- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Neden eş durumundan gelince ne oluyor kiSiz böyle yazdıkça hep kendşöi sorguluyorum , nesi var kararlarımın diyorum , sırf eş durumundan gelmemek için tayin ile geldim, oradaki rahatlığımı bırakıp geldim
Bunlar iyi günlerin daha durAcaba diyorum bu evden çıkıp gitsem nereye gideceğim, bazen esiyor kafama ya cidden deli olucam ,
Ay evet kör müsün acaba, yazanları da okumuyorsun... en az 100 kişi hiç görmeden sana olacağı yazdı ama okumadın. Burnunun dikine gittin, s.çacak tuvaletin yok. Kaynana evine mecbur kalacaksın sen daha.Gerçekten ben niye buraya yazıyorum gerçekten körüm valla körüm sen tuttursana ev başka yerden burada bal vardı sanki ya
Ben uzak olsa da gitmeye razıyımYok mu yakınlarda biri, bir kahve içse eğleniyor mu ciddi mi gerçek ortaya çıksa yol inanasım gelmiyor hiçbirine
Nasıl bir kafa 110 binlik çeyiz aldırır ya inanamiyorum
Zorunlum kurban olduğum hangi şehirdesin Allah için söyle atlayıp geleyim 1001.yi şöyle gözüne baka baka kafana vura vura anlatayım bitsin bu ızdırap nolur .
Bitirdin bizi beee
Diğer konularına göre dedimBence hiçbir sorunu pek şey değilhaftada bir nişanlıısıyla ilgili konu açıyor herkes evlenme diyor ama zorunlu her konuda ilişkiyi bir adım öteye taşımış oluyor. Az kaldı evlenecek ama o zaman da sorunlar pek şey olmayacak
Halbuki zorunlu sadece "güzel olmuşsun" dememesini dert edip bu konuyu açmıştıDiğer konularına göre dedim
klozet yok, dolap eski, ev kötü, iş yerine cok uzak, 350 bin borç var; bunlar halledilebilir şeyler çok da takmamak lazım. Ama nişanlı güzel olmuşsun demezse işte o zaman çok kötüHalbuki zorunlu sadece "güzel olmuşsun" dememesini dert edip bu konuyu açmıştıDiğer konuları sadece biz dert ediyoruz sanırım
katibim katip o benceDüz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
Nerden biliyon?katibim katip o bence
böyle bi mantelitenin katip olduğunu nasıl düşebildinizkatibim katip o bence
Totalde olan borcu buymuş, yanlış bilmiyorsam eski sevgililerine de sağlam yedirmiş parayı. Eski yeni toplam borç bu iştenasıııı
çocuk mu çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?