amin allah razı olsun insan konduramıyor işte ama artık umutlarım kırıldı.Keşke krediye girmeseydiniz en azından şu dönemde.zaten dolandirilmissiniz 20 bin lira.. her zaman derim kredi işi çok sakat.. taksitle alıp ufak ufak oderdiniz elle..çok zor bir durum calismaya devam edin bencede siz ne olur ne olmaz.allah yardimciniz olsun
evet maalesef öyle ve annem artık yokum ne yaparsan yap arkandayım ama bir dersi haketti buna iyilik yaranmaz kızım kusura bakma ben yokum ama annen olarak sana sözüm şu ki bu adamla ömür geçmez dedi.vallahi ben sana da sinirleniyorum konunu okudukça elalemin oğluna nasıl ezdirmişsin anneni resmen hizmetçi yerine koyuyor
istediği zaman gel istediği zaman git oraya dokunma buraya dokunma annenin evine götüremez çocuğun düzeni bozulmasın o ne güzel iş ya
tabii bakıcı olsaydı eşek gibi para verecekti annene
damat iyice terbiyesizliği eline almış sende iyice tepene çıkarmışsın
Birakmayın kendinizi evladınız var güçlü olun..çalışın bakıcıyı siz ödeyin kendide borçları ödesin..ama alttan almayın hele annenize lütfen laf soyletmeyin yaamin allah razı olsun insan konduramıyor işte ama artık umutlarım kırıldı.
annen dibine kadar haklı benim annem olsa bir ay gelmezdi böyle bir damadın yanınaevet maalesef öyle ve annem artık yokum ne yaparsan yap arkandayım ama bir dersi haketti buna iyilik yaranmaz kızım kusura bakma ben yokum ama annen olarak sana sözüm şu ki bu adamla ömür geçmez dedi.
Oyle deme iste,ondan guc alip bu herifi bosa. Cocugunun gelecegi icin. Tasinirsin annene,ozur dilersin,calisirsin para kazanirsin,annen de cocuguna bakar. Bu kadar basit. Ama bu evreye gelene kadar da dediklerimi yap sakin boyun egme o kocayaartık ne yaşama sevincim kaldı ne mutluluugm bebegimin yüzüne bakıp aglıyorum yavrum o daha çok küçük
artık annem gelirim desede ben gelme diyecegim ve annem dediki ailesine o çocugu götürür ise asla bidaha geri getirmesin dedi. o kadar kırıldıBirakmayın kendinizi evladınız var güçlü olun..çalışın bakıcıyı siz ödeyin kendide borçları ödesin..ama alttan almayın hele annenize lütfen laf soyletmeyin ya
bilmiyorum ama dayanamıyorum yapılanlaraOyle deme iste,ondan guc alip bu herifi bosa. Cocugunun gelecegi icin. Tasinirsin annene,ozur dilersin,calisirsin para kazanirsin,annen de cocuguna bakar. Bu kadar basit. Ama bu evreye gelene kadar da dediklerimi yap sakin boyun egme o kocaya
Yazık kadına ya.. hem çocuğuna bak hem azar işit bu yaştan sonra..artık annem gelirim desede ben gelme diyecegim ve annem dediki ailesine o çocugu götürür ise asla bidaha geri getirmesin dedi. o kadar kırıldı
kadın 20ekimden beri geliyor.annen dibine kadar haklı benim annem olsa bir ay gelmezdi böyle bir damadın yanına
Dayanamayacak bisey yok, cocugunun gelecegi icin bosan ve kendi ayaklarin uzerinde dur. Annen sana destek olur,zaten biliyor kocanin ne mal oldugunubilmiyorum ama dayanamıyorum yapılanlara
Esiniz bulmus bunuyor...4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum
ailem her zaman arkamda bebegime benden iyi bakar ama onun babasız büyümesi beni düşündüren ama çocugun yanında bile sinirlerine hakim olamayıp bagırdı çook olduDayanamayacak bisey yok, cocugunun gelecegi icin bosan ve kendi ayaklarin uzerinde dur. Annen sana destek olur,zaten biliyor kocanin ne mal oldugunu
ben artık tükenim.Esiniz bulmus bunuyor...
Anneniz cocugunuza bakmak zorunda degil..
Esinizin tesekkur etmesi gerekirken mirin kirin mi ediyor..
Esim anneme oyle davransaydi 'Anne bir daha gelme bu laflari isitmek zorunda degilsin' diye ben soylerdim..
Boyle bir babayla buyumesi daha mi hayirli?ailem her zaman arkamda bebegime benden iyi bakar ama onun babasız büyümesi beni düşündüren ama çocugun yanında bile sinirlerine hakim olamayıp bagırdı çook oldu
bilmiyorum işte çıkamıyorum işin içinden .Boyle bir babayla buyumesi daha mi hayirli?
Boyle konusanlar genelde cocugun arkasina siginip kocadan ayrilamazlar biliyor musun? Sen oyle yapma baribilmiyorum işte çıkamıyorum işin içinden .
Valla değişik bir koca bu! 20 bin lira dolandirildi diyorsunuz ya ona çok kafam takıldı..O para ne oldu ? Bide kim ödeme yapıyor dekontları gördünüz mü?ailem her zaman arkamda bebegime benden iyi bakar ama onun babasız büyümesi beni düşündüren ama çocugun yanında bile sinirlerine hakim olamayıp bagırdı çook oldu
elim ekmek tutuyor allaha şükür maaşımda türkiye şartlarına gre iyi üniveriste mezunuyum ama buna ragmen cesaret sıfırBoyle konusanlar genelde cocugun arkasina siginip kocadan ayrilamazlar biliyor musun? Sen oyle yapma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?