Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Seninlede gitmeli tatile gitmiyorsa çok sıkıntı ama canm

Kadın cocukları yla gidip izbe otellerde mi kalsın ev tabiki kadının hakkı, erkek her yerde kalır oturduğumuz evi ben almadım ama Bi kavga olsa evden gidicem desem sen otur ben giderim der eşim normali bu

Ev senin degilse, hele de erkegin evlilik oncesi edinilmis mulkuyse veya erkegin anasinin babasinin uzerine bir evse hukuken hicbir hakkin yoktur o evde. Gidecek yerim yok ev benim hakkim diye birsey yok resmi olarak.
Boyle bir durumda sizi kovmamasi tamamen eşinizin vicdanina kalmiş bisey ve bir fikrini degistirmesine bakar. Eşiniz yapmayabilir yapan da var.

Bu arada kavga icin evden kovmayabilir ama iş bosanmaya geldiginde al evi üzerine yapayim senin olsun ben giderim diyecek erkek cok azdir.

Kapadokya kıskanılacak bir yer değil sonuçta Antalya’da tatil yaptıran biri Kapadokya’dan korkmamalı.. Bir de şu var; güvenmiyorsanız eğer, eşiniz Kutup’ta olsa o da sıkıntı... Asıl sorun birbirinize olan güven probleminiz...

Bu arada Kapadokya’ya gittiğimde Çinliler çoğunluktaydı. Çinlilerin ilgi odağıdır Kapadokya :) Sanırım korkacak bir durum yok bence...

Ev senin degilse, hele de erkegin evlilik oncesi edinilmis mulkuyse veya erkegin anasinin babasinin uzerine bir evse hukuken hicbir hakkin yoktur o evde. Gidecek yerim yok ev benim hakkim diye birsey yok resmi olarak.
Boyle bir durumda sizi kovmamasi tamamen eşinizin vicdanina kalmiş bisey ve bir fikrini degistirmesine bakar. Eşiniz yapmayabilir yapan da var.

Bu arada kavga icin evden kovmayabilir ama iş bosanmaya geldiginde al evi üzerine yapayim senin olsun ben giderim diyecek erkek cok azdir.
Bilemedim çocuk olsa kimse çocukla karısına git sokakta yat demez bence , ha ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorum

Bilemedim çocuk olsa kimse çocukla karısına git sokakta yat demez bence , ha ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorum

Bilmek icin yaşamak gerekmiyor benim cocugum da yok ve evden de kovulmadim ama millet bosanmak isteyen karisini ölduruyor evden mi kovmayacak tabi ki yapan var bu kadar da dunyadan bir haber olmamak lazim.

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Adam seni dusunmuyor iki çocukla seni nefes aldirmiyor senin olmadigin bi tatili seciyor sen hala kari kiz derdindemisin gercekten ? Bence burda kafana takmayi gerektircek daha baska seyler var

Bilmek icin yaşamak gerekmiyor benim cocugum da yok ve evden de kovulmadim ama millet bosanmak isteyen karisini ölduruyor evden mi kovmayacak tabi ki yapan var bu kadar da dunyadan bir haber olmamak lazim.
Hanfendi benim de cocuğum yok ama normal Bi babanın cocuğunu hala nikahı devam eden karısını sokağa atmayacağını düşünüyorum, çok mu marjinal şimdi bu

Biraz acımasızca olmadı mı yorumunuz😔bende farkındayım ama napim bende size onu soruyorum

Iyi de senin canini acitan benim yorumum degil gerçekler =/ yani maalesef yapipacak cok bisey yok kapi orda dediginde tamam bitsin demen lazimdi onu da yapmamissin.

Eşimle yapışık yaşamaktan nefret eden bir insanım .Normalde evdeyken ara sıra git arkadaşlarınla buluş 1-2 saat bı çay kahve iç diye itekliyorum yine gitmiyor 😁 ama böyle tatile gidip kafa dinlemeye ihtiyacım var dese ağzına tükürürum açık söyleyeyim o da bişey yapar diye değil çocuk ,ev ,yenek vs uğraşıyorum benimde kafa dagitmaya ihtiyacım var diye. .

Şu konuda sadece içiniz rahat olsun birşey yapacak adam inanın burnunuzun dibinde yapar yine ruhunuz duymaz ...

Iyi de senin canini acitan benim yorumum degil gerçekler =/ yani maalesef yapipacak cok bisey yok kapi orda dediginde tamam bitsin demen lazimdi onu da yapmamissin.
Dün konuştuk tmm gitmeyecem dedi seneye birlikte gideriz o zmn dedi tmm dedim. Dün neden öyle dedin dedim şakaydı ciddiye mi aldın dedi.

Hanfendi benim de cocuğum yok ama normal Bi babanın cocuğunu hala nikahı devam eden karısını sokağa atmayacağını düşünüyorum, çok mu marjinal şimdi bu
Atan var inanın ..Başıma gelmedi ama şahit oldum hemde gecenin bı yarisi kadıni çocuğuyla kapının önüne koyan bir serefsizdi

Siz kendinizi evliliginizde bir sorun cikmamasi icin Tesetturluyum,tatil beldesine gidemem,sehir icimde gezerim diye sartlamissiniz.Boyle bir sacmalik olabilir mi ? Heryere de gidersiniz,ne varmis basortunuz varsa ? Nasil sindirilmissiniz aklim almadi.Karisini kafede kuytu kosede oturutsun,tatil yuzu gostertmesin ama kendi fildir fildir gezsin.Iyi ismis boyle kiskanclik boyle muhafazakarlik valla !! Nefret ediyorum boyle adamlardan.

Eşi konı sahibini hiçbir yere götürmüyor, kendi illerindeki yerlere günübirlik gidiyorlar sadece.
Konu sahibinin bırak ayrı bir plan yapma ihtimalinin gerçekleşmesini, tatil konusu teklif dahi edilemez.
Cafede bile en ücra masalarda oturuyorlar.
Dün konuştuk şaka olduğunu beni sınamak için söylediğini söyledi. Çocuklar brşaz daha büyüsün seneye beraber gideriz dedi 🤦🏻‍♀️

Bence gitmesine izin vermeyin evliliğimizin ilk yıllarında eşimde gitmek istedi arkadaslarıyla çok kesin ve net olmaz dedim.Bir daha arkadaslarla tatil dediğini duymadım.Önünü kesin bir daha arkadaslarla tatil lafını bile edemesin

Dün konuştuk tmm gitmeyecem dedi seneye birlikte gideriz o zmn dedi tmm dedim. Dün neden öyle dedin dedim şakaydı ciddiye mi aldın dedi.

Hadi yaaa iyi bak cok sevindim. Üzülme artik demek ki önem veriomus sana. Peki arkadaslari gidio mu?

yani bence bi erkeğin karısını bırakıp tatile gitmesi başlı başına saçmalık. ve böyle erkekler genellikle eşleri '' ben arkadaşlarımla tatile gidicem'' dediğinde asla kabul etmeyecek olan tipler.

ayıptır söylemesi sonrada yakınlaştıysanız hiç şaşırmam :D
erkekler ya yakınlaşmak için bunu yapıyor ya da planları iptal oluyor vs
geçen sene giden adam bu sene şaka mı yaptım diyecek

Antalya çok kafa dağıtmalık yer maşallah :kahve: ona göndermişsin buna neden göndermiyorsun, bilemiyorum bana göre böyle evlilik olmaz, o seni göndermez emin ol ayrıca neden beraber gitmiyorsnz

Back
X