Artık atanmak istiyorum

Atanip ogretmen olmak demissiniz. Siz zaten ogretmensiniz. Insallah istediginiz gibi atanir mesleginizi devlette devam ettirirsiniz ancak atanmak tek hedefiniz olmasin ozel sektörde de calisabilirsiniz degerli hocam.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek ve fikir için muhakkak bakacağım o sayfaya :) İnşallah atanıp siz de mesleğe başlarsınız. Kaç yıldır hazırlanıyorsunuz bu arada?

Bir yılım daha gitmiş inanın hiç umrumda değil yeter ki sonunda hayallerime kavuşmak olsun.

İnşallah hocam siz o pırıl pırıl öğrencilee ışıldayan gözlere kavuşmuşsunuz darısı bekleyen tüm öğretmen arkadaşlarıma.

İnşallah çok teşekkür ederim Keşke herkes bu güzel mesleği icra edebilse görevine başlayabilse.

Atanip ogretmen olmak demissiniz. Siz zaten ogretmensiniz. Insallah istediginiz gibi atanir mesleginizi devlette devam ettirirsiniz ancak atanmak tek hedefiniz olmasin ozel sektörde de calisabilirsiniz degerli hocam.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Haklısınız atanamamış olsam bile ben öğretmnelik vasfına sahibim

İnşallah temenniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

umarım hayallerinize kavuşursunuz ama bence illa da öğretmenlik diye ısrarcı olmayın puanlarınız fena değil gibi memur kadrolarını da düşünebilirsiniz, ekmek aslanın ağzında iken bir sene daha kaybetmeye değmez bence...

Wvet bu da var konu sahibi arkadasım.
Ilk bölümden düz memur olup sonradan yeniden öğretmenlik için deneyebilirsiniz.

Sizinle aynı kaderini hatta daha kötüsünü paylaşıyorum. Bu KPSS illetinden 4 yılımı kaybettim, bir de benim çift yıllarda oluyor. KPSS ye hazırlandığım için de iş tecrübem olmadı, iş bulamadım vs Başka başka sınavlara girdim hep. Kendini ezik, başarısız hissetme oldu, etrafta yaşıtların iş, eş, yuva sahibi olurken senin hala kitap başında olman ki bölümüm kötü de bi bölüm değil ama sizin gibi kamuya girmek çok zor artık.
Tüm bunları düşünüyorsun ailen bi yandan destek bi yandan daha çok çalış yoksa işsiz kalırsın psikolojik baskısı derken bi anda olumsuzlukların sana bi şey katmadığını keşfediyorsun,ne yaparsan kendine yaparsın düşüncesi ağır basıyor ve daha çok çalışmaya başlıyorsun. Elinden geleni yapıyorsun,duanı ediyorsun sonra puanını alıp bi de atanma ihtimalini bekliyorsun.
Yani bu ülkede yalnız değilsin. Sen sadece hedefine odaklan, çalış, daha çok çalış gerekirse. Emeklerinin karşılığını da alacaksın inşallah.

kötüsüde toplum baskısı, aile baskısı ve gelip geçen yıllar

İnşallah teşekkür ederim.Düz memurluk hiç düşünmedim açıkçası öğretmenlik mesleğini yapmayı istiyorum tabi öncelik olarak inşallah devlet olur ama olmazsa özelde de olsa öğretmenlik yapmayı düşünüyoum.

Wvet bu da var konu sahibi arkadasım.
Ilk bölümden düz memur olup sonradan yeniden öğretmenlik için deneyebilirsiniz.
Tabii bu da bir ihtimal ama öncelikle bu yıl yine şansımı deneyeyim de inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…