Artık delircem ben bu durumu nasıl toplayacağım

Merhabalar kendim kadın doğum uzmanı aynı anda psikiyatri eğitimi almış ve yeni mezun bir doktorum. Sıkıntılarımız her kadında ortak. Benim dahi vardır. Anlatalım kurtulalım
Üyeliğim iptal edilebilir. Ben insanların ücretli yardım alamadıkları konular hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. İnanın hiç farketmez bana. Bir kazancım veyahut kaybım yok

Pardon ama hangi eğitimle?
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Psikiyatrist misiniz psikolog mu?
Benim tam bilgim yok, bilgisi olan biri beni aydınlatırsa çok sevinirim, bir psikiyatrist aile içi iletişimle ilgili ne yapar, nasıl bir aile terapisi hizmeti verir? Siz ne yapıyorsunuz mesela?
Ve "asıl mesleğim bu değil, sadece okulu okudum" ne demek?

Ne isterse olsun benim babamda surekli annemi savunur benim onumde arkamdan anneme kizdigini biliyorum ama onumde asla onu ezmez.
Ben ebsem kacmanon dogru oldgnu asla dusunmuyorum bu durumla basa çıkmaya cLismak en dogrusu bence öncelikle agirlik koyma ya da kurallarnizi kabul ettirmei denein esyalarnizin ellenmemesi gbi.yasasgniz yeri sevmeye calisin ailenizin yaninida oldugnuza sukredin gerisi gelecekdir

Psikoterapi hizmeti veren çok sağlam psikiyatristler var tabi ki o kısım da sıkıntı yok. Psikanaliz eğitimi alırken çok iyi psikiyatristlerle çalıştım o ayrı.

Ama bu üyenin gerek yazdıkları gerek tavrı bana abidik gubidik bi sertifikayla terapistim adı altında dolandırıcılık yapıyormuş gibi geldi. Sevgiyle zıplayalım sarılalım çünkü biz kanguru gibi hisseden tavşanlarız filan diyen yaşam koçları geldi gözümün önüne

Bunlar dışında Terapist Jinekolog arkadaşımızın yaptığı yazım hataları takdire şayan.Bkz.”Bu arada çalışıyorsunuz ailenizde babanızda çalışıyordur diyerekten” how can i get to taksim?

Psikiyatristlerin aile terapisi gibi konulara da baktığını bilmiyordum ben. Bu bilgiyle ben de "terapistlik" yapabilirim bence artık, yeterince yetkin hissettim şu an

"İki kişi kullanıyoruz, yorumlardan anlayabilirsiniz" demiş ama anladığım tek şey biri doktor, diğeri doktoralı psikolog olan iki kadından birinin "merhaba" kelimesinin yazılışını "meraba" zannettiği

Eski mesajlarından birinde "labali" ve "meraba" gördükten sonra sorgulamayı bıraktım ben

Konuu biraktiniz Kim psikiyatri Kim piskolog kime saldirsak icimiZdeki kini ona sardiniz herkes yorum yapmakta Ozgurzorla kizi banlattiniz rahat olun. Saglikciyim ve psikiyatri dersinde gordugum suydu asla birjnee. Esimden ayril evinden ayril kocandan ayril denmezz eksiler artilar konusulur karar yine kisiye birakilir. Siz bilirsiniz denir. 12yillik piskologmusunuz bende sasirdim neyse konu bu degil

Hani demissiniz filmlerdeki gibi kimsenin evi tozpembe degil. Otuz yasindayn gercekten simdiki Anne babalar bir Fiske vurmuyor cocuguna yapma yavrum etme yavrum eevet guzel lafim yok bisey demyrm ama bizim zamanimizda dayak vardi annemde cok terlik yedim dayak yedim etrafimdakilerde hep byleydi. Babamda vurmaz vurmaz annem kadar ama birgun sacma haksiz oldugu biseyde yasm 23tu. Enseme vurdu uzuldum ogun agladm ama babama saygisizlik yapmadm yok banada olsa haddini bilir lafini okuyunca korkunc uzuldum sahsem. Yine diyorm Suan dayak yok evet guzel ama bende dayak yedim diye olmedm yine ailemi cok severm Anne babaya saygim sonsuzz haksiz yere yedim cogunu zaten :) ama harika bir cocukluktu. Bakis acisi onemli Herseye ah benim hayatim vah benim hayatm derseniz bitmez bir bisikletm dahi olmadi. Ama yinede cocuklugumu sokakta. Gecirdm Herseye sahip olamadm simdide. Cocugumi dovecegm degil simdi simdiki zamanda bu sekilde kaldiramiyorlar evden ayrilmak vs

Anne babaya Hani tahammulumz kalmiyor ya gun geliyor is arkadaslarimiz esimz herkese tahammul kalmio ama Anne babadan ayrilmak gibi istende ayril estende ayril. Hep gitme cabasi insan kendiyle mutlu degilse gitsede hicbir yerde mutlu olamiyor bazen kalmak kendin icin yeniden dogus hayatta kalma mucadelesidir Hersey bizi olgunlastiriyor. Her olumsuz durum kotu degildir aslinda neyse umarin cok iyi olursunuz. Gitsenizde mutlu olmanizi dilerm

Neyse ya Siz. Soyleyin kiza bosan diyinevden ayril konusma Anne babaya araya mesafe Koy diyin sonra ayrilinca Sanki soracaksinz naptn iyimisin. Yaninda olacaksnz Sanki burdan konusmak cok kolaydir cook. Kendinize iyi bakin cvp yazmam Ben. Sizi rahatsiz ettml. Size gore biz kotu konusyrz kotuyuz ya ne faydasi olacak bana. Sadece dusunuyrz sizi tsk ederm diyip yine kendi istediginizi yapin ama nedir bu Linc girisimi ve. Bu nefret

Mormenekse89 Güzel arkadaşım belli ki hayatının bir döneminde birilerinden psikolojik/fiziksel şiddet görmüşsün cinsel diyemiyorum dilim varmıyor. Anadır yapar babadır vurur aman kimin kocası yapmıyor ki tadında normalleştirip devam etmişsin. Şimdi senin savunma mekanizmalarından birini çürütmek istediğimiz için diğer jinekolog/terapist bik bik arkadaşı övüyor beni gömüyorsun,ben buna sadece üzülüyorum gerçekten bak ne yaşadıysan inş bi daha yaşamazsın. Yalnız kalma korkun,nasılsın diyenin olmama ihtimali sana bunları yaptırmış. Her neyse aynı kültürün kadınlarıyız işte,diyecek birşey yok.

Ben size kotu bisey demedim sadece sizde bilirsinizz ki dogru bir tane degildir kime gore neye gore. Ben arkadasn yaklasimini begendmve diline saglik Dedm demek. Frekansimiz uyustu sizede kotu bir sey demedm. Sadece sizdende beklerdim bir gercek varki. Bir piskolog. Bile sunu Yap bunu Yap diye karsindakine kesin hukum vermiyor. Her neyse. Sizin saglicakla kalin evet Ben hayatimda herseyi problem Eden biri degilimdr kendmle mutluyum. Onume cikan olumsuzlarda neden Ben demyrm. Zorlanyrm ama cozum buluyrm o yol Beni yoruyorsa baska bir yok denyrm ama ortamdan kacma isini yillar once braktm Universitedeyken arkadasin biriyle bir sorun yasadm evi terkettm meger sorun bendeymis evi terkedincede. Baktm. Degisen bisey yok yine mutsuzum ozmn anladm iste.

Hayatınızda her şeyi çok önemsemediğiniz Türkçe kullanımınızdan da belli oluyor, kusura bakmayın. Bence bazı şeyleri takmalısınız.

Ayrıca bir psikolog gerçekten psikolog olsaydı bir şiddete karşı "Olsun onlar senin ailen." demezdi diye düşünüyorum. Psikolojiyle de hiçbir alakam yok, mantık yürütmeye çalışıyorum.

Konu sahibi; sen güçlü olmaya çalış. Umarım en yakında zamanda özgürlüğünü de kazanırsın.

Ya surda ki yaziya bile tkck kdr ne ysdnz ck mu bs zmniniz oluyr kendnz mtsz etmk icin ck mu ugrsyrsnz. :))))Bak ne guzel yazdim gercekten de Ben bunlarla kafayi yoramam sizin icin diyorum konu sahibi ayri Allah yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…