- 19 Nisan 2014
- 4.551
- 13.460
- 498
- Konu Sahibi Asyaliasya
Aslında ben fikir almak için yazmıştım yani arada bir anneme gitmek için neler yapabilirim ama tabi tersleşmeden çünkü dediğiniz gibi bir şikayetim yok ama arada bir annemdede kalmak istiyorum haliyle. Eşimin her istediğini yapıyor muyum evet yapıyorum çünkü çok az beklentisi var günlük hayatımda çok rahatım measla ne beklentisi var pazar günü kimseye söz verme birlikte vakit geçirelim. Yada bu akşam arkadaşlarımla çıksam sen evde durur musun yada seni bir yere bırakıyım mı dediğinde hayır çıkma demiyorum mesela tamam diyorum :) annemlere normalde giderken annemlere gidiyorum bile demem akşam işten gelince naptın dediğinde annemlere gittim derim nasıllar iyiler inşallah falan der :) yani anlatmak istediğim bu konu dışında bir beklentim yok :)
Iyi de ailenize gitmenize mudahale etmemesi bir lutuf degil ki. Zaten olması gereken bu. Doğal hakkınız yani anlatabildim mi? Bunun için şükran duymanıza gerek yok.
Bazı kadınlar şakacı gibi vallahi. Neyse bende daha fazla yorum yok. Bir müddet sonra anlarsınız zaten ne denmek istendiğini. Hayat sizin hayatınız. Özgür yaşamak da bir seçim, kendi kararlarını veremeden yaşamak da.
Son düzenleme: