• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık sen bu evin kızısın -eşim

Acilen "kocanın izniyle" yaşamayı bırakmalısın!!!
Yapilacak en guzel yorumu yapmissin ayakta alkisliyorum

Bir erkekten izin almak nasil bir duygu diye merak ettigimden bugun esimden izin istiycem bi konuda , ne olacagini dusunuyorum simdi kara kara :işsiz:

ya aslında öyle olmuyor yani mesela kayınvalidem sıkıntılı bi insan olsa yada kayınpederim balla börekle de söylese sıkıntı yaparım. ama iki gün orda kaldım diye kötü geçmiyor günlerim ben sadece arada bir annemlerde kalmaya ikna ediyim üstüyorum eşimi kırmadan. dediğim gibi kocam sesini bile yükselten bir tip değil üzmek istemiyorum onu ki zaten ben hep annemlerde kalıyım derdinde de değilim kayınvalidemlerde de kalmak isterim mesela onlarda benim ailem çünkü :) yani anlatabildim mi bimiyorum tatlılıkla çözmek istiyorum ama ben kendim yöntem bulamadım size danışmak istedim ne kocalar var tek b ir sıkıntıda yakıp yıkmak istemiyorum.

yakıp yıkmaya gerek yok.

eşinizin başlıkta belirttiğiniz düşüncesi çok saçma bi kereç evlenmeden önce sizin bi aileniz yok muydu, koca evine girince ne oldu o aileye de başka ailenin kızı oldunuz. siz kocanıza diyebiliyor musunuz artık sen bu evin oğlusun diye.

eşiniz madem bu kadar anlayışlı, sesini yükseltmeyen bi tip. böyle böyle ben annemde kalcam diye neden diyemiyorsunuz o zaman.

olay şu mu yani;

bu ay annemlerde kalabilir miyim
hayır karıcığım :))
peki :))

böyle mi oluyor yani? benim aklım almadı da.

Evde yalniz kalmaniza kiziyorsa yakin arkadaslarinizi davet edin :) kiz kiza takilirsiniz. Yada varsa kardesinizi cagirin esiniz gelene kadar kalirlar sizinle. Kimsenin gonlu kalmamiş olur

İyi de konu sahibi KV kalmaktan şikayetçi değil ki arada da olsa annemde kalayım KV demi seviyorum diyor kötülüğünü görmedim diyor niye bu kdr erkek egemenliğine takılı kaldınız anlamadım bazen kazın bazen erkek egemen olur bu işler böyle yürüyor başka türlü gergin kavga gurultuyle mı geçsin çok saçma
ben de kayinvalidesinden sikayetci diye birsey yazmadim zaten ailesinde kalmak icin izin almaya calismasi veya esinin bu duruma karismasinin yanlisligindan bahsettim evlendikten sonra esinin ailesinin egemenliginemi geciliyorda illa erkek ailesinin yaninda kaliniyor yazdim..
her evlilik dediginiz gibi birinin bazen egemen olmasiyla yurur yoksa kavga gurultu olur diye bir olay da yok kisilerin kafa yapisinin uyumuyla alakali bu durum bu saglandiysa zaten egemenlik kurmaya ego savaslarina gerek de duymaz kimse

Sukret haline, esinin ailesini eve sokmayan, gitmeyen gelmeyen ve karisini tek bile gondermeyen, gonderse de burnundan getirenler dolu ortalikta.. Zaten haftada 1-2 gidiyormussun kendin, 1 kez de esinle gidiyormussunuz, seviyormuş da, daha ne olsun ki?
Bazi erkekler boyle, ailelerine karsi asiri bi sorumluluk hissedip önlerine serilmek istiyorlar, karılarını çocuklarını hizmetlerine amade etmeyi marifet saniyorlar.. Götürüp götürüp zaman gecirtmek istiyorlar..
Durumun yine de iyi dedigim gibi, fazla dert etme..

+1 aynen öyle eşiyle birlikte çok da güzel gidiyorlarmış yani gereksiz yere kızı gaza getirmeye çalışanlar var

ben de kayinvalidesinden sikayetci diye birsey yazmadim zaten ailesinde kalmak icin izin almaya calismasi veya esinin bu duruma karismasinin yanlisligindan bahsettim evlendikten sonra esinin ailesinin egemenliginemi geciliyorda illa erkek ailesinin yaninda kaliniyor yazdim..
her evlilik dediginiz gibi birinin bazen egemen olmasiyla yurur yoksa kavga gurultu olur diye bir olay da yok kisilerin kafa yapisinin uyumuyla alakali bu durum bu saglandiysa zaten egemenlik kurmaya ego savaslarina gerek de yok

Çocuğun birşey yaptığı yok arkadaşım ya sanki hiç göndermiyor Allah aşkına amma abarttiniz konu sahibi sizin kadar abartmiyor adam ailesine mı göndermiyor onunla birlikte mı gitmiyor adam şehir dışındayken kalmasına izin vermiyormus altı üstü buda asılacak birşey ne bunun için kavga mı etsin ne yapsın tamamıyla yasaklayan bu yüzden şiddet görenleri okuduk burada ! Hala eşine resti çek diyorsun evlilik öyle rest çekilecek bir olay değil oyun değil boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye adam için kalkıp kotu bir şekilde yazmamış bile sukretmeli bu kdr iyi bir evliliği olduğuna

Çocuğun birşey yaptığı yok arkadaşım ya sanki hiç göndermiyor Allah aşkına amma abarttiniz konu sahibi sizin kadar abartmiyor adam ailesine mı göndermiyor onunla birlikte mı gitmiyor adam şehir dışındayken kalmasına izin vermiyormus altı üstü buda asılacak birşey ne bunun için kavga mı etsin ne yapsın tamamıyla yasaklayan bu yüzden şiddet görenleri okuduk burada ! Hala eşine resti çek diyorsun evlilik öyle rest çekilecek bir olay değil oyun değil boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye adam için kalkıp kotu bir şekilde yazmamış bile sukretmeli bu kdr iyi bir evliliği olduğuna
konu sahibi sizmisiniz abartidan bahsediyorsunuz ama yaptiginiz yorumla konu sahibi sanki sizmissiniz gibi davraniyorsunuz..sizin evlilikten anladiginizla benim anladigim bir olmak zorunda mi. daha fazla alintilamayin rica ediyorum sacma sapan bir tartismaya donusturmeye calismayin

Sukret haline, esinin ailesini eve sokmayan, gitmeyen gelmeyen ve karisini tek bile gondermeyen, gonderse de burnundan getirenler dolu ortalikta.. Zaten haftada 1-2 gidiyormussun kendin, 1 kez de esinle gidiyormussunuz, seviyormuş da, daha ne olsun ki?
Bazi erkekler boyle, ailelerine karsi asiri bi sorumluluk hissedip önlerine serilmek istiyorlar, karılarını çocuklarını hizmetlerine amade etmeyi marifet saniyorlar.. Götürüp götürüp zaman gecirtmek istiyorlar..
Durumun yine de iyi dedigim gibi, fazla dert etme..
Kriterler bu kadar indirilirse elbette ortalikta mutsuz evlilik sayisi azalir. Katilmiyorum. O zaman sadece aldatan darp uygulayan koca kotudur. Gerisi bunlari yapmadigi surece mutlu olunmali?

+1 aynen öyle eşiyle birlikte çok da güzel gidiyorlarmış yani gereksiz yere kızı gaza getirmeye çalışanlar var
Canim üye arkadaşım bir tanem siz niye konu başından beri konuyu içsellestirip konu sahibinden daha çok cevap verme savunma ve müdahil olma durumuna girdiniz?

Size göre siyah olan bize göre de olmak zorunda mı?

Konu sahibinin gazla çalıştığını da sanmıyorum çok aklı başında bir kadın bence siz üzülmeyiniz efenim

arkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım
sakın bu düşünce istek kaynananların olmasın...oğullarını böyle dolduruyorlar

arkadaşlar 2 senelik evliyim ve evlendiğimden beri eşim kendi ailesine aşırı yakın olmamı ve kendi ailemden kopmamı istiyor. Bu demek değil ki kendi annemlere göndermiyor hakkını yemeyim haftada bir iki ben giderim bir günde onunla birlikte giderim ailemi sever bende onunkini seviyorum. Ama sıkıntı şu ki şehir dışına falan gittiğinde illa kendi annesigilde kalmamı istiyor. Ben kendi annemlerde de ara sıra kalıyım istiyorum ama o hep kendi annesigili istiyor sizce napmalıyım
Ben olsam kendi evimde kalırım tek kalamıyorsanız ablanız kardeşiniz felan gelir size de değişiklik olur

Kriterler bu kadar indirilirse elbette ortalikta mutsuz evlilik sayisi azalir. Katilmiyorum. O zaman sadece aldatan darp uygulayan koca kotudur. Gerisi bunlari yapmadigi surece mutlu olunmali?
Dayak, ihanet, içki, kumar, cimrilik vs olmayan evliligimi 3 sene once bitirdim, kendi istegimle.. Bunun tartismasina girmeme gerek yok sanirim sizinle? Dusuncem cok net ortada zira..
Ortada bi evlilik var, kocasini tanımıyoruz, kışkırtmak, durumu daha vahim gostermek ne derece dogru? Olumlu yanlarini belirttim ki, konu sahibi bi nebze de olsa rahatlasin..

Gaza getirme niyeti olmayabilir, herkes kendi dusuncesini belirtiyor, kendi hayati ve kosullarina gore yorumluyor..
Konu sahibi olumlu kisimlari gorsun istedim, evliliginden sogumamasi adina..
Adami tanimiyoruz ki, rest çek, tavir koy demek ne derece dogru? Ya busbutun ters teperse? Anladigi dili biz bilmiyoruz ki, ne diyecegimi bilemedim ben o yuzden, kendimce olumlu gordugum durumlari belirttim..

Back
X