• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sen bu evin kızısın -eşim

Kız yazmış hayır derken bile beni sevdiğini söyler gbi tatli bir tonla söylüyor diye burada neler okuduk aileme gittiğim için dövdü gitmek istedim diye dövdü vb. Şuanda kızın kocası bence gayet düzgün davranıyor kız bağırıp çağırmasını rağmen karşılık vermiyor

yahu isterse balla börekle söylesin. bişey farketmiyor. sonuç aynı. o zaman konu sahibi madem eşi bu kadar iyi vs annesine gitmekten ya da annesinde kalmak istemekten vazgeçsin. tek çözüm bu.

Erkekler erkek olduğunu eşleri onlardan izin aldığında hissetmez çok yanlış bir düşünce ve işte bu düşünceler onları tepemize çıkarıyor

Anneme veya bir başka yere gideceksem hayatım ben bugun anneme gidicem haberin olsun der ve giderim

Izin almak izin veriyor musun demek başka bir şey onu sadece babama derdim kocama değil

+11111111

Evlatlık mı aldılar seni? Evlendin kendi aileni kurdun. Evlenince kocanın annesi mi doğurmuş oluyor kadını. Mal satın almış gibi sen bizimsin artık zihniyeti çok kötü. Valla herkes haddini bilecek.

Bir de gorumcenin kocası baya rahatmis eşim beni annesine bir hafta kalmaya göndermiyor benle gidersin diyor
zaten görümcem başlı başına bir konu başlığıda neyse hasta diye geçiştiriyorum Allahtan bana bişey yapamıyor seviyor beni acıyorum artık kocasını mı sevmiyodur nedir

Eşim yokken kaynanamın evinde 10 dakikadan fazla kaldığım hiç olmadı :D ki eşim aylarca yoktu iş nedeniyle , ben hafta sonları memlekete gittim canım sıkılmasın diye ve hep kendi ailemde kaldım , kaynanamgilin haberi bile olmadı ne zaman geldim ne zaman gittim :D

Evlatlık mı aldılar seni? Evlendin kendi aileni kurdun. Evlenince kocanın annesi mi doğurmuş oluyor kadını. Mal satın almış gibi sen bizimsin artık zihniyeti çok kötü. Valla herkes haddini bilecek.
yok aslında anne babamı çok severler hem eşim hemde kv ve kpim ama bi sahiplenme durumu var evet aşmaya çalışıyorum bakalım :)

yahu isterse balla börekle söylesin. bişey farketmiyor. sonuç aynı. o zaman konu sahibi madem eşi bu kadar iyi vs annesine gitmekten ya da annesinde kalmak istemekten vazgeçsin. tek çözüm bu.
ya aslında öyle olmuyor yani mesela kayınvalidem sıkıntılı bi insan olsa yada kayınpederim balla börekle de söylese sıkıntı yaparım. ama iki gün orda kaldım diye kötü geçmiyor günlerim ben sadece arada bir annemlerde kalmaya ikna ediyim üstüyorum eşimi kırmadan. dediğim gibi kocam sesini bile yükselten bir tip değil üzmek istemiyorum onu ki zaten ben hep annemlerde kalıyım derdinde de değilim kayınvalidemlerde de kalmak isterim mesela onlarda benim ailem çünkü :) yani anlatabildim mi bimiyorum tatlılıkla çözmek istiyorum ama ben kendim yöntem bulamadım size danışmak istedim ne kocalar var tek b ir sıkıntıda yakıp yıkmak istemiyorum.

Bu izin almak değil arkadaşlar ya eşiniz sizden izin almayıp söylemeyin eve geç gelse burda konu konu üzerine acarsiniz ama bu bayan olunca hemen cirkefles onu yap bunu yap neden güzellikten yana olmuyoruz ben anlamıyorum adamın bir hanzolugu yok dayak yok sövmek yok. Niye hanzoca yaklaşıp da evimin huzurunu kaçırmayım tek bir sebep den dolayı yavaş yavaş alıştırabilir benim annemlerde burnumun dibinde ilk zamanlar çok gidip geliyordum eşim dedi artık biraz ara ver. Kendi annesine beni tek göndermek istemiyor şuanki konumuz bu KV köyde oturuyor millet gidiyor diye beni de çağırdı oğlum gelemiyor sen gel diye bana bir ton laf etti eşim hayır benimle gelecek ben gelirsem gelir ben gelmezsem ne işi var dedi annesine kapandı konu ki gitmek istemiyordum eşim de bunu anladı ama ben hep ona gitmemi istersen giderim canım diye yaklaştım farketti istemediğimi KV de eşim git derse gelicem dedim o bana ne laflar etti işte elalemin den oyundan buyundan oğluyla konuşurken tamm oğlum diyip sustu niye ben kötü olayım ki kendi aranızda cozun eşime yok ben gitmek istemiyorum etmiyorum annem hep böyle yapıyor diye cazgirlik yapsaydım nolcakti bir hafta annesi yüzünden zehir olacaktı ne gerek var ya

ya aslında öyle olmuyor yani mesela kayınvalidem sıkıntılı bi insan olsa yada kayınpederim balla börekle de söylese sıkıntı yaparım. ama iki gün orda kaldım diye kötü geçmiyor günlerim ben sadece arada bir annemlerde kalmaya ikna ediyim üstüyorum eşimi kırmadan. dediğim gibi kocam sesini bile yükselten bir tip değil üzmek istemiyorum onu ki zaten ben hep annemlerde kalıyım derdinde de değilim kayınvalidemlerde de kalmak isterim mesela onlarda benim ailem çünkü :) yani anlatabildim mi bimiyorum tatlılıkla çözmek istiyorum ama ben kendim yöntem bulamadım size danışmak istedim ne kocalar var tek b ir sıkıntıda yakıp yıkmak istemiyorum.

Bence de çok iyi düşünüyorsun canım eşini gereksiz tepkiler vererek bunaltmandan yana bende değilim güzellikle Kocacım bu ay da iki gün annemde kalayım gorumcemden rahatsız oluyorum bunun için gereksiz yere uzulmeyelim gerek yok felan gbi

Bence de çok iyi düşünüyorsun canım eşini gereksiz tepkiler vererek bunaltmandan yana bende değilim güzellikle Kocacım bu ay da iki gün annemde kalayım gorumcemden rahatsız oluyorum bunun için gereksiz yere uzulmeyelim gerek yok felan gbi
görümcemden rahatsız olduğumu dile getirdim canım ve bunu blöf olarakta yapmadım gerçekten iyi biri ama her kvlere gittiğimde orda her özel günümüzde yanımızda onsuz bir anım yok kvdemle ayrıca çokta tembel asla birşeye elini sürmez yazık kayınvalidem onun eksiğini tamamlamak için benimle birlikte bulaşığa falan girer hatta bazen bana sende otur hadi falan der. ama eşime bunu anlatamıyorum ablam yüzünden annemin suçu ne seni bir destek olarak görüyor falan diyor bu konuda ne yapabilirim sence? sen ablam var diye gitmezsen o zaten öz kızları olan yine sana olur diyo ki bunuda tehdit olarak değil yine güzelce söylüyo güzel bir ilişkiniz var diye

görümcemden rahatsız olduğumu dile getirdim canım ve bunu blöf olarakta yapmadım gerçekten iyi biri ama her kvlere gittiğimde orda her özel günümüzde yanımızda onsuz bir anım yok kvdemle ayrıca çokta tembel asla birşeye elini sürmez yazık kayınvalidem onun eksiğini tamamlamak için benimle birlikte bulaşığa falan girer hatta bazen bana sende otur hadi falan der. ama eşime bunu anlatamıyorum ablam yüzünden annemin suçu ne seni bir destek olarak görüyor falan diyor bu konuda ne yapabilirim sence? sen ablam var diye gitmezsen o zaten öz kızları olan yine sana olur diyo ki bunuda tehdit olarak değil yine güzelce söylüyo güzel bir ilişkiniz var diye

Canım nebilim eşinin iyi yönlerini sen biliyorsun bir şekilde işin içinde çıkacak insan sensin sonuçta ben eşimi çözdüm artık ona ne zaman annesini anlatsam annesini korumaya başladı bende artık annen çok iyi diyorum başlıyor kendi anlatmaya denedim baktim bu yöntem doğru olanı zannediyor ki onun suyuna gidiyorum farkında olmadan benim söylemek istediklerimi kendi söylüyor :)
Akrabasına gitmek iatemiyorsam o gitmek istiyorsa ondan önce hazırlanıyorum hadi gidelim diye sonra bir bakıyorum gitmeyelim ya diyor :)

Canım nebilim eşinin iyi yönlerini sen biliyorsun bir şekilde işin içinde çıkacak insan sensin sonuçta ben eşimi çözdüm artık ona ne zaman annesini anlatsam annesini korumaya başladı bende artık annen çok iyi diyorum başlıyor kendi anlatmaya denedim baktim bu yöntem doğru olanı zannediyor ki onun suyuna gidiyorum farkında olmadan benim söylemek istediklerimi kendi söylüyor :)
Akrabasına gitmek iatemiyorsam o gitmek istiyorsa ondan önce hazırlanıyorum hadi gidelim diye sonra bir bakıyorum gitmeyelim ya diyor :)
ya ben bu yöntemden korkuyorum çünkü hiç annemlerde kalıyım demesem sanki bir ömür bu seferde annenlerde kal demiyecek gibi geliyor. yine de çok saol yorumun için canım :)

ne kocalar var soyle yapiyor boyle ediyor dusuncesi yanlis ben ailemde kalmak istersem kalirim bunun icin izin almak veya esimin musade etmemesi cok sacma olurdu aile bu yahu neden onun annesinde kalicakmisim veya buna karar vermek esimde olsa onami duser neden erkekleri surekli yaglama ballama durumu var suyuna git izin verir soyle taktik uygula falan filan boyundurluk altinda gibi direkt olarak annemlerde kalicam kendimi daha iyi hissediyorum demeniz lazim evlendikten sonra esinin ailesinin egemenliginemi giriliyo anlamadimki

ne kocalar var soyle yapiyor boyle ediyor dusuncesi yanlis ben ailemde kalmak istersem kalirim bunun icin izin almak veya esimin musade etmemesi cok sacma olurdu aile bu yahu neden onun annesinde kalicakmisim veya buna karar vermek esimde olsa onami duser neden erkekleri surekli yaglama ballama durumu var suyuna git izin verir soyle taktik uygula falan filan boyundurluk altinda gibi direkt olarak annemlerde kalicam kendimi daha iyi hissediyorum demeniz lazim evlendikten sonra esinin ailesinin egemenliginemi giriliyo anlamadimki

İyi de konu sahibi KV kalmaktan şikayetçi değil ki arada da olsa annemde kalayım KV demi seviyorum diyor kötülüğünü görmedim diyor niye bu kdr erkek egemenliğine takılı kaldınız anlamadım bazen kazın bazen erkek egemen olur bu işler böyle yürüyor başka türlü gergin kavga gurultuyle mı geçsin çok saçma

Kendi ailem varken başkasinda kalamam. Net. Net olmak lazim siz insansiniz o ailenin kölesi degilsiniz. Anlarsiniz insallah bunu...

Of bu konu beni çok bunaltıyor. Eşimin ailesinin evinde rahat banyo yapamıyorum mesela... bir de sürekli bir şeyler istiyorlar ama Benim büyüdüğüm ailede susayan suyunu kendi alır.. üşüyen kendine battaniye getirir.. kültür farkı çok. İzlenen kanallar bile farklı. Dışarda yeme, ailecek kahvaltıya gitme, akşamları tatlı yemeye gitme gibi alışkanlıkları Yok .. bunalıyorum. Arabam olduğu için kendimi onlara birkaç saat gösterip kendi ailem geçiyorum. Ama Bebek olursa mecburen kalacağım.

De ki sen ben yokken kendi annende mi kalmak istersin benim annemde mi?
Yani sen yoksun zaten yanimda birak bari anneme gideyim de rahat rahat enime boyuma kalayim.

Benim esim de ilk zaman seni yalniz birakamam annemde kal ya da yegenim gelsin bizde kalsin dedi. Ben de ben senin sehir disina cikmana izin veriyorum ve sana da 3 secenek sunuyorum dedim:
1- ya bir yere gitmez karini beklersin
2-ya ben evde yalniz kalirm
3- ya da ben anneme giderim
Bunun otesi yok dedim ;)

Sukret haline, esinin ailesini eve sokmayan, gitmeyen gelmeyen ve karisini tek bile gondermeyen, gonderse de burnundan getirenler dolu ortalikta.. Zaten haftada 1-2 gidiyormussun kendin, 1 kez de esinle gidiyormussunuz, seviyormuş da, daha ne olsun ki?
Bazi erkekler boyle, ailelerine karsi asiri bi sorumluluk hissedip önlerine serilmek istiyorlar, karılarını çocuklarını hizmetlerine amade etmeyi marifet saniyorlar.. Götürüp götürüp zaman gecirtmek istiyorlar..
Durumun yine de iyi dedigim gibi, fazla dert etme..

Back
X