Ahh inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için.Eminim basarabilirsiniz,yeterki inanin hocam
İnşallah atanırsınız. Çok zorlu bir süreçAynı derdi paylaşıyoruz. Puanım var ama atanirmiyim bilmem.
Çalışmak mesele değil hocam çalışırım da ister istemez bazen korku kaplıyor içimi işte.Oturup çalışacaksınız başka yolu yok. Heveslenmek için de sürekli atanınca yapmak istediğiniz şeyleri düşünün. Atandığım sene 10 saat ders çalışıyordum. Sosyal medyalarını da kapat. Zihnin dağılmasın.
Tebrik ederim hocam sizi. MaşallahOturup çalışacaksınız başka yolu yok. Heveslenmek için de sürekli atanınca yapmak istediğiniz şeyleri düşünün. Atandığım sene 10 saat ders çalışıyordum. Sosyal medyalarını da kapat. Zihnin dağılmasın.
ikinci yılımda çok aktif çalışamadım aslında ilk yıl sistemli çalışmıştım ikinci yılımda babamı kaybettim bir yıl oldu babam vefat edeli. O yüzden bu yıl daha sistemli çalışıp şansımı denemek istiyorum en kötü ihtimal olmazsa ben de özellerde başlamayı düşünüyorum.Ozelde filan ogretmenlik yapip bir tarftan da ders calismayi dusunmez misin? Ben sinava o sekilde hazirlanmistim. Meslegi aktif olarak yapinca daha bir motive oluyor insan. Zaten 2 yil calismissin kpssye bilgilerin tazedir soru deneme cozerek kotarabilirsin bu isi hem de bunalim yasamazsin. Tabii ki cok zor oluyo r ama oluyor 2si bir arada.
Çok teşekkür ederim gerçekten motive ettiniz beni. Maşallah ne güzel puan almışsınız inşallah ben de yüksek puan alıp atanabilirim.Çalışırsan başarırsın
Aynı değil ama kendini örnek vereyim
36 yaşında son aldığım matematik dersinin üzerinden 18 yıl geçtikten sonra KPSS çalıştım
Evli çocuklu çalışan bir kadın olarak oğlum anaokulu yaşındaydı yani anneye ihtiyacı vardı
Ben deneme sınavına girdim o bahçede oynadı mesela
Günde 5-6 saati aşamadım çalışırken haftasonu hiç çalışmadım evde ders çalışamadım
Aldığım puan 2016 da 88
2018 de 86 aldım ana nerede ise hiç çalışamadım sadede dershaneye gittim denemeye dahi girecek zamanım olmadı
Evet bölümünüz yüksek kapatıyor evet hem eğitim hem alan soruları var ama hem gençsin hem bilgilerin taze hem de bu işe ihtiyacın var
Düzenli çalışırsan başarırsın
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Allah hayırlısı ile emeğinin karşılığını versin.
Allah yardimcin olsun insallah atanirsin en kisa zamanda. Iyi basarili merhametli ogretmenlere cok ihtiyac var Allah yardimcin olsunikinci yılımda çok aktif çalışamadım aslında ilk yıl sistemli çalışmıştım ikinci yılımda babamı kaybettim bir yıl oldu babam vefat edeli. O yüzden bu yıl daha sistemli çalışıp şansımı denemek istiyorum en kötü ihtimal olmazsa ben de özellerde başlamayı düşünüyorum.
Motiveye değil motivasyona ihtiyacınız var. Edebiyat öğretmeni olduğunuz için dikkatimi çekti. Cümleler düşük, noktalama işaretleri eksik. Mutlaka biliyorsunuz bunları ama ben olsam hele de KPPS’ye hazırlanırken daha fazla dikkat ederdim.Edebiyat öğretmeni olmak için başladığım yolda üniversiteyi kazandım ve bitirdim.KPSS'ye takıldım kaldım.İki defa girdim sınava ve maalesef olmadı.Bu yıl tekrar başladım ders çalışmaya.Çalışmak çözüm olacak mı bilmiyorum bölümümüz yüksek puanla kapatıyor.
Bazen öyle bir an geliyor evet diyorum başaracaksın sen de öğretmen olacaksın hayallerine kavuşacaksın bazen de öyle karamsarlık geliyor ki olmayacak bu iş diyorum.
Atanıp öğretmen olmayı emeklerimin karşılığını almayı öğrencilerime kavuşmayı çok istiyorum. Biraz moral açısından bu yıl ders çalışmaya düşük başladım.Biraz motiveye ihtiyacım var sanırım. Belki kimisine göre ufak bir dert gibi gelebilir ama herkesin kendi derdi kendine büyüktür. Benim hayatımda şu an en büyük sıkıntım bu şekilde. Benimle derdime ortak olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?