Merhabalar kendim kadın doğum uzmanı aynı anda psikiyatri eğitimi almış ve yeni mezun bir doktorum. Sıkıntılarımız her kadında ortak. Benim dahi vardır. Anlatalım kurtulalım
Kendi kaynanama çözüm bulamamakla birlikte hareketleri değişti iyileşti gerçi ama gene beni sevmiyoraile içi iletişim, çocuk psikolojisi, genel olarak aile terapistliği denilebilir. Eş arkadaş vs sıkıntılı konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. Dediğim gibi asıl mesleğim bu olmamakla birlikte sadece okulu okudum. Hiçbir deneyimim de yok. Ama az çok bilgim ve tecrübem var.
Üyeliğim iptal edilebilir. Ben insanların ücretli yardım alamadıkları konular hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. İnanın hiç farketmez bana. Bir kazancım veyahut kaybım yok
Terapist ne bilmiyorsan üzgünüm sen bir psikolog asla olamazsın. Hele 12 yıl imkanı yok
Pardon ama hangi eğitimle?
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Psikiyatrist misiniz psikolog mu?
Benim tam bilgim yok, bilgisi olan biri beni aydınlatırsa çok sevinirim, bir psikiyatrist aile içi iletişimle ilgili ne yapar, nasıl bir aile terapisi hizmeti verir? Siz ne yapıyorsunuz mesela?
Ve "asıl mesleğim bu değil, sadece okulu okudum" ne demek?
Bunlar dışında Terapist Jinekolog arkadaşımızın yaptığı yazım hataları takdire şayan.Bkz.”Bu arada çalışıyorsunuz ailenizde babanızda çalışıyordur diyerekten” how can i get to taksim?Pardon ama hangi eğitimle?
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Psikiyatrist misiniz psikolog mu?
Benim tam bilgim yok, bilgisi olan biri beni aydınlatırsa çok sevinirim, bir psikiyatrist aile içi iletişimle ilgili ne yapar, nasıl bir aile terapisi hizmeti verir? Siz ne yapıyorsunuz mesela?
Ve "asıl mesleğim bu değil, sadece okulu okudum" ne demek?
Psikoterapi hizmeti veren çok sağlam psikiyatristler var tabi ki o kısım da sıkıntı yok. Psikanaliz eğitimi alırken çok iyi psikiyatristlerle çalıştım o ayrı.
Ama bu üyenin gerek yazdıkları gerek tavrı bana abidik gubidik bi sertifikayla terapistim adı altında dolandırıcılık yapıyormuş gibi geldi. Sevgiyle zıplayalım sarılalım çünkü biz kanguru gibi hisseden tavşanlarız filan diyen yaşam koçları geldi gözümün önüne
Bunlar dışında Terapist Jinekolog arkadaşımızın yaptığı yazım hataları takdire şayan.Bkz.”Bu arada çalışıyorsunuz ailenizde babanızda çalışıyordur diyerekten” how can i get to taksim?
Oh be. Çok korktum bir an gerçekten psikoloji okumuş biri diye. Daha soru eki olan mı ve mi yi ayırmayı bilmiyordu çünkü.Bir karar verin isterseniz.
Allah icin kiz Beni dovuyormu yazmissMormenekse89 Sevgiyle sarılalım zıplayalım,biri seni dövse de sen onu daha çok sev çünkü biz toplum olarak manyağız filan demediğim için mi sevmedin beni? Beni beni bihteri
Allah icin kiz Beni dovuyormu yazmiss
Off ergen kılıklı gelmis bizi yiyecek akli sira , bosversene kuzum yaTerapist ne ki onu bilemedim. 12 yıllık uzman psikologum bi kere terapistim demedim,bi felsefe hocam vardı dersanede terapistim diye ofis açmış. Bu da öyle terapist herhalde
Ben size kotu bisey demedim sadece sizde bilirsinizz ki dogru bir tane degildir kime gore neye gore. Ben arkadasn yaklasimini begendmve diline saglik Dedm demek. Frekansimiz uyustu sizede kotu bir sey demedm. Sadece sizdende beklerdim bir gercek varki. Bir piskolog. Bile sunu Yap bunu Yap diye karsindakine kesin hukum vermiyor. Her neyse. Sizin saglicakla kalin evet Ben hayatimda herseyi problem Eden biri degilimdr kendmle mutluyum. Onume cikan olumsuzlarda neden Ben demyrm. Zorlanyrm ama cozum buluyrm o yol Beni yoruyorsa baska bir yok denyrm ama ortamdan kacma isini yillar once braktm Universitedeyken arkadasin biriyle bir sorun yasadm evi terkettm meger sorun bendeymis evi terkedincede. Baktm. Degisen bisey yok yine mutsuzum ozmn anladm iste.Mormenekse89 Güzel arkadaşım belli ki hayatının bir döneminde birilerinden psikolojik/fiziksel şiddet görmüşsün cinsel diyemiyorum dilim varmıyor. Anadır yapar babadır vurur aman kimin kocası yapmıyor ki tadında normalleştirip devam etmişsin. Şimdi senin savunma mekanizmalarından birini çürütmek istediğimiz için diğer jinekolog/terapist bik bik arkadaşı övüyor beni gömüyorsun,ben buna sadece üzülüyorum gerçekten bak ne yaşadıysan inş bi daha yaşamazsın. Yalnız kalma korkun,nasılsın diyenin olmama ihtimali sana bunları yaptırmış. Her neyse aynı kültürün kadınlarıyız işte,diyecek birşey yok.
Ya surda ki yaziya bile tkck kdr ne ysdnz ck mu bs zmniniz oluyr kendnz mtsz etmk icin ck mu ugrsyrsnz. :))))Bak ne guzel yazdim gercekten de Ben bunlarla kafayi yoramam sizin icin diyorum konu sahibi ayri Allah yardimcisi olsunHayatınızda her şeyi çok önemsemediğiniz Türkçe kullanımınızdan da belli oluyor, kusura bakmayın. Bence bazı şeyleri takmalısınız.
Ayrıca bir psikolog gerçekten psikolog olsaydı bir şiddete karşı "Olsun onlar senin ailen." demezdi diye düşünüyorum. Psikolojiyle de hiçbir alakam yok, mantık yürütmeye çalışıyorum.
Konu sahibi; sen güçlü olmaya çalış. Umarım en yakında zamanda özgürlüğünü de kazanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?