Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ben niye buraya yazıyorum gerçekten körüm valla körüm sen tuttursana ev başka yerden burada bal vardı sanki ya
Ay evet kör müsün acaba, yazanları da okumuyorsun... en az 100 kişi hiç görmeden sana olacağı yazdı ama okumadın. Burnunun dikine gittin, s.çacak tuvaletin yok. Kaynana evine mecbur kalacaksın sen daha.

Zaten bu cocuğun sana borç kitleyeceğini anlamıştım borcunu söyleyince sorun değil canım merak etme canım demesinden

Bak şimdiden 250 bin kitlemiş bile Z zorunlualann

Bi güzel yolup seni atacak köşeye seni sevmiyor maaşını seviyor bu kadar kör müsün?

Yok mu yakınlarda biri, bir kahve içse eğleniyor mu ciddi mi gerçek ortaya çıksa yol inanasım gelmiyor hiçbirine
Nasıl bir kafa 110 binlik çeyiz aldırır ya inanamiyorum
Ben uzak olsa da gitmeye razıyım gerçekten bana da artık çok ütopik geliyor bu kadar akılsızlık
Zorunlum kurban olduğum hangi şehirdesin Allah için söyle atlayıp geleyim 1001.yi şöyle gözüne baka baka kafana vura vura anlatayım bitsin bu ızdırap nolur .
Bitirdin bizi beee

Halbuki zorunlu sadece "güzel olmuşsun" dememesini dert edip bu konuyu açmıştı Diğer konuları sadece biz dert ediyoruz sanırım
klozet yok, dolap eski, ev kötü, iş yerine cok uzak, 350 bin borç var; bunlar halledilebilir şeyler çok da takmamak lazım. Ama nişanlı güzel olmuşsun demezse işte o zaman çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…