Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e yok artık kızıyoruz ediyoruz ama onun hayatı onun seçimleri bu kadarına gerek var mı?

Evlenmeden nişanlının yanında taşınmak ne ayol?
Nerde kalıyorsunuz?
Ya bütün konuyu, tüm cevapları okudum, merak ettim size yapma etme dur diyecek bi aileniz yok mu?

ne desem bilemedim şimdi.beğenmedim atmak isterdim 10 tane ama 1 tane yapabiliyorum
Neyine beğenmedim atıyorsun anlamadım. Zorunlunun konularını biliyor musun ? Ya da hiç kpss girdin mi ? Bu kadar dümdüz bir insanın okuduğunu anladığını düşünmüyorum. Ve evet normal kpss ile atandığını da düşünmüyorum bu benim düşüncem. Buradaki söylemin zorunluya engelli ya da çocuk esirgemedeki kisilere değil. Ayrıca ekpss daha kolaydır. Konular daha yuzelseldir. bunu da biliyorsunuzdur heralde. Çocuk esirgeme olayı da devlet zaten mağdur oldukları için onlara haklı olarak kadro açar ki hayatla mücadelelerinde destek olsun.

Aferin devam et böyle yakında sende boşanma başlıklı konu açarsın bizde cevaplarız.

Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorum

Zorunlu sen memur olmasan bu adam seninle nişanlanmazdı bu durumun farkındasın umarım.

Bu arada borcun ne oldu, kaç kaldı ?

e yok artık kızıyoruz ediyoruz ama onun hayatı onun seçimleri bu kadarına gerek var mı?
Bence var. Memuriyet kazanmis bir insanın hayatini artık düzene sokması gerektigini düşünüyorum. Zorunlu hata yapmıyor ne yapıyorsa bilerek yapıyor. Kendine para harcadım borca girsin yapamadiklarini yaşasın ona eyvallah. Ama işsiz güçsüz amaçsız bir adamla bu kadar sorun yaşarken hayatını zindan etmeyi kendisi istiyor kendi kendini yakıyor. Okuduğunu anlama yorum yapmada sıkıntısı var. İnsan bu oturur der ki ya hu ben ne yapıyorum. Bir gün bile mutlu değilim , işsiz güçsüz adam vs vs. Sorun- neden- çözüm denklemini oturtması lazım. Eğer kpss kazanabildiyse muhakeme yeteneği olmalıdır diye düşünüyorum.

Evlenmeyin.
Evinize geri dönün.

2 Gunde boyleyse 1 yilda nasil olur bu adam bilmiyorum
Adam bi yavrum lafiyla sana tayin aldirip eski 2 katli eve tikadi saka maka

Cocuk esirgeme kurumundan bize teknisyen yardımcısı diye KPSSsiz memur atıyorlar, kadroları olmadığı için çaycılık yapıyorlar.18 yaşında hemen atanıyorlar kpss siz.

Bir kız vardı zorunlu gibi sürekli sevgilerine para yediriyordu. Bir amirle de arayı yapmış o da borçları için memurlardan para topluyordu bi memur ; onun sevgililerine aldığı telefonların parasını bizden çıkarıyorlar diye hayıflanıyordu

Dediğiniz doğru olabilir Yani, ben de sanmıyorum zorunlunun kpss ile atandığını libidosu çok yüksek kpss en az 1 sene asosyal aseksüel yaşamayı gerektiriyor yapamazdı.

(Ya da sağlık lisesini bitirince hemen hemşire yrd oluyordun kpss siz öyle bir şey de olabilir.

Ya da şehit Gazi yakınlarının kontenjanları oluyor kpss siz memur oluyorlar.

Ya da belediyede tandığın varsa kpss siz memur oluyorsun vs vs )

Ana baba veya herhangibir yakının, sevdiğin, büyüğün yok mu kararlarına yorum yapacak? Herkesin vardır mutlaka böyle arkadaşı, "kanka bırak o çocuğu" diye saatlerce akıl verirsin, tamam der. Sabahına, "kanka kızma ama ben ona yazdım" der Daha da akıl vermezsin hatta uzaklaşırsın

Sizin aşkınız sonsuz zorunlu, ferhatla şirin bile geçemez sizi, dalgınlığıma gelmiştir. Düğün oluca borçlar bitince kocan adam gibi bir işe girip adam gibi maaş alınca biter hepsi üzülme sen.

Yapma diyenleri dinlemedin bir de böyle deneyelim, söylenenlerin tersini yapıyorsun ya belki bir şimşek çakar.

Yani nasıl söylesem bazı insanlar derslerde başarılıdır ama sosyal hayatta hiç iyi değildir. Geçmişinde ne yaşadı, nasıl bir ailede büyüdü bilmiyoruz sonuçta. Psikolojik terimleri pek bilmem ama koşullu bağlanma vs sorunları olabilir bu onun engelli olduğunu göstermez.

En son acılara yürüyor korkmuyordun noldu şimdi? Hak etmedim diyemezsin.

Yani demek istediğim buydu aslında. Kpss sınavı hiç kolay bir sınav değil. Hele de Türkçe paragraf- sözel mantik.

Ben de böyle bi fantezi var borcu olan insanların ne kadar borcu olduğunu ne kadar borcunu ödediğini ne kadar borcu katlandığını çok merak ederim
Bendeeeee, kalem kalem yazdığı borç konusu vardı zorunlunun takip ediyordum günlük ne kadar harcıyor yazıyordu peynir ekmek almıyor pentiden kilot falan alıyordu
Ya ben seviyorum bu kızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…