Arkadaşlarıyla tatile gidecekmişş

Ben izin verirdim. Cünkü eşim de bana aynısını teklif etti. Yani istesem bir kac gün bir yerde tatil yapabilirim. Çocuklara kendisi 4/4 bakar, hiç şüphem yok. Ama genel olarak tatilimizi beraber geçirmekten daha çok keyif alıyoruz. Sizde tatil meselede cok güven eksikliği sorun. Aldatacak adam aynı binada da bulur,bırakın başka şehiri

Böyle bir konu vardı. Yılbaşında arkadaşlarla hamama gidiyordu buradakilerden birinin eşi kafa dağıtmak için, sonra aldatıldığını öğrendi. Gözünüzü açın, benim kocam yapmaz demeyin. her yerde kadın bulunur. Tarihi yer olması önemli değil.
Ben o konu basligini okumuştum ama sonuna kadar takip etmedim. Ya çok şaşırdım kadının aldatilmis olmasına. Nasıl anladı ki eşi. Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlarıyla gece hamama gideceğiz demişlerdi.

Ne yapsam kızlar gitme diyorum gidecm diyor

Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
İyi de madem alışkınsınız adam tatil yapmaya Ankara'ya mı gidecek,elbet turistik yere gidecek?
Bence önce evliliğinizi gözden geçirin.

Kayseride içkili mekan olmadigi icin herkes kapadokyaya gidiyor orda daha cokmus meybane pavyon bar tarzi yerler

Ya hanımlar bilmiyorum tmm bensiz gitmesine Bişey demiyorum belki siz alışık değilsiniz ama bizim burda çok sık olduğu için biz alıştık ne yazıkki tabi bende o tür yerleri sevmem Bi yere gidip kalmayı sevmem günü birlik gidip gelirim ben tabi eşimle. Konu hani orda arkadaşlarıyla ne yapar sizce iki arkadaş ve turistik bir yer neler yapılır. Güvenmeli miym
Biz değil siz karar vermelisiniz buna, esinizi tanıyan sizsiniz nihayetinde değil mi?

Eşler ayrı tatile gidebilir bana göre ama siz hiç ailece tatile gitmemişken hemde bayramda sizi bırakıp gitmesi bence doğru değil.

Birde siz isterseniz gidebilir misiniz, ailenizle yada arkadaşlarınızla tatile, cevap hayırsa gitmesini istememeniz çok normal.

kapı orda lafını hangi cesaretle söylüyor
ç

alışıyor musunuz? arkanızda aileniz var mı?
kv kp anlayışlı insanlar mıdır? ailensiz ne tatili derler mi?
Kv var ama umrumda olmaz tek gitmiş ailesiyle gitmiş falan. Ailem var anneme söyledim bişi olmaz gitsin bizde senle Gezeriz dedi

Yani antalyaya göndermişsiniz zaten kapadokyaya niye bu kadar takıldınız ki ? Ben olsam hicbir yere göndermem tabi ne münasebet. Zaten yok maç yok kafa dağıtma amaçlı çıkıyorlar bir yerlere. Biz kadınlar çıksak bile çocuksuz çıkamıyoruz ki belli bir yaşa gelene kadar. O arkadaşları evlenince gidecekler mi sanki bireysel tatile de eşiniz sizi bırakıp gidiyor .

Yani antalyaya göndermişsiniz zaten kapadokyaya niye bu kadar takıldınız ki ? Ben olsam hicbir yere göndermem tabi ne münasebet. Zaten yok maç yok kafa dağıtma amaçlı çıkıyorlar bir yerlere. Biz kadınlar çıksak bile çocuksuz çıkamıyoruz ki belli bir yaşa gelene kadar. O arkadaşları evlenince gidecekler mi sanki bireysel tatile de eşiniz sizi bırakıp gidiyor .
Bende hangi akılla gönderdiysem Antalya’ya şimdi düşünüyorum da çok sinirlerim bozuluyor. Biz istesek hayatta bırakmazlar evet ama onlar isteyince herkesler yeruere gidiyorlar anlamıyorum

Bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum. Siz gitme diyince trip atınca kızınca Bişey demeden tmm gitmem mi diyor eşiniz ben nerde hata yapıyorum ki
Zaten gidemeyeceğini bildiği için hiç öyle planlar yapmıyor :) kapıyı gösterecek kişi sizken o size gösteriyor tuhaf. Bastan beri ne istersem yaparim rahatlığı vermişsiniz esinize galiba

Merhaba hanımlar
4 yıllık evliyim iki çocuğumuz var. Eşimin çok yakın 2 arkadaşı var biri nişanlı biri bekar.
Bu bayramda kapadokyaya tatile gideceklermiş. Dün öyle Bi planları olduğunu söyledi. Gitsem mi diye yarı izin alır gibi sordu. Hayır dedim neden eşinle değilde arkadaşlarınla tatil yapıyorsun sürekli dedim (geçen sene de antalayaya gitti)
Geröekten kafa dağıtmak için gidecem dedi. Kafa dağıtmak içinse daha sessiz daha sakin yerlere gidin neden en çok turist olan bölgeleri seçiyorsunuz dedim abartıyorsun dedi. Sizce orası nasıl bir yer. Kıskanılacak Bi yer mi. Yoksa çok mu masum sadece tarihi yerler mi. Lütfen yardım edin ben aşırı kıskancım ve bu huyunu hiçç sevmiyorum. Kendi kendime tamam gitsin ne olacak diyorum ama içim rahat deil bilmiyorum akıl verin bana lütfen
Sizde arkadasnzla gdin bakalm ne olacak kabul edecekmi? Kıskançlıkla ne ilgisi var ne işi var evli adamın? Antalya kadar olmasada kapadokya da turist yeri turistler cok ilgi gösterio

Zaten gidemeyeceğini bildiği için hiç öyle planlar yapmıyor :) kapıyı gösterecek kişi sizken o size gösteriyor tuhaf. Bastan beri ne istersem yaparim rahatlığı vermişsiniz esinize galiba
Öylemi olmuş. Peki ne yapsam akıl verin bana ya kafayı bozdum ben dünden beri

Ne yapsam kızlar gitme diyorum gidecm diyor
Adam tatile çıkmak için sizi gözden çıkarıp, kapıyı gösterebiliyor. Siz ne yapacağım diye endişeleniyorsunuz.
O endişeleniyor mu, karımın onayı olmadan tatile çıkarsam beni kapının önüne koyar diye? Endişelenmediği ortada. Peki neden? Bu yuva sizin olduğu kadar onun da değil mi? Onun da kaybetmekten, sizi incitmekten korkması gerekmez miydi? Durum böyle olmadığına göre ipleri onun eline fazla vermişsiniz. Ya susup, tatile gitmesini, dönmesini bekleyecek, aynen devam edeceksiniz. Ya da o kapıdan çıkıyorsan, geri dönme diyeceksiniz. Başka yolu var mı bilemedim.

Back
X