- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Her evlilik bizim ki gibi sonuçlanan değildir ve evlilik gerçekten güzel bi şey. Bizim tuvalet fırçası süper EGO'su ile id'i arasında sıkıştı kaldı :)))))ay çok yaşayın emi :) konuyu ilk açtığınızda okumuştum şimdi görünce devamını da takip ettim. tebrik ediyor ve son verilen akla katılıyorum. eşimle çok zor günler geçirdik sizin gibi yol paramız olmadığı da oldu. herşeyi birlikte yaptık. şimdi kendi işinin patronu ve ben yine yanındayım aynı sektörde olduğumuz için ve çocuk olduğu için birlikte çalışmak daha mantıklı geliyor. maaş almıyorum. para istediğimde veriyor ama el harçlığı gibi. hala evin bütün yükü de benim üstümde. ev aldık borcumuz var epey diye sıkıştırmıyorum. bundan gocunmuyorum da ama aklımın bir köşesinde hep şimdi zor zamanları bunlar bittiğinde acaba değişirmi korkusu da var. velhasılı erkeklerin hepsinin aynı şeyin farklı rengi olduğunu bilmem beni endişelendiriyor. öyle bir durumda sizin gibi karşılık verirdim onu da yazdıklarınızı okudukça anladım. Rabbim yardımcınız olsun. koca kafalı eşinize de akıl fikir versin.
Her evlilik bizim ki gibi sonuçlanan değildir ve evlilik gerçekten güzel bi şey. Bizim tuvalet fırçası süper EGO'su ile id'i arasında sıkıştı kaldı :)))))
Ama ne yapmak isterse istesin umrumda değil artık ben ne istediğimi biliyorum.
Herkes kendine yakışanı yapsın diyorum ve sahneyi binlerce dansöze bırakıyorum ( şair burda dansöz olarak eşini kastetti)
Ah canım benim,ne denir bilemedim.Son yazdığın şey içime nasıl dokundu.Ayrılık kararını kendim almıyorum. Çünkü bu süreci o başlattı benden boşanmak istiyosa herkese çocuklara dahi bu durumu kendi anlatmalı. Ben bu vebali almıycam. Onsuz yaşayamam öldüm bittim durumları geçti şükür bi burukluk var bide gelecek korkusu o da yaşayarak geçecek heralde bide geceler sizce de gereğinden fazla uzun değil mi:))
Son yazdığım mesajı okudun mu? Son gelişmeleri gerçekten dışardan bi göze ihtiyacım varAh canım benim,ne denir bilemedim.Son yazdığın şey içime nasıl dokundu.
Parayı bulunca değişen tipik erkek modeli.
Allah çocuklarına ve sana yardım etsin.Bosanma gerçekleşecekse bile,bunu en az hasarla atlatırsınız inşaallah.
Peki bu çocukların haline de mi acımıyo eşin olacak!
Okudum ama çok tuhaf yani,bundan sonraki davranışlarında dediklerini devam ettirebilecek mi, sanmıyorum,düzelme konusunda hani.Son yazdığım mesajı okudun mu? Son gelişmeleri gerçekten dışardan bi göze ihtiyacım var
Kızlaaaar dün kızım resmen sinir krizi geçirdi. Babasının ilgisizliği niye böyle olduğu falan ağla ağla içi dışına çıktı.
Ben biraz konuştum. Açıkladım anlayacağını bildiğim dilden anlattım. Neyse zor güç bela uyuttum. Sonra bizim üç numara yok ortada evi ara tara üstüne getirdim yok yok yok. Çıldırdım resmen balkonun kapısında öylece kaldım aşağı eğilip bakamadım bile.
Sonra bi ağlama sesi kızımın odasından sen kızın yatağının altına gir uyu döneyim derekende kafanı çarp.
Kızımla uğraşırken farketmemişim bile geldiğini oraya girdiğini çok üzücü çok yıkıcı oldu benim için
Sonra babalarını bekledim benden vazgeçebilirsin ama bu çocuklardan vazgeçemezsin demek için
Neyse baya içmiş konuşalım dedim olayı olduğu gibi anlattım. Ben onların psikolojisini düzelticem tamam bundan sonra iyi bir baba olucam dedi sonra bi sinir krizine de o girdi Kuman'da fırlatma yastık tekmeleme saç yolma vs vs dur dedim napıyorsun çocuklar uyanacak deli misin sonra ağlama krizine girdi sen haklıydın sen haklıydın diyo başka bi söz yok
biraz oturdum bekledim sakinleştin mi dedim. Evet dedi kalk dedim bi sigara içelim balkonda hava alalım.
Çıktık neyse ben konuşucamtımki birden seni aldatsaydım napardın dedi
Uzun bir hımmmmmmmm çektim. Bilmiyorum gerçekten dedim. Naparım bilmiyorum sanırım çok yıkılırdım dedim. Bana sarıldı sıkı sıkı beni de koklaya koklaya öptü. Direndim ama lütfen sadece sarıl dedi ve ağlamaya başladı. ( yalandan direndim de çaktırmadım çünkü ben de kokusunu özlemişim nasılsa son kez sarılıyorum dedim)
Velhasıl beni aldatmak istediğini böyle fırsatlarında çıktığını ama her defasında vazgeçtiğini beni üzmekten çok korktuğunu anlattı. Dediği şu ben seni hayatımdan çıkartmaya karar verip yine de senden vazgeçemediğim halde sen Benden nasıl bu kadar kolay vazgeçtin.
Ben bi hönk,ney,nasıl, ne diyon, bu iyi bişey mi ben bi halt anlamadım türü zirilton tane cümle kurdum)
Sonra yine ağladı çok ağladı herşeyi düzeltmek istediğini ama nasıl yapacağını bir türlü bilemediğini bocaladığını ve içkiyle rahatladığını söyledi.
Sabah altıydı yattım. Beraber uyumak istediğini söyledi
Uyudukta uyurken bile sıkıca sarılıydı bu sıcakta
Şimdi kafa bi milyon
Ne oldu şimdi
Yani aldattı ama vicdanı mı rahatsız etti. Aman yarım akıllı işte ne söyleyipte beni kurtlandırıyo ki. Yaptın bi halt sus otur o zaman. Ay ne biliyim ya aklımı bırak bağırsaklarım bile karıştıBu adam manyamış yahu derdi nedir anlamadım
Hep yazıyorum mis gibi evin yuvan var niye ibişlik yapıp kendini mahveder ki insan???
Üzülmenizi istemem ama bence aldatmış sırf önüne fırsat çıktı diye insan bu kadar nedamet duymaz
Sabah konuştum. Babasının çok üzüldüğünü ama işlerinin yoğunluğundan ihmal ettiğini ama telafi ederim ben kızımı asla üzmem dediğini filan söyledim. Hatta bundan sonra baba kız günü yapalım filan diyo du dedim. Mutlu oldu tabiiiiyavru nasıl şimdi?
Bilemiyorum. Yani hadi öyle evliliği kurtaralım söylemleri de olmadı. Baba olacağına söz verdi durumumuzla ilgili de ağladı sarıldı filan yaniRol ya da değil... Aldattı ya da aldatmadi...
Yalnız o geçirdiği sinir krizi o aglamalar filan hep size karşı bir nevi itiraf gibi olmuş.
Bu bile bir değişim. Bundan sonrasını kurcalamayin bence. Tabii şimdilik şuan kurcalama zamani değil arkanıza yaslanıp durumun keyfini çıkarmanın zamani hep cefasini cekmissiniz biraz da sefasini sürmek sizin de hakkınız.
Tavrinizi hiç değiştirmeyin ve izlemede kalın zaman gösterecektir zaten bu ibiş bey samimi mi yoksa çok büyük bir halt mi yedi de siz olmadan çıkamıyor işin içinden.
Galiba bir dönem atlattı, ama aklı başına gelmiş gibi duruyor, andropoza filan mı girdi, 40 yaş bunalımı mı neyse artık bir dönem geçirmiş gibi. Siz ne yapmak istiyorsanız öyle davranın, affedecek ve yolunuza devam edecekseniz bile biraz burnu sürtsün, hemen yelkenleri indirmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah gerçekten aklı başına gelmiştir ve gerçekten pişman olmuştur. Hatta psikolojik destek almasını bile önerebilirsiniz affetmeden önceKızlaaaar dün kızım resmen sinir krizi geçirdi. Babasının ilgisizliği niye böyle olduğu falan ağla ağla içi dışına çıktı.
Ben biraz konuştum. Açıkladım anlayacağını bildiğim dilden anlattım. Neyse zor güç bela uyuttum. Sonra bizim üç numara yok ortada evi ara tara üstüne getirdim yok yok yok. Çıldırdım resmen balkonun kapısında öylece kaldım aşağı eğilip bakamadım bile.
Sonra bi ağlama sesi kızımın odasından sen kızın yatağının altına gir uyu döneyim derekende kafanı çarp.
Kızımla uğraşırken farketmemişim bile geldiğini oraya girdiğini çok üzücü çok yıkıcı oldu benim için
Sonra babalarını bekledim benden vazgeçebilirsin ama bu çocuklardan vazgeçemezsin demek için
Neyse baya içmiş konuşalım dedim olayı olduğu gibi anlattım. Ben onların psikolojisini düzelticem tamam bundan sonra iyi bir baba olucam dedi sonra bi sinir krizine de o girdi Kuman'da fırlatma yastık tekmeleme saç yolma vs vs dur dedim napıyorsun çocuklar uyanacak deli misin sonra ağlama krizine girdi sen haklıydın sen haklıydın diyo başka bi söz yok
biraz oturdum bekledim sakinleştin mi dedim. Evet dedi kalk dedim bi sigara içelim balkonda hava alalım.
Çıktık neyse ben konuşucamtımki birden seni aldatsaydım napardın dedi
Uzun bir hımmmmmmmm çektim. Bilmiyorum gerçekten dedim. Naparım bilmiyorum sanırım çok yıkılırdım dedim. Bana sarıldı sıkı sıkı beni de koklaya koklaya öptü. Direndim ama lütfen sadece sarıl dedi ve ağlamaya başladı. ( yalandan direndim de çaktırmadım çünkü ben de kokusunu özlemişim nasılsa son kez sarılıyorum dedim)
Velhasıl beni aldatmak istediğini böyle fırsatlarında çıktığını ama her defasında vazgeçtiğini beni üzmekten çok korktuğunu anlattı. Dediği şu ben seni hayatımdan çıkartmaya karar verip yine de senden vazgeçemediğim halde sen Benden nasıl bu kadar kolay vazgeçtin.
Ben bi hönk,ney,nasıl, ne diyon, bu iyi bişey mi ben bi halt anlamadım türü zirilton tane cümle kurdum)
Sonra yine ağladı çok ağladı herşeyi düzeltmek istediğini ama nasıl yapacağını bir türlü bilemediğini bocaladığını ve içkiyle rahatladığını söyledi.
Sabah altıydı yattım. Beraber uyumak istediğini söyledi
Uyudukta uyurken bile sıkıca sarılıydı bu sıcakta
Şimdi kafa bi milyon
Ne oldu şimdi
Psikolojik desteği sürekli öneriyorum. Çünkü bu üç çocuk sana muhtaç diyorum. Ama deveyi hendekten atlatamıyorum.Galiba bir dönem atlattı, ama aklı başına gelmiş gibi duruyor, andropoza filan mı girdi, 40 yaş bunalımı mı neyse artık bir dönem geçirmiş gibi. Siz ne yapmak istiyorsanız öyle davranın, affedecek ve yolunuza devam edecekseniz bile biraz burnu sürtsün, hemen yelkenleri indirmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah gerçekten aklı başına gelmiştir ve gerçekten pişman olmuştur. Hatta psikolojik destek almasını bile önerebilirsiniz affetmeden önce
Bakın bakalım bundan sonraki adımı ne olacak, tekrar eskisi gibi olalım derse beraber aile terapisi alın, inşallah faydası olur. Yok zaten veda konuşması ise de yapacak bişey yok. Ama bana pişman ve eskiye dönecek gibi geldi, bunun içinde aile terapisti ile aşabilirsiniz sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var, herşey biranda olmaz tabi, ama zamanla da düzenlemeyecek bişey yok.Psikolojik desteği sürekli öneriyorum. Çünkü bu üç çocuk sana muhtaç diyorum. Ama deveyi hendekten atlatamıyorum.
Ama gerçekten psikolojik olarak tam bir enkaz geldi bana. İnşallahhhhhh aklı başına gelmiştir de ne biliyim ben de koca bi boşluk bırakmış bunu artık kendisi bile dolduramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?