İnşallah bir an evvel ararlar :)Bende artık iş yerinden arasınlar istiyorum .D yeter daaa
Az kalmış bu sene olur inşallahİlk gidiğimde 72 bu yıl 80 aldım.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek ve fikir için muhakkak bakacağım o sayfaya :) İnşallah atanıp siz de mesleğe başlarsınız. Kaç yıldır hazırlanıyorsunuz bu arada?Ben de Kpss çalışan bi edebiyat mezunuyum.
Forumlarda hiç iç açıcı şeyler okumuyor olsam da motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum.
Umudunuzu kaybetmeyin, sizi motive eden şeyler okuyun, izleyin.
Youtube'da motivasyonyagmuru diye bir sayfa var. 2015 alan birincisi bir arkadaş tecrübelerini ve sınava hazırlanma sistemini paylaşıyor. O da ilk girdiği sınavda başarılı olamamış. 2.sinde ise alan 1.si olmuş. Bi göz atın isterseniz ders çalışma sisteminize ve motive olabilmenize katkısı olur belki.
Bir yılım daha gitmiş inanın hiç umrumda değil yeter ki sonunda hayallerime kavuşmak olsun.Bu senenin Kpss birincisi de odadan hiç çıkmadan çalışıyormuş hatta babası korkmuş çocuguna bişey oldu diye :) bu devirde artık öyle çalışmak lazım galiba bu seneni feda et ömür boyu rahat et , sosyal medyaya hiç bakmadan aralıksız çalış derim ben.
İnşallah hocam siz o pırıl pırıl öğrencilee ışıldayan gözlere kavuşmuşsunuz darısı bekleyen tüm öğretmen arkadaşlarıma.Benim meslekte 10. yılım. Her meslektaşım benim yaşadığım duyguyu yaşasın, öğrencilerinin pırıl pırıl gözlerine bakabilsin diye çok dua ediyorum.
Asla vazgeçmeyin, bir gün mutlaka siz de öğrencilerinize kavuşacaksınız
İnşallah çok teşekkür ederim Keşke herkes bu güzel mesleği icra edebilse görevine başlayabilse.HOCAM İYİ GÜNLER. BEN DE FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENLİĞİ OKUDUM AMA ŞU AN HİÇ ALAKASIN YERDE MEMURUM. MALİYEDE VHKİ OLARAK ÇALIŞIYORUM. SİSTEM İNSANLARI KENDİ YÖNLENDİRİYOR MALESEF
İNŞAALLAH SİZ SEVDİĞİNİZ MESLEĞİNİZİ İCRA ETME GÜZELLİĞİNE ERİŞİRSİNİZ
Teşekkür ederim desteğiniz için. Haklısınız atanamamış olsam bile ben öğretmnelik vasfına sahibimAtanip ogretmen olmak demissiniz. Siz zaten ogretmensiniz. Insallah istediginiz gibi atanir mesleginizi devlette devam ettirirsiniz ancak atanmak tek hedefiniz olmasin ozel sektörde de calisabilirsiniz degerli hocam.
Adım adım yaklaşıyorum bu sefer olur inşallah teşekkür ederim.Az kalmış bu sene olur inşallah
İNŞAALLAH AMA MALESEF DAHA FARKLI YERDEYİM 7 YILDIRİnşallah çok teşekkür ederim Keşke herkes bu güzel mesleği icra edebilse görevine başlayabilse.
İnşallah temenniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.edebıyatım hep 5 ti hocam.edebıyat hocalarıyla hep iyi anlaşmışımdır naif oluyolar.severlerdıde beni.bende o yuzden edebıyyat okumak ıstedım ama kazanamadım.inşallah dilediğiniz gibi olur.belki kızıma örtmen olursunuz daha küçük gerçi ama .başarırsın bozma moralini.
Haklısınız yine de çalıştığınız kurumda inşallah daha güzel günleriniz olur.İNŞAALLAH AMA MALESEF DAHA FARKLI YERDEYİM 7 YILDIR
Rica ederim :)Adım adım yaklaşıyorum bu sefer olur inşallah teşekkür ederim.
Wvet bu da var konu sahibi arkadasım.umarım hayallerinize kavuşursunuz ama bence illa da öğretmenlik diye ısrarcı olmayın puanlarınız fena değil gibi memur kadrolarını da düşünebilirsiniz, ekmek aslanın ağzında iken bir sene daha kaybetmeye değmez bence...
Sizinle aynı kaderini hatta daha kötüsünü paylaşıyorum. Bu KPSS illetinden 4 yılımı kaybettim, bir de benim çift yıllarda oluyor. KPSS ye hazırlandığım için de iş tecrübem olmadı, iş bulamadım vs Başka başka sınavlara girdim hep. Kendini ezik, başarısız hissetme oldu, etrafta yaşıtların iş, eş, yuva sahibi olurken senin hala kitap başında olman ki bölümüm kötü de bi bölüm değil ama sizin gibi kamuya girmek çok zor artık.
Tüm bunları düşünüyorsun ailen bi yandan destek bi yandan daha çok çalış yoksa işsiz kalırsın psikolojik baskısı derken bi anda olumsuzlukların sana bi şey katmadığını keşfediyorsun,ne yaparsan kendine yaparsın düşüncesi ağır basıyor ve daha çok çalışmaya başlıyorsun. Elinden geleni yapıyorsun,duanı ediyorsun sonra puanını alıp bi de atanma ihtimalini bekliyorsun.
Yani bu ülkede yalnız değilsin. Sen sadece hedefine odaklan, çalış, daha çok çalış gerekirse. Emeklerinin karşılığını da alacaksın inşallah.
İnşallah teşekkür ederim.Düz memurluk hiç düşünmedim açıkçası öğretmenlik mesleğini yapmayı istiyorum tabi öncelik olarak inşallah devlet olur ama olmazsa özelde de olsa öğretmenlik yapmayı düşünüyoum.umarım hayallerinize kavuşursunuz ama bence illa da öğretmenlik diye ısrarcı olmayın puanlarınız fena değil gibi memur kadrolarını da düşünebilirsiniz, ekmek aslanın ağzında iken bir sene daha kaybetmeye değmez bence...
Tabii bu da bir ihtimal ama öncelikle bu yıl yine şansımı deneyeyim de inşallah olurWvet bu da var konu sahibi arkadasım.
Ilk bölümden düz memur olup sonradan yeniden öğretmenlik için deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?