Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın cocukları yla gidip izbe otellerde mi kalsın ev tabiki kadının hakkı, erkek her yerde kalır oturduğumuz evi ben almadım ama Bi kavga olsa evden gidicem desem sen otur ben giderim der eşim normali bu
Bilemedim çocuk olsa kimse çocukla karısına git sokakta yat demez bence , ha ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorumEv senin degilse, hele de erkegin evlilik oncesi edinilmis mulkuyse veya erkegin anasinin babasinin uzerine bir evse hukuken hicbir hakkin yoktur o evde. Gidecek yerim yok ev benim hakkim diye birsey yok resmi olarak.
Boyle bir durumda sizi kovmamasi tamamen eşinizin vicdanina kalmiş bisey ve bir fikrini degistirmesine bakar. Eşiniz yapmayabilir yapan da var.
Bu arada kavga icin evden kovmayabilir ama iş bosanmaya geldiginde al evi üzerine yapayim senin olsun ben giderim diyecek erkek cok azdir.
Nikahlıyken evden kovulabilir bence ortak mülk :)Bilemedim çocuk olsa kimse çocukla karısına git sokakta yat demez bence , ha ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorum
Bilemedim çocuk olsa kimse çocukla karısına git sokakta yat demez bence , ha ben hiç böyle bişi yaşamadım bilmiyorum
Adam seni dusunmuyor iki çocukla seni nefes aldirmiyor senin olmadigin bi tatili seciyor sen hala kari kiz derdindemisin gercekten ? Bence burda kafana takmayi gerektircek daha baska seyler varMerhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Hanfendi benim de cocuğum yok ama normal Bi babanın cocuğunu hala nikahı devam eden karısını sokağa atmayacağını düşünüyorum, çok mu marjinal şimdi buBilmek icin yaşamak gerekmiyor benim cocugum da yok ve evden de kovulmadim ama millet bosanmak isteyen karisini ölduruyor evden mi kovmayacak tabi ki yapan var bu kadar da dunyadan bir haber olmamak lazim.
Biraz acımasızca olmadı mı yorumunuzbende farkındayım ama napim bende size onu soruyorum
Dün konuştuk tmm gitmeyecem dedi seneye birlikte gideriz o zmn dedi tmm dedim. Dün neden öyle dedin dedim şakaydı ciddiye mi aldın dedi.Iyi de senin canini acitan benim yorumum degil gerçekler =/ yani maalesef yapipacak cok bisey yok kapi orda dediginde tamam bitsin demen lazimdi onu da yapmamissin.
Atan var inanın ..Başıma gelmedi ama şahit oldum hemde gecenin bı yarisi kadıni çocuğuyla kapının önüne koyan bir serefsizdiHanfendi benim de cocuğum yok ama normal Bi babanın cocuğunu hala nikahı devam eden karısını sokağa atmayacağını düşünüyorum, çok mu marjinal şimdi bu
Dün konuştuk şaka olduğunu beni sınamak için söylediğini söyledi. Çocuklar brşaz daha büyüsün seneye beraber gideriz dediEşi konı sahibini hiçbir yere götürmüyor, kendi illerindeki yerlere günübirlik gidiyorlar sadece.
Konu sahibinin bırak ayrı bir plan yapma ihtimalinin gerçekleşmesini, tatil konusu teklif dahi edilemez.
Cafede bile en ücra masalarda oturuyorlar.
Dün konuştuk şaka olduğunu beni sınamak için söylediğini söyledi. Çocuklar brşaz daha büyüsün seneye beraber gideriz dedi![]()
Dün konuştuk tmm gitmeyecem dedi seneye birlikte gideriz o zmn dedi tmm dedim. Dün neden öyle dedin dedim şakaydı ciddiye mi aldın dedi.
ayıptır söylemesi sonrada yakınlaştıysanız hiç şaşırmamDün konuştuk tmm gitmeyecem dedi seneye birlikte gideriz o zmn dedi tmm dedim. Dün neden öyle dedin dedim şakaydı ciddiye mi aldın dedi.