Artık delircem ben bu durumu nasıl toplayacağım

aynı şehirde kalmak zorunda değil.başka şehire gidebilir iş bulup.şartlar kötü olmasa kimse ailesini bırakmak istemez ama kötüyse de evet zorluk çekip göbek bağını kesmekten başka çare yok.benim ailemde huzur yoktu 20 yaşından beri başka şehirde yaşıyorum çokta iyi yapmışım başka şehire gitmekle orada kalsam hep mutsuz olacaktım.24 yaşında bir insan çalışıp ediyor zaten para biriktirip başka bir yere geçebilir.elalem ne derlerciler yüzünden şiddet görüp aşağılanıp böyle yaşamaya devam mı etsin?sizin gibi insanları da ben anlamıyorum.

Ya ozellikle yazdim. Niye Hemen saldiriyiorsunuz. Icinizde azicik sevgi yokmu Al iste sizinkide siddet Suan. Ben Merak ettim sordm msjin basinda ya Dedm cvp vermis sagolsun bende bir anneyim ve cocugum daha on aylik anlamak istyrm buyuyunce cocugumu. Siddet ayri diye ozellikle belirttigm halde ne diye saldirdiniz simdi soylermisinz ayrica Ben bu konu icin degil gercekten Merak ettim baska sehir demissiniz mantikli tabikide. Yinede tsk ederm cvp verdgnz icin ama lutfen fikirlerinizin uyusmadigi insanlara saygi gosterin herkes gibi bende yorum yaptm millet takti bana ya ne Yani herkes ayni mi dusunecek anlamadm

Ablacım hayat ve dünya senin gördüğün kadar değil, inan bana olur mu

Hani bi şarkı var ya Ünzile diye,
"Korkar durur, gitmez
Köyün en son çitine
İnanır o sınırda dünyanın bittiğine"

Tam bu hesap senin durum. Eskiden üzülür, dertlenirdim böyle yaşayanlara ama artık üzülmüyorum çünkü tercih bir yerde bu da. Algıları açabilir insan isterse.

saygısız veya saldırgan bir üslupla yazdığımı düşünmüyorum.sadece siz bazı insanları anlamıyorsunuz ya bende sizin gibileri anlayamıyorum işte.aynı şehirde ayrı eve çıkan akrabamda var,arkadaşımda sonsuza kadar ailenin yanında yaşamak zaten bence sağlıklı değil.isteyen yaşasın tabi ona da bir lafım yok.burada bir sürü sıkıntı yaşayan,sıkıntı yaşamış insanlar var ailesi yüzünden.gelip bu şekilde böyle bir konunun altına yorum yaparsanız tepki almanızda gayet normal.şiddet sadece fiziksel olmuyor duygusal,sözle de olur bu arkadaşın babası sırtına vurmasa da huzuru yok zaten bu evde.ayrılması hepsi için daha iyi olur.tanımadığım birini sevmek zorunda değilim ayrıca,içimde çok şükür yeterince sevgi var.kimseyede şiddet uygulamıyorum

İlaçsız düzeldiğinize inanmıyorum zira delirmenin eşiği boyutuna geldiyseniz gerçekten....

Evdeki ortam sürekli suçlayıcı yaralayıcı iken terapiden fayda gelmez.Aile malesef bozuk.Aynı durumu ben yaşadım.Bu tür aileler ne yazık ki ileride sırtında binlerce bıçakla yaşıyor hissinin baş aktörü.Suçlu psikolojinizin nedeni ailenizin bu tavırları.Ve inanılmaz sağlıksız

Gercekten ya daha bir yil bile olmadi bir babanin kizini iki kursunla sirtindan vurdugu 25 yasinda bir genç kizin sirtina vurup ise yollamak nedir ya Ben terapistim acilin eee teshis babanin vurdugu yerde Gul biter sen alttan AL hadi devam ezilmeye özguven yitirmeye bu ulkenin gelecegi nolacak meçhul zaten bir genç Kizi Uni okuyan 3 genç kiz dovup birde video cekip santaj yapmisti dusunun bu okuyan kizlar hukuk ögrencisi saka gibi

Konu sahibi bir anne olarak ve 28 yasinda bir anne olarak yaziyorum ustelik benim de kizim var ama ailenin sana yasattiklari affedilir gibi deil evden git diyemem disarida daha beter kotu niyetliler var ama insallah okur meslegini eline alir oyle ayrilirsin 25 yasinda bir kizin sirtina vurmak nedir ya insanin Eli nasi Kalkar utanmadan konu ne para ahh o para evlat tan degerli oluyo bazilari için Allah yardimcin olsun ama asla gelecegini tehlikeye atma babandan kurtulmak icin gidipte evlenme çünkü baska bir erkek baskisi olacak kurtulus degil tek kurtulusun bir meslek sahibi olman yada saglam bir is pozisyonu

Tam bir müge Anli sin yemin ediyorum

ben ayrı yaşıyorum aynı şehirde olmamıza rağmen çünkü çalıştığım yer uzak ve böyle daha mutluyum. babam en başta karşı çıktı, pavyona düşmüşüm gibi abarttı yok elaleme ne dicekmiş diye. sallamadım, her şeyimi kendi paramla yaptım tek yardım istemedim ne annemden ne babamdan. bu yukardakini diyen babam iki gün sonra kendisi gururla söyler oldu kızımın ayrı evi var diye. gelir yanımda kalırlar gezerler falan sanki hep böyleymiş gibi. pek öyle modern falan bir aile de değiliz ha yanlış anlaşılmasın.

işin özü ne biliyomusun canım. bu memlekette paranın üzerini örtemeyeceği şey yok. iki gün konuşan üçüncü gün işine bakıyor. paran varsa, kendi işini kendin görüyosan kimse sana ağzını açıp da bişey demiyor. bu kadar basit. ha bir de istanbul faktörü var tabii, burda kim kime dum duma. akrabaların da canı cehenneme, zaten yaşım ilerledikçe sevmediklerimle alakayı kestim.

evet sıkıntılı bi toplumuz ama bazı şeyler de insanın kendisinde bitiyor cidden ben bunu anladım.

aynen. aslında bu insanların ve çoğumuzun derdi evlat namus vs vs değil. tamamen para.

Tsk ederim cvp verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…