Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bence çok karamsar olma,kafanı karıştırma,yumurtlama düzeni stresle bile bozulabılıyor sonuçta...yumurta takıbınde sadece çatlama iğnesi yapılıyor diye biliyorum..bu yöntemle yada aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalanı çok okudum ben buralarda..bir de durumunuzu bilmiyorum ama imsi daha etkili bir yöntem bana göre..onca hormonu almışken en gelişmiş yöntemle yola devam etmeli diye düşünüyorum..çünkü biz, başta cok ümitlendirilmiş negatif mıkro denemesi yaşayan bir çiftiz..tabi hayırlısı olsun herşeyin

ileri hız ve yavaş hareketli+hareketli toplamı en az30 olmalı. morf. 4 ile zatn hamile kalmanda sorun olmaz ama sende folik acid corasprine başlamalısın kolay kalmak istiosan haa bu arada soğan kürü de kolay hamilelik için etkili

çok teşekkür ederim folik asit kullanıyorum taaaa ne kadardır fakat hamilelik olmayınca bıraktım herhalde olmayacak diye; başlayayım geri o zaman :)

kızlar merhaba, italyadan döndüm. romada yürü yürü gezerken pestilimiz çıktı. o yorgunlukla hemen hastaneye gittim, raporu teslim aldım. istanbul tüpe gidip ilaçlarımız yazdırdım, dönüp hastanede onaylatıp, eczaneden aldım. abartmıyorum, bir koli ilaç verdiler. 4 çeşit iğne(( bugün sabah da adet öncesi son kontrole gittim. ultrasonda 9 tane yumurtam vardı. rahim kalınlığım da olması gerektiği gibiymiş. ptesi adet göreceğim salı tekrar doktora gidiyorum iğnelere başlıyoruz. bu arada genetik testlerimde kromozom testlerimiz temiz çıktı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. doktor hafif derecede olduğunu(heterozigot olunca daha hafifmiş, homozigot olunca kötüymüş) söyledi. sanırım aspirinle falan halledecekler. benden bu kadar.
bohemia canım artık bence eşinle bir karar verme zamanınız gelmiş. 1 ay bilemedin 2 ay yumurta takibi dene. arkasından da hemen ya aşılama ya tüpe geç. daha fazla vakit kaybetmeyin. bu arada bence siz de şu genetik testleri yaptırın. tok aç farketmeden kan verilerek yapılıyor. bazen hamile kalamamanın nedeni bu genetik faktörler de olabiliyormuş. devlette bedava sonuçları da genelde 1 ayda çıkıyor. özelde 500-1000 lira civarı tutuyor, 2-3 haftada sonuç veriyorlar. şu an vaktiniz zaten varken genetik bölümü olan bir devlet hastanesine gidin. ben yaptırmakta geç kaldım mecbur özelde yaptırdım, 500 lirayı verdim içime oturdu valla.
sinem canım msjını da ancak okudum. durumlar yukarıda bahsettiğim gibi. artık tüpe başlamak için gün sayıyoruz.

cnm zorlu bi süreçtesiniz bayada stresli olmuş ama sonuca yaklaşmışsınız şükür... ne güzel bi yerden başlamışsınız en azından darısı bizlere olsunn.. bende bu adetimde pzt yada salıya dek geliyo erzuruma gidip benim kontrollerim olcak aralık adetindede allah nasip ederse dr da bişey bulmazssa başlamak istiyoruz tüpe bakalım nasip valla.. genetikte benim ne zamandır aklımdada ama nasıl olcak bilmiyorum bakalımm..

hoşgeldin canım...hadi hayırlısı olsun bakalım ...inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda...

Hoşgeldin oh ne güzel stres atmışsınızdır oralarda. Bakalım dediğin gibi bizde fazla vakit kaybetmeyelim diyoruz artık dediğin gibi bi tek nerde yaptırsam kararsızlığındayım. Sizin süreç de çok güzel geçer inş ve herşey yolunda gider gelişmelerden haberdar etmeyi unutma sakın dualarım seninle.

Son düzenleme:
arkadaşlar erkek infertilitesini yendik bakın şimdi yazım herşey doğal basit hep bilindik şeyler

1-) kefir 1 seneyi aşkın eşime içirdim
2-)5 litreye yakın çakşır suyu ( yatmadan 1 kahve fincanı
3-) sabahları aç karnına zeytinyağlı kuru incir 41 gün
4-)21 gün havuç suyu 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
5-) havuç kürü biter bitmez keçi boynuzu kürü 21 günde bu ( yalnız 21 havuç ardından 21 keçi boynuzu 4 tekrarda yapılmalı)
6-) her gün akşam otururken 2 tane ceviz 3 tane fındık 3 tane badem 5 tane siyah çekirdekli üzüm
7-)haftada 2 defa nohut yemeği 2 defa bol tarçınlı sütlaç akşam yatmadan 1 bardak sütün içine 1 çay kaşığı keçi boynuzu çekilmişi yani tozu

hiç kefiri eksik etmedim önemli olarakda keçi boynuzu varsa çakşır yok çakşır varsa keçi boynuzu yok ve birde havuç kürü yapıldığında keçi boynuzu tozu yok çakşır olduğunda yarım su bardağı kefir yeterli olucaktır
3-2-6-7 bir uyguladım
4-6 uyguladım yalnız 7 de bu sefer sütlü keçi boynuzu çekilmişi koymadım
zaten kocası keçi boynuzu suyunu sevmezse tozunu kullanabilirler benimkinden biliyorum :) çocuk gibi kavga dövüş içirdim ve yemeğine kattım öle tükettirdim
3-2-6ve 7 de de gene keçi boynuzu tozu içirmedim
kefirini yemekden sonra bi ara otururken falan eline verdim sonra kuru yemişini en son yatarken ne içicekse artık bayağı bi zaman alıyo ama sabır
herşey normale geldi düzeldi moralde çok önemli tabi

malesef yeni üye olduğum için mesaj hakkım yokmuş çok üzgünüm ama burdan yardımcı olucam kefiri komşumdan aldım sütün içinde üreyen bişey çakşırda 1 bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı çakşırı 1-2 dk kaynat 5 dk demlendir 1 kahve fincanı içir bunu düzenli olarak hergün içir ve 5 lt ye tamamla

arkadaşım iyi niyetle bilgi vermişsin. allah razı olsun, deneyimlerini paylaşmışsın ama erkek infertilitesini yendim diye çok büyük bir cümle kurman yanlış ve bira fazla iddialı. zira erkek infertilitesinin sebebi çeşit çeşit. derecesi farklı farklı. buradaki çoğu insan artık bilinçli neyin neye iyi geldiği konusunda bilgisi var, ama bilmeyen biri okur senin reçeteden medet umar, hem vakit kaybeder hem de hayal kırıklığına uğrar. bence önce eşinin ne sorunu vardı, rakamları neydi yaz. benzer durumda olanlar bu reçeteden faydalansın.

biraz dibdibe yaşmışım pordon

vallahi nedim ne varsa doğada var 12 sene boyunca eşimle herşeyi denedik son bütün ilaçların hepsini bıraktık sonuç hep aynıydı evlendikden 1 sene sonra varikosel ameliyetı oldu sonuç gene aynıydı
Morfoloji 0 sperm sayısı düşük aşılamayı bile atlatıp 3 kere tüp yaptık sonuç hüsran kullanılan ilaç ve vitaminler fazla bi etki yapmadı sonra ibrahim saraçoğluna gittik bunlarala 8 haftalık hamileyim normal yollarla dilerim Allahtan kim nerde istiyosa herkese nasip etsin

herkese merhaba. kendim hakkında haberleri vereyim. tüp tedavime başlayalı 3 gün oldu. 225 iu gonal f, 2şer menogonla başladık. gonal f'i kola, monogonu karna vuruyorum. kolda sorun yok da karından vurulan iğnelerin iğne yerleri, ince insülin iğnesi kullandığım halde çok acıyor. perşembe günü kontrolüm var. kaç yumurta üretmişim ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. ilaç dozum yeniden ayarlanacak muhtemelen yumurta çatlamasını önleyen 3. iğneye de başlanacak. yeniden bilgi veririm.

İmoo bende şimdi seni merak ettim sorucaktım naptın diye.Hadi hayırlısı inş herşey yolunda gidecek nazlı bebişiniz gelicek hemen. Sen rahat ol strese sokma hiç kendini bu kadar yol katedildi resmen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin misali inş bütün emeklere çabalara değicek sen içini ferah tut.
Buarada regl günlerimiz aşağı yukarı aynı olduğundan bende bu ay yumurta takibine başladım dün doktora gittim (regl 3. gün) aslında 2. gün demişti ama pazara denk geldi 3 e sarktı bu sefere demesin mi ben 1 ya da 2 dedim keşke cumartesi gelseydin diye ay aman neyse mauyene etti ben buarada regl de olsam vajinal ultrasonla bakıcak sanmıştım ama karından baktı dün akşamdan itibaren klomene başlamamı söyledi toplam 10 ilaç var sabah akşam 1 tane (50 mg) al dedi. Haftaya pazartesi tekrar gel dedi bakalım hayırlısı olur hepimiz için inş. bir an önce yüzümüz güler sağlıkla umarım.

hayırlı olsun canım..inşaallah kavuşursunuz bebeciklerenize..ben hepsini kola vurdurmuştum göbekten korktuğum için..göbeğe yaptırma canın yanıyorsa! hemşireler mi belirledi şeklini?

bohemıa sana da bol şans ve hayırlar diliyorum..inş.emekleriniz kavuşturur sizi de muradınıza

canım senin de hayırlısı olsun bakalım. artık buraya çok az giriyorsun. daha çok girip bilgi ver merak ediyorum valla seni. inşallah bu yumurta takibinden bir sonuç alırsınız. ama aman sen sen ol sonuç alamazsan klomenle takibi çok da uzun tutma. klomen uzun vadede rahim duvarını inceltiyor. sonra hemen aşılama ya da tüpe geçemiyorsun, toparlanması için beklemek zorunda kalıyorsun.
bu tedavi için çok beklediğimdenmidir nedir valla hiç stres olduğum yok hatta robot gibiyim. görsen sanki grip tedavisi falan oluyor gibi tepkilerim var. doktoruma da söyledim terminatör gibiyim hiç bir his yok, heyecan yok diye:)))) doktor da bize genelde çok evhamlı, panik hastalar gelir, hep bir endişe içindedirler o yüzden böylesi daha iyi dedi.
bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. öyle ya da böyle çocuk sahibi olacağız ama kısmet ne zamana. bu arada sana dediğim genetik testleri ihmal etme. sen de yaptır. bak ben yaptırmasam hafif pıhtılaşma sorunumu bilmeyecektim hamile kalsam bile 2. ayda düşük riskim vardı. sadece risk de olsa bertaraf etmek lazım. erkek infertilitesi olan erkeklerde de özellikle test yaptırın diyorlar.

canım doktorum gonal f için kol, bacak, karın fark etmez dedi. ama menogonu illa karından vur dedi. ben de menogonu kalçadan vurduran da biliyorum ama benim doktorun her halde bir bildiği vardır dedim şimdilik karından vurduruyorum. perşembe kontrole gidince tekrar bir soracağım bakalım. sen en güzelini yapmışsın, koldan hiç acımıyor hakikaten

10 yıllık evliyim.eşiminde sperm hareketsizlik oranı çok yüksekti şuan tam hatırlamıyorum değerlerini.ilk gittiğim dr söylemişti bize sadece mikroenjeksiyon yöntemiyle olur diye.daha sonra bi çok dr gittik hepsi aynı şeyi söyledi.ne tüpbebek nede aşılama yöntemleriyle vakit kaybetmek istemedim.mikro yaptırmaya karar verdik ve bir tavsiye üzerine anadolu sağlık merkezinde dr aydın arıcıya gittik.21 yumurta elde edildi tek embriyoyla ilk seferde allaha binlerce kere şükürler olsun gebe kaldım.şuan kızım 20 aylık.diğer embriyolarımı dondurduk.24 ayını doldurduktan sonra allah izin verirse ikinci bebeği düşünüyoruz.allah isteyen herkese bebişler nasip etsin.eşimin psikolojisi çok bozulmuştu özellikle ondan kaynaklandığı için çok üzülüyordu.insanlar abuk sabuk konuşuyorlardı ister istemez etkileniyo insan.hep eşime destek verdim çocuğumuz olmasada olur zaten daha erken gibi konuşmalarda bulunsamda o bu olayı içine attığının farkındaydım.çok samimi olmadıklarımın dışında insanlara hep istemiyorum ben çocuk diyordum.yeni tanıştığım insanlara da bu yöntemle hamile kaldığımı söylememeye karar verdim.çünkü insanlar ''bu tüpbebek mi'' şeklinde söyledikleri için ne olacak sanki o da insan uzaylı mı sanki.insanları anlamak zor umursamak istemiyosun ama olmuyor.çocuğumuz yokken herkes baskı yapıyodu zaten ne zaman olacak diye.en iyisi kimseye çok detay vermemek.önüne bakmak sadece.doktor aydın arıcı'ya gitmenizi tavsiye ederim bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…