın ılk karısından.annem şok oldu tabı.cocuk 26 yasına gelmıs sımdı mı soylenır dıye basladı aglamaya.esım şok oldu.ben allah varya sevındım bu karıdan degıl dıye.ama sonra ne dese begenırsınız.şaka yapmıs.bırde esıme hakaret ediyor manyak aptal ben sana göz kırptım dıye.amacı neydı anlamadık.bız oturuyoruz. mısafır mıyız neyız umrunda degıl gıtmıs odasına uyumus.ılk ve son defa gıtmıstık evlerıne.sonra esımın babası esıme bızım yanımızda sureklı kufurler edıyordu.ben hazmedemedım hıc.ama hep ya sabır ya sabır dedık.esıml ıkı gun boyunca sureklı kavga ettıler.esım gıtmek ıstedı.ben hadı sabret yarın gıtcez dedım.ama demeseydım.o son gece bır kavga cıkarttılar.bzıe neler neler dedıler.neler yapmadılar.gecenın 12 si.ve kıs.bız artık orda duramazdık.topladık valızı cıktık yola.ne dolmus ne bişi vardı.bır servıs gorduk sanki allah gonderdı.rıca ettık.bızı otogara gotrdu.tabı bu saatte otobus nerden bulucaz.sorduk bıkac yere yoktu.sonra seslendıler.bı otobs varmıs.butun gece yolda aglaya aglaya bır olduk.annem gıt oglum sanada karı cok benım kızıma da koca cok.gıt aılene tepe tepe kullansınlar bu iş olmaz dedı.ama esım bızımle geldı.kardesım hıc ama hıc serkan abının yerınde olmak ıstemezdım dedı.neler yasadık yaaa. sonra esımın kardesını yolladılar ya benle ayrılsınmıs yada evlatlıktan reddetceklermıs.esımde benı tercıh ettı.bu seferde ıyıce cırkeflestıler.esıme ev almıslardı onu ıstedıler. ver dedım.bısılerını ıstemıyorum yeterkı rahat bıraksınlar.verdı notere vekaletname.sonra bana taktıgı 3 tane kullanılmıs bılezıgını ıstedı.ver dedım esıme vermedı.bırde esıme bekrken aldıkları laptopu.ay dedım bırtarafındakı donuda alcaklar.ne terbıyesız ınsanlar.sonra kadın aradı esımı.bana kufrettı.esım küplere bindi.sen benım esıme nasıl oyle dersın dıye.benım annem aradı.... hanım nıye oyle dıyorsun dıye.kadın iyi yapmışım iyi yapmısım dedı.delımı ne.anneme dıyorum bırde hanım dıyorsun.offf neler cektık yaa.sonra benım babam vermek ıstemedı oyle aıleye.ben ılerde uzulecegım dıye.esım onlar benım ıcın bıttı dedı.yemınler ettı.bız evlendık 3 yıl oldu.ama pesımızı bırakmadılar.esımle barısmak ıcın kac defa geldıler.esım hıc ıstemedı.aklını yavas yavas celmeye ve esımi kendılerının ıyı nıyetlı olduklarına ınandırmaya basladılar.esıme dıyorum onların amacı sen degılsın bızı ayırmak nıyetlerı.sımdıde ıyı nıyetlıyız hatamızı anladık numarasına yatıyorlar dıyorum.cunku daha gecen yıl geldıklerınde ozur dılemeye geln ınsanlar hala ama benım annem cekyat ıstemıs onlardan.boyle bısı konusmadı bıle annem ama ıstesede en dogal hakkımızdı.cokmu garıp bısı.ben dul kadın gıtmedım onlara.ama ıstemedık.bır suru yalanlar ve ıftıralar attılar bana ve aıleme.ben nısanlanmısım ayrılmısım.boyle dıyorlarmıs.ben nısanlanmıs olsam nısana geldıklerınde mutlaka duymazlarmıydı.kac yıl sonra nerden duymuslar.boyle bısı olmadı.ama nısanlanıp ayrılmak ayıp deıl.olsa solerdım.ama sımdı kendı kızları nısanlanıp ayrılmıs.kendı baslarına geldı bana attıkları ıftıralar.daha neler neler.cok uzun oldu ama cok doluyum.

bize hep büyüyaptınız ogluma deyıp durdular.ben büyü ne bılmezdım.asıl onlar bana buyu yapmıs olmalı kı herseye ragmen evlendım.esım ıyı dıye evlendım.annesı babası benı ılgılendrmez dedım ama onlar gelıp esımle barısmaya calıstıkca sankı bızı ayrcaklar dıye korkuyorum.cunku bızı hep ayrmak ıstedıler.sımdı onların ıyı nıyetlı olduklarına nasıl ınanayım.gorsem ınanmam.ve bu kadar buyu lafını kullanan kısıler acab bızı ayrmak ıcın buyu yaparlarmı dıye korkuyrum.dualar edıyorum rabbıme.bıze zarar veremseınler bızı ayrmaya guclerı yetmesın dıye.ama artık onlar geldıgı zaman(evıme adım atamazlarda)esımın yanına gedıklerını dydugum zaman bıle dudagımda ucuklar yuzumde yaralar cıkıyor.vucudum tepkı verıyor.esımle genelde cok ıyı anlasırız.ama zaman gelıyorkı tanıyamıyorum inatcı ı bırı oluyor. gercekten bısı yapmıs olabılırlermı.cunku annemı cok severdı.sımdı goresı gozu yok.eskı sevgısı kalmadı anneme.ya kızlar acaba ne yapmalıyım.dua etmekten baska carem yok.rabbım ızın vermesın bıze zarar vermelerıne dıyorum.3 yıl bu yuzden cocuk bıle dusunmedım.ayırırlarsa barı cocuk olmasın dıye.sımdı 4 ydr denıyoruz olmuyor.3 yıl bu yuzden erteledım.bende bısı cıkmadı esımde varıkosel cıktı.ben herseye ragmen esımı sevıyorum.ii de evlılıgımız var.ama yokluklarında bıle rahat vermıyorlar.rabbım nasıl bılıyorsa oyle yapsın.ben cok dertlıyım cokkkkmafoldumben.

nısan ıcın alısverıs yaparken basladı suratları aslında.para harcancak dıye sinirlendiler.ne ısterlerse onu taktılar.onlarla gıdıpte altın almıs degılım.kendılerı kafalarına gore aldılar.kadın kolundakı kullanılmıs yamuk yumuk bılezıklerını taktı.onemsemedım.ben takmam oyle seylerı.tek bır kotu lafım olmamıstr.saygısız laf konusmadım.dugunumuzu kendımız yaptık.herseyımızıde aldık.evımızı bıle.rabbım bıze yardım ettı.onlar bızı parayla korkutacaklarını sandılar.ne ben ne esım paraya tamah etmedık.bıze bısı alcaklar dıye ödlerı koptuya bır ınsan nasıl ıkı kurus parası gıtcek dıye oglundan vazgecer kı.onun yuvasını yıkmaya calısır.apartmana kus yuva yapmıs.kotu kokuyor.bız kusun yuvasını bıle bozmaya korkuyoruz.onlar ne vıdanla bızı ayrmaya calısıyorlar.allah nasıl bılırse oyle yapsın.obur dunya yırmı tırnagım yakasında onların.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…