Artık son noktaya geldik :((

İlahi çok güldüm. Şapı nerden bulurum bilmiyorum. Fevri çıkışım kalmadı ilk zamanlar dediğim gibi yalanlarını yakaladıkça etlerini cımbızla alacak kıvama getirdim. Ama sonra duruldum takatim kalmadı. Konuştum anlamadı ağladım anlamadı ailesine şikayet ettim daha beter oldu. Hayır beni şap kesmez şöyle kökten kurutucu bişey lazımmmmm. Ayyyy bayılazzzzaaaaaammmm. Huni lazım bana :))))))

Durumunuz ne oldu acaba duzelme varmi.umarim daha kotuye gitmemistir

Durumunuz ne oldu acaba duzelme varmi.umarim daha kotuye gitmemistir
Sağolun herhangi bir kötü durum yok aynı devam. Biraz biraz konuşuyoruz karne alındı dün malum. Ama düzeltmek adına bi yaklaşımı YÖK. Benimde yok. Bu sene Ales'e girmiştim iyi de bi puan aldım ama sormadı ben de söylemedim yüksek lisansa başvurucam. O biraz heyacanlandırdı beni daha iyiyim

[QUOTE="Nuhtufan, post: 51530239, member: 834137. Annem inanmamış yok ben kızımı bilmezmiyim cıvıltısı gitti yavrumun demiş. (([/QUOTE]

Offff

Allah yardımcınız olsun. Çok zor durumlar. Evliliginizin ilk yıllarını birebir yaşadım. Oğlum doğduğunda evde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, bilgisayar, tv dişe dokunan hiç bir şey yoktu. 8 aylık Karnım burnumdayken, hepsini haczedip goturmuslerdi. Çok sıkıntı çektik. O yüzden oğlum 6 yaşına gelene kadar çocuk da düşünmedim. Çalıştım filan. Ve o zamanların hem hatri çok, hem de üzerimizdeki etkisi. Biz de toparladık zaman icinde elhamdulillah.

Sizin eşiniz çok çiğ bir karaktermiş. Parayi bulunca bekarlara ozenmis. Erkekler ayrılmak istediklerinde bunu soylemezler. Kendilerinden uzaklastirirlar, biktirirlar ve kadına söyletirler ayrılmak istiyorum lafını.

Ben ayrılSam eşimden evden gitmezdim sanırım. Eşimle daha önce böyle tartismalarimiz da oldu. Maddi sıkıntı onun da sinirlerini bozmustu. Benim çizgilerin çok netti. Evin hanimi benim, ev benimdir. çocuk da ben Nerede olursam olayım beninledir.Ondan sonra ne yaparsa yapsın. Ki ben eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyorum.

Evden girmeyi düşünmeyin bence. Başka bir hayat istiyorsa, g.tü yiyorsa gitsin, kurSun. Sıfırdan o başlasın. Çocuklarınızın düzenini bozmayin.

Başka bir kadın varsa, iligine kadar kurutup oyle ayrılın. 3 çocukla bu kadar yılın ceremesini siz yüklemek zorunda değilsiniz. Hemen boşanip islerini kolaylaştırmamak gerekir.

Ayrıca başka bir kadın yoksa, Eşinizin saçmalama döneminde olduğunu düşünüyorum.

Ona en guzel cevabınız onu umursamadan hayatınızı kurmak olur. Yüksek lisansa başlayın inşallah. Hayatınıza gayet ayaklarınızın üstünde, onu umursamadan devam ettiğinizi gördükçe size olan tavrı değişecektir. Sizin kendi arkadas prtsminiz olsun mesela, gezmeleriniz olsun bazen arkadaslarla kizkiza, bazen cocuklarla. Sizin programiniz olsun, o uymaya çalışsın.bunun içinde kendinize ayrı araba alabiliyorsaniz, cok rahat edersiniz. yazık ki bu gerizekalilar, onlara iyi davranıp hayatlarını guzellestirince değil, peşinden koşunca kıymet biliyorlar.

Bir arabam var çok şükür arkadaşlarımla da geziyorum çocuklar ile zaten gün içinde sosyal aktiviteler de hep ben varım. Kendisi benim kendime yeni bir hayat kurup yol çizmemi farkedemiyecek kadar kendisi ile ilgili. Zaten beni farketsin korksun kendine gelsin diye bi amacım da kalmadı. Üzülmüyomuyum hem de çooook üzülüyorum. Gün içinde istemsizce ağladığım da oluyo ben birine çooook güvendim canımı teslim edecek kadar. Dile kolay bu adam benim hayatıma 17 yaşımda girdi. Şimdi sadece koca bi hayal kırıklığı o kadar. Ama insan derdini de sevmeyi öğreniyor. Dün kendi öğrencilerime karne verdim tutamadım kendimi hepsine sarıldım ağladım bu yıl benimle dert ortağı oldular Allah bahtlarını açık etsin. Yine geldiler bana ben bi kalkıp evimi temizliyim bu hırsla :)))))

para böyle degıstırıyor ıste ınsanları zor gunünde yanında olmuştunuz ama nasıl rahata ermiş düşünecekmişbeyefendi Allah yardımcınız olsun..

Sizde kendinize baksanız, eve geç gelseniz. Tamam sorun değil boşanalım deseniz, öyle bir kıymetiniz bilinir ki.. Evdesiniz şimdi ya bunca yıl kesin sizi garanti cepte gibi görüyor.

Ya eve geç gelmek için bi nedenim yok bacım ne kadar geç gelirsem geliyim ondan geç gelemem :)) Benim onunla bi derdim yok. İlişkilerin düzelmesi için sadece benim davranışlarım yeterli olmuyor karşı tarafta bi istek bi çaba olmalıki bi şeyler düzelsin. Benim kocam öldü bazen gerçekten bunu hissediyorum. Bu evde gezinen eşimsi varlık da ne yaparsa yapsın artık. Beni görmeyen beni umursamayan bi insan için daha be kadar çaba sarfederim. Etmem zamanım yok. Şu geçirdiğim 8 9 aylık süre çok zor geçmişte oysa, ama şimdi bakıyorum ardından, su gibi geçmiş e ömrümde su gibi geçecek. E o zaman niye katlanıyorsun diyeceksiniz. Katlanmıyorum mantık denen o şeye Yen'i kavuştum. Bakacak abi bana da çocuklara da bakacak eşşek gibi it gibi bakacak. O kazandığı paralar da benim sayemde. Sıfırdan elde yok avuçta yok ben kredi çektim araba aldım ofis tuttum. Bunlar hiç gözümde yoktu bu güne kadar aman dedim işimiz aşımız karnı Doyan düşman oldu. Beni derdim hep diyorum çocuklarım çocuklarım.

Yani örnek vermek istedim eğer öyle olsaydınız sizinle daha ilgili olur gibi hissettim:) Maddi olarakta emeğinizi yedirmeyin tabi haklısınız. Sizi üzmek gibi olmasın ama başka üyelerinde dediği gibi bana da başka kadın varmış gibi geldi..

Ya başka kadın var mı bilmiyorum sordum yok dedi kv de çocuklarının üzerine yemin etmiş. Ben sizi anlıyorum ne yazsanız boş desteğinize de biliyorum sağolun. Ama daha iyiyim fevrilik kalmadı ikimizde de. Ama geçen bi konuşmamamızda sadece şunu dedi sen beni asla affetmiyceksin biliyorum dedi. İyi bari dedim affetmem için sebeb de vermediğine göre baya bi haklıyım. Güldüm o da güldü gitti yattı bende oğlumun yanına yattım.

E başka kadın da yoksa derdi neymiş ozaman

İnan'ın şaşırma duygumu kaybettim.
Canım bir araştır cep telefonu e- posta vs herşey bir delil. Eğer ki bu evden uzaklaşmanın altında başka bir kadın yoksa bu k batar yani.
Sen boşanacağın zaman elini güçlü tutmalısın. Çocuklarının geleceğini sağlama almak zorundasın.
Bir de 3 çocuk çok güzel ama evliliğiniz yıpranmış belli ki. Boşanmayı istemiyorsan Çocuk bakımı konusunda bir yardımcı tut ve kendine vakit ayır. Evlenmeden önceli kilona geri dön eşinle daha çok vakit geçir. Bunlar evliliği yürütmek istiyorsan tavsiyeler.

İnan bilmiyorum kadın varsa da yoksa da daha önce bakmıştım hiçbirşeyi yoktu sadece bi yardımcı personel var dı onla samimi ama kadın da erkek gibi yani tanıyorum. Yazışmalarında abi patron filan yazıyo başka da bi durum ben görmedim ya da iyi saklıyor. Son iki ayda hiç bakmadım zaten sürekli oyun oynuyo. (Yani şimdi burda kendimi övecem kaçın :)) ) benim üç çocuğum var boyum 1 68 kilom 55 fitim güzelim. Beni ilk tanıyanlar bekar sanır küçük gösteririm. Yani öyle bakımsız hiç gezmem. Sporumu yaparım. Yani bence olay bunlar değil eşim iş çevresini oradaki hayatını daha çok sevdi kendinde bi ego patlaması oldu. benim evliliği kurtarmak istemem yetmiyor omunda istemesi lazım ama evlilik ile ilgili bi sıkıntı görmüyo benim abarttığımı söylüyor bazen evet bende bunaldım diyo sonra duruyo biz düzgünüz neyimiz var diyo. Başka bugün ben seni istemiyorum diyo ertesi gün senden vazgeçmem çocuklarımız var diyo diyo da diyo
Marifet koymayıp döküyo ortaya. Ama var elle tutulur gözle görülür çok sebeb var. Yok adam Yok ortada içkisi eve geç gelmesi bizimle ilgilenmemesi benim her hareketimin batması yalanları bana işteyim dediğinde arkadaşlarımın başka yerlerde görüp beni araması( kadın yok yanlarında)Görmezden gel demiş bi üye rahatı batan çıksın gitsin diye aynen öyle. Ama artık şunu da diyorum bi kadın varsa da desin ya adam olsun desin biri var bitirelim desin.
Eski arkadaşları ile de görüşmüyor.

Hayır andropozda desek daha yaşı gelmemiş peki söyle diyeyim bir haftada sen kaç saatini çocuklara kaç saatini sadece eşin ile birlikte yaptığın aktivitelere ayırıyorsun? Yada şöyle bir hafta içinde zamanını nasıl programladığını anlat oradan yola çıkalım. Aynen eşin de arkadaş ve aileye zamanını nasıl dağıtıyor

Sevgili konu sahibi o kadar guzel yazim diliniz var ki , cok guzel bas ediyorsunuz tum bu yasadiklarinizla
Bence siz 3 cocuk degil 7 cocukla boşansaniz bile kendi ayaklarinizin uzerinde durur o cocuklara da gayet guzel bakarsiniz..
Mutsuz bir ailedense cocuklariniz mutlu bir anneyle yasasinlar yeter ki siz mutlu olun
Insallah hersey gonlunuzce olur

Tamam sıkı dur şok geçireceksin sabah 8 de ayaktayım. 8 30 kızımı 8 45 de oğlumu servise bindiriyorum. Eşimsi 7:30 evden çıkıyo. Ben bizim 3 numara ile kahvaltı yapıp evi topluyorum saat 11:30 ben çıkıyorum evden saat 17:00 da evdeyim kızı evden alıp etüt merkezine götürüyorum. O iki saat ödev yapıyo orda bende yemek evde bu arada diğer ikisinin arkadaşları ya bize geliyo ya da onlar arkadaşlarına gidiyo komşuya sonra 19 00 kızı etütten alıp evde yemek yiyoruz eşimsi hala yok.
Ben hafta içiyse evdeyim değilse mümkün mertebe dışarı çıkıyoruz çocuklarla 8: 00 ile 930 arası sonra geliyoruz eşimsi hala yok. Çocuklar en geç onda uyuyorlar. Eşimsi hala yok. Ortalığı toplayıp çay içiyorum ya da kitap okuyorum saat 12 ye kadar eşimsi yine yok. En geç bende 12 :30 yatıyorum. Gece birinin çişine muhakkak kalkıyorum eşimsi gelmiş yatmış oluyo.
Bu durum bi 8 aydır böyle. Şimdi en geç 10 da evde iftar için kaldığı zamanlar daha erken geliyo ama benim sıyırma sebebim bu trafikte yer almamasıydı ve diğer anlattığım şeyler. İlk zamanlar bekleyip kavga ediyordum nerdesin bilmem ne öylemi çocukların üç görmediği oluyodu ve bana iş iş iş dedi ama bahaneydi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…