Evet bende çok şaşırıyorum yahu ben kimseden bir şey beklemiyorum millet ne meraklıymış hazıra konmaya hazır yemeğe hazır temizliğe hiç bana göre bir şey değil. Ayrıca bakın ben depremden sonra olanlardan bahsetmiyorum yani evlendiğinizden beri böyle gerçekten çok yoruldum üstelik bebeğime mi bakayım bunlarla mı uğraşayım canıma tak ettiBurada sizi haksız bulanların yorumlarını hayretle okuyorum. Depremden dolayı tabiki evinizde misafir edeceksiniz ama onlarda bian önce başka bir eve geçmek için çabalayacaklar. Sizin evinize yerleşmeyecekler. Ev üstüne ev olmaz. Herkesin evliliği de böyle değil.
O zaman hamarat olun kalķın kendi işlerinizi yapın. Demek ki her yer dökülüyor ki kadın yapmak zorunda kalıyor. Size kimse yaranamaz.Gerçekten bebeğiniz var ve kaynananızın evinizde iş yapmasını sorun mu ediyorsunuz?
Belkide kadın Deprem yüzünden evinizde kaldığı için bir şekilde size destek olmak istiyor.. Valla her iki taraf için de zor..
Baştan kötü olacaktın.(Ben öyle yaptım)Şimdi zor durumlarında ne desen haklılık payın olmaz.Eşimle 8 senedir tanışıyoruz 2 senelik evliyiz çok severek evlendim memleketine geldim bir kızımız oldu 8 aylık. Memurum şu an çalışmıyorum bebeğim olduğu için
Evlendiğimiz günden beri kayınvalidegil sürekli çağırması sürekli gelmeleri derken eşimle iki gün aram iyiyse iki gün bozuldu haftasonu sabahın 7 sinde 8inde arar kayınbaba çağırırdı oğlum evde misin evdeysen şöyle böyle diye daha biz plan yapmadan yaparlardı çok tartıştık çok kavga ettik eşimle bu yüzden şimdi bizde kalıyorlar bir haftadır şu an evleri yok kalacak depremden bu zamana kadar ne ev tuttular ne başka bir iş yaptılar gelene git diyemezsin ama canıma tak etti artık biz gidince bize illa burada kalın derlerdi Birgün bile kalmadım on dakika mesafede oturuyor şimdi kendi geliyor geldiği zaman gitmek bilmiyor eşimle 10 gündür hiç konuşmuyorduk küstük bugün konuyu açtım anlattım
Annen geldiği zaman her şeye karışıyor kafasına göre bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor anlattım canım çok sıkılıyor dedim canıma tak etti dedim şu an olan bir şey değil bu ben evlendiğim günden beri artık çok yoruldum eşiminse bana söylediği benim abarttıgım böyle şeyleri alttan almam gerektiği herkesin evliliğinin böyle olduğu vaziyetin çok doğal olduğunu söylüyor gerçekten gerginlikten artık başım ağrıyor çok üzgünüm ne hayallerle evlendim kayınvalideden kurtulamadım
Eninde sonunda her şeyi söylemek zorunda kalacaksınız zaten bari ertelemeyin de bir an önce kurtulun. Sonuç değişmeyecek yani bi noktada patlayacaksınız şuan erteleyerek kendinizi üzüyorsunuz boşverin ne düşünüyorsanız söyleyin.Bir şey söylersem artık içimdeki her şeyi atacağım ve kötü olacağız bunu da yapmak istemiyorum ama çok yoruldum çok bunaldım her şeyi beraber yapmak zorunda mıyız meden ayrı değil hayatlarımız
gerçekten çok ilginçsiniz tertemizimdir hamdolsun yemeğimde olur kagınvalidemgil bu geldiklerinde ben kış temizliğimi yeni bitirmiştim….O zaman hamarat olun kalķın kendi işlerinizi yapın. Demek ki her yer dökülüyor ki kadın yapmak zorunda kalıyor. Size kimse yaranamaz.
Çevrenizdeki herkes çok sabırlı ama bir gün bu sabır da biter..
gerçekten çok ilginçsiniz tertemizimdir hamdolsun yemeğimde olur kagınvalidemgil bu geldiklerinde ben kış temizliğimi yeni bitirmiştimO zaman hamarat olun kalķın kendi işlerinizi yapın. Demek ki her yer dökülüyor ki kadın yapmak zorunda kalıyor. Size kimse yaranamaz.
Çevrenizdeki herkes çok sabırlı ama bir gün bu sabır da biter..
Allah sizden razı olsun gerçekten yorumunuz için evet Allah bana sabır versin çünkü bu çok değişik bir olay karşımdaki kötü bir şey yapıyor ama kötü bir şey yapmıyormuş gibi lanse ettiği için düzeltmek uyarmak çok zor Allah sabır versin ne diyim iş eşte bitiyorBen sizi dibine kadar anlıyorum. İnsanlar yaşamadıkları için mi bilmem bu gibi durumları anlayamiyorlar. Oh ne güzel evin temizleniyor,yemeğin yapılıyor sana da yaranilmiyor deniyor ama o iş öyle olmuyor işte. Bende benzer konulardan burda çok linç yedim derdimi anlatamadım. Daha bugün dogumuma günler kaldı eşim şehir dışında diye kaynana bana geldi. Günlerdir annemdeydim biraz da benle ol diye triplendi mecbur kaldım bari dedim o bana gelsin ben düzenimde kalayım ama sabah bir baktım mutfakta yere oturmuş kapi altlarını dolap altlarini,bulaşık makinasının iç kenarlarını siliyor. Ne dedimse dur şurası da bitsin diye diye 1 saat kalkmadı. En son tersledim yeter ama artık geçip içeri oturur musun diye muhtemelen bozuldu. Bu arada sildigi yerler pis değil daha dün temizlik yaptım. Sorun kendi temizlik hastalığı. Ve evet aynı sizin gibi pis bile olsa evime bu kadar mudehale beni de çok geriyor. Ama öte yandan bişey de denmiyor. Kötü ol demek kolay çoğu kişi de öyle yorum yapmış. Kötü olunca konu kapanmıyor arada eş faktoru de var. Gerçekçi olmak gerekirse fazlasıyla içinden çıkılmaz bir haldesiniz. Şöyle yap kurtul olayı değil bu tarz olaylar. Allah yardım etsin ve sabırlar versin.
Valla çok doldum patlamaktan çok korkuyorum haklısınız ağzımı hiç açmadığım için doldu taşmak üzereEninde sonunda her şeyi söylemek zorunda kalacaksınız zaten bari ertelemeyin de bir an önce kurtulun. Sonuç değişmeyecek yani bi noktada patlayacaksınız şuan erteleyerek kendinizi üzüyorsunuz boşverin ne düşünüyorsanız söyleyin.
Ne güzel kaynana yav ,keşşşşke benim olsaydıkafasına göre bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor
Siz öyle yaparsınızNe güzel kaynana yav ,keşşşşke benim olsaydı
Niye istemiyorsunuz ki yıkın bütün işleri başına oturun boş boş. Hatta işinize geri dönün baksın çocuğa işte.
Yapamıyorum işte kaynanam yok maalesef.Siz öyle yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?