- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.571
- 478
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Gözümde canlanan ev oNe kadar da hijyenik gülmüşsün, canım benim
Yavrum sen bana güven diyorummmKondom da epeyi pahalı bi de bu hallederiz kadir ppsine kıyıp takmaz.
1 sene sonra çocuk severiz artıkın.Yavrum sen bana güven diyorummm
Dogru au itici konusan kisiydi bu nisanlisi hatirladim"Babamla tartıştım yavrum, haftanın yedi günü çalışıyorum yorgunluktan unuttum, her şey güzel olacak yavrum sen bana bırak hayatım" dedi değil mi?
Geç kaldınBütün sayfaları okudum ,bana yazacak bişey kalmamış yeni konu açar nasıl olsa .
Etiketlemediniz ki vicdansızlar.Geç kaldın
Bunlar fragman neyse ki daha nicelerini görürsün.Etiketlemediniz ki vicdansızlar.
Yahu o kesin de bizi umursayan mi var ? Biz burda yazıyoruz hatun lazer derdinde .Bunlar fragman neyse ki daha nicelerini görürsün.
Lazer he klozet kırmızı çizgisi.Yahu o kesin de bizi umursayan mi var ? Biz burda yazıyoruz hatun lazer derdinde .
Borcu dünya kadar ama bit kadar kilina iğneli lazere gidiyor .Lazer he klozet kırmızı çizgisi.
Bu mükemmel nişanlıya tüysüz görünmek için hep.Borcu dünya kadar ama bit kadar kilina iğneli lazere gidiyor .
Aman mutfak dolabı olmasın da yeterki kılsız olsun sorun değil.Bu mükemmel nişanlıya tüysüz görünmek için hep.
Kayınvalide sağolsun küçük ev m
Atsam daha mı iyi olacak bilmiyprım çocuk beni sevdiğini düşünüyorum
Ya nolursa olsun su yazdiginiz hos degil ya.. en fazla cevap vermezsiniz olur biter ama insani asagilama hakki kimsede yokDüz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
Ben de düz memurum, kendimi mi aşağılayacağım ayol?Ya nolursa olsun su yazdiginiz hos degil ya.. en fazla cevap vermezsiniz olur biter ama insani asagilama hakki kimsede yok
Ben aşagıliiim mi ?Ben de düz memurum, kendimi mi aşağılayacağım ayol?
Yapma kızıyorlar.Ben aşagıliiim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?