Arkadaşlarım...

Keşke herkes sizin gibi vicdanlı ve merhametli olsa, o zaman dünyada acı çeken bir canlı olmazdı. Siz her insanda olması gereken bir kalbe ve merhamete sahipsiniz. Umarım azınlıkta olan bu sayı daha da artar, herkes gücü yettiği kadar diğer canlılara da yardım eder😘
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ❤

ne guzel bir kopekmis o da.. masallah hayran kaldim cift olarak size. Allah da sizi merhametlilerle karsilastirsin.. harika bir davranis. ne denir ki daha fazla. bana da her konu yardim mesaji gelir cevremden. katildigima katilirim katilmadigima tesekkurler benimle paylastigin icin der gecerim. yardim konusu icin kimseye cemkirmedim. isabet olmus arkadasliginizin bitmesi.

ne guzel bir kopekmis o da.. masallah hayran kaldim cift olarak size. Allah da sizi merhametlilerle karsilastirsin.. harika bir davranis. ne denir ki daha fazla. bana da her konu yardim mesaji gelir cevremden. katildigima katilirim katilmadigima tesekkurler benimle paylastigin icin der gecerim. yardim konusu icin kimseye cemkirmedim. isabet olmus arkadasliginizin bitmesi.
Allah razi olsun .Bende sizi tebrik ediyorum 😊 yardımlaşmak cok guzel bir davranış 😊

Ben böyle bir durumda sevdiğim kişinin hatrına bile yollarım neye istediğine bakmadan, mesele hayvana yardım vs değil. Sizi de tebrik ederim, insanlığın ölmediğini görmek mutlu etti.

Öncelikle yardım sever davranışınızdan ötürü tebrik ederim Allah razı olsun. O insanlara hala arkadaş demeniz bile şaşırtıcı silin gitsin jayat kısa saçma sapan insanlar için enerji harcamaya değmez

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri uzun zamandır canımı sıkan bi durumu anlatmak istiyorum bundan 3 ay önce evimizin önünde bi sokak köpeğine çarptılar ve iki ayağı kırıldı eşim veteriner ama ilçemizdeki şartlar el vermedi ve ameliyat olması için büyükşehire göndermemiz gerekti bi veteriner abiyle daha anlaştık ve yardım kampanyası baslattik çünkü iki bacagina platin takilacakti ve 2 bini gozden cikarmamiz lazimdi bende yakin cevremdeki kisilere haliyle mesaj attim destek olmalari icin liseden beri yakin dostum olan iki arkadasima durumu anlattım ve gönlünüzden ne koparsa verseniz olurmu dedim ama bi anda bana yüklenmeye başladılar "bizim kendi borcumuz harcımız var köpek için para toplandığını ilk defa sende duyduk zenginler versin biz niye veriyoruz "gibi tepkiler verdiler ben dedimki 10 lira bile olsa yardımdır 10 kişi verir 100 olur neyden kötü dedim önemli olanın niyet olduğunu söyledim ama yine aynı tepkileri aldım ve bi daha da mesaj atmadım sonra biz zar zor parayı topladık ameliyat oldu köpek ve bi ay bakıma ihtiyacı oldu kendimiz sahiplendik tabi zorbi süreçti dikisleri patladı tekrar diktik malum sokak köpeği her yeri keneydi keneleri ayıkladık falan çok zor bir ay gecirdik çünkü çok acı çekti hayvancagiz ve bu süreçte beni arayıp bi halhatır bile sormadılar üstünden doğum gunum geçti bi mesaj bile atmadılar ki biz birbirimizin doğum günlerinde bunca senedir hiç aksatmadan kutlardık şimdi arkamdan evine davet etmiyo bizi derler mis bundan bi kaç ay önce bizim burdada vakalar arttı ve zaten birbirimize gidip gelmeyi çoktan kesmiştik şu durumdada kimseyi davet edemem zaten evime uydurdukları bahane bu galiba çok çıkmazdayım ve üzülüyorum acıkası bunca zaman yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi bu şekilde davranmaları beni çok kırdı şu an ne ben yazıyorum ne onlar yazıyor napcam bilmiyorum bi mesaj yazsalar mesafeli mı davransam yada hiç yazmayıp muhattap olmayıp biraksammi bilemedim düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum kusura bakmayın biraz uzun olmuş olabilir .
Bence uzulmeyin ve aramayin gruplarindan cikin kendileri arar sorarsa asiri soguk davranin cunku zavalli hayvani iyilestirmek icin yardim istemissiniz paranin olmamasi ayri bir sey ama bu iyiligi kucumseyip bide ustune kendilerini hakliymis gibi geri cekmeleri ayri bir sey Hayvanlara merhameti olmayan insanın sizin hayatinizda ne gibi bi yeri olabilir merak ettim bunlari dusunun ve cikartin onlari hayatinizdan. Bu arada sizi de tebrik ediyorum

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri uzun zamandır canımı sıkan bi durumu anlatmak istiyorum bundan 3 ay önce evimizin önünde bi sokak köpeğine çarptılar ve iki ayağı kırıldı eşim veteriner ama ilçemizdeki şartlar el vermedi ve ameliyat olması için büyükşehire göndermemiz gerekti bi veteriner abiyle daha anlaştık ve yardım kampanyası baslattik çünkü iki bacagina platin takilacakti ve 2 bini gozden cikarmamiz lazimdi bende yakin cevremdeki kisilere haliyle mesaj attim destek olmalari icin liseden beri yakin dostum olan iki arkadasima durumu anlattım ve gönlünüzden ne koparsa verseniz olurmu dedim ama bi anda bana yüklenmeye başladılar "bizim kendi borcumuz harcımız var köpek için para toplandığını ilk defa sende duyduk zenginler versin biz niye veriyoruz "gibi tepkiler verdiler ben dedimki 10 lira bile olsa yardımdır 10 kişi verir 100 olur neyden kötü dedim önemli olanın niyet olduğunu söyledim ama yine aynı tepkileri aldım ve bi daha da mesaj atmadım sonra biz zar zor parayı topladık ameliyat oldu köpek ve bi ay bakıma ihtiyacı oldu kendimiz sahiplendik tabi zorbi süreçti dikisleri patladı tekrar diktik malum sokak köpeği her yeri keneydi keneleri ayıkladık falan çok zor bir ay gecirdik çünkü çok acı çekti hayvancagiz ve bu süreçte beni arayıp bi halhatır bile sormadılar üstünden doğum gunum geçti bi mesaj bile atmadılar ki biz birbirimizin doğum günlerinde bunca senedir hiç aksatmadan kutlardık şimdi arkamdan evine davet etmiyo bizi derler mis bundan bi kaç ay önce bizim burdada vakalar arttı ve zaten birbirimize gidip gelmeyi çoktan kesmiştik şu durumdada kimseyi davet edemem zaten evime uydurdukları bahane bu galiba çok çıkmazdayım ve üzülüyorum acıkası bunca zaman yediğimiz içtiğimiz ayrı geçmedi bu şekilde davranmaları beni çok kırdı şu an ne ben yazıyorum ne onlar yazıyor napcam bilmiyorum bi mesaj yazsalar mesafeli mı davransam yada hiç yazmayıp muhattap olmayıp biraksammi bilemedim düşüncelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum kusura bakmayın biraz uzun olmuş olabilir .
Hayvana merhameti olmayanin insana olur mu ki ya... Ne demek köpek için para toplandigini ilk defa görmüşler cahil kesim mi bunlar ya sa islerine geldigi gibi mi hersey. Muhattap olmayın derim. Onca zaman yenilen icileni unutanlardan ne hayır gelir. Bir zor zamaninizda yaninizda olmayacaklarini anladiniz. Ikincisi de yaninizda olmadiklari gibi orali olmayacaklarini, halinizi hatırınızı sormayacaklarini da görmüş oldunuz. Onlarla görüşmenin bir anlami var mi ki???

Allah sizden razı olsun ❤️ sevilen kullardansınız, rabbim bu bahaneyle ne halt olduklarını göstermiş size o insan müsveddelerinin. Hep iyilerle karşılaşmanız dileğiyle 💞
Evet kendi kendime diyorum bazen bu olayın bahanesiyle bi çok kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum aslında sadece yakın dostlarım olan kişiler üzdü beni komşularımdan tanıdıklarımdan bi çok kişiye mesafe koymus oldum
Allah sizden razı olsun ❤️ sevilen kullardansınız, rabbim bu bahaneyle ne halt olduklarını göstermiş size o insan müsveddelerinin. Hep iyilerle karşılaşmanız dileğiyle 💞

Yavruya cok gecmis olsun sizden de allah razi olsun. Ya boyle toksik insanlari etrafinizda tutmayin. Evet siz cagirmiyorsunuz oyle olsun o yuzden iliskiniz bitti desinler ne cikar? Bosverin gitsin.

Bu olay vesile olmuş, çıkarın onları hayatınızdan. Hayvanları sevmeyen, merhamet yoksunları insanlardan hayır gelmez. Böylece onları tanımış olmuşsunuz.

Yaaaa çok tatlı ♥️
Arkadaşınız çok aşırı ve gereksiz bir tepki vermiş. Borcum var çok yollamayamam ama birşeyler yapabilirim demek çok zor olmamalı. İçinizden ne geliyorsa öyle davranın.

pırlanta gibi bir insansınız, sakın üzülmeyin, sizin de değerinizi takdir edecek kişiler sizin için doğru insanlar olur, o insanlık yoksunlarını hiç takmayın, insanlar sorumluluk alamadıkları konularda sorumluluk alan birini görünce ondan nefret etmeye başlarlar çünkü siz onlara yapmadıkları şeyleri hatırlatırsınız, bu öfkeleri gereksiz tavırları bundan. kişisel almayın, kurtulun bu gereksizlerden.

Oyle arkadaşları hayatımda tutmam, hayvan sevmeyen insanda sevmez o yüzden arkadaşım olarak kalmalarına gerek yok
Allah sizden razı olsun ne güzel hem sağlığına kavuşturup hemde bir yuva vermişsiniz 🥰

bazen insanin 10 lirasi bile olmaz, yardim etmezler anlarim,
ama kopege mi yardim edecegiz diye neden cirkinlesmisler, cok kotu gercekten.

bazen insanin 10 lirasi bile olmaz, yardim etmezler anlarim,
ama kopege mi yardim edecegiz diye neden cirkinlesmisler, cok kotu gercekten.
Evet ki bankada bunu diyenin altın hesabı olduğunu ve birikim yaptığını biliyordum açıkçası kendi anlatırdı şu kadar yatırdım vs falan ama konu para da değil bana kiminin parası kiminin duası deyip destek olsalar bile icimi rahatlatmış olacaklardı ama işte kendileri yaptı

Boşvermiş gibiyim ama insan hala inanamiyo bunca zamanın hatrına nasıl böyle davrandılar diye😐
Para işin içine girince gerçek yüzleri ortaya çıkmış demekki siz uzulmeyin onlar üzülsün sizin gibi birini kaybettiler menfaatci çıkarcı olsaydınız severler ve ararlardi. sosyal mesafe ye devam hatta uzun uzuna devam

Back
X