Deil miAntalya’ya gitmiş adam Kapadokya nedir ki .
yapcak insan , heryerde yapar...Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Deil mi
O kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmamEşim oralı. Yerli turisten çok yabancı olur genelikle. Ama bayramlarda tıklım tıklım.
Eşiniz sizinle tatile gidiyor mu? Veya siz gitmek istediğiniz zaman oda size musade edermi?
Ozaman sizde ona izin vermeyin. Ne demek götürmez. Kendisi gidiyor amaO kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmam
O kadar uzaklara değilde kendi ilimizde olan yerlere gidiyoruz gezmeye. O kadar uzaklara gitmeyiz. Götüreceğini sanmam
oradan bir sorun çıkmaz birşey yapacak adam da her yerde yapar ama ben göndermezdim ne gerek var kafa dagıtmaksa maksat ailecek gidin tatile. aile olmanın anlamı budur zaten , adam kafamı dagıtayım bir akşam çıkayım arkadaşlarımla demiyor ki tatil planı yapıyor ....Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
ooo konu sahibinin eşi bildiğin evli bekar moddaymış yahu..Nasil ya sizinle tatil yapmiyor mu? Hayat pasaya guzel hee neden evlenmis? Herkesin evliligi farklidir ama bana degisik geldi ya
Sen geldiğinde de,sen çocuklara bakarsın bende gider bir sure kafa dağıtırım o zaman de.Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?