Artık son noktaya geldik :((

Çok cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Peki şu an nasil hissediyorsunuz ne dusundunuz esinizle en son konusmanizdan sonra? Esiniz size acikca ve lafi dolandirmadan soylemis asil derdini. Aslinda durust konusmus sizinle o kadar yalan konusmadan sonra. Anladigim kadariyla yeni heyecanlar ariyor parayi da buldu. Ama bi yandan vicdani da elvermiyor gibi sizi ve cocuklari birakip gitmeye.
 
Beklemedeyim. Belirsizlik biraz Can sıkıyor. Eşimsi açıkça ve lafı dolandırmadan söyledi ama ben kışkırttım birazcık. :)). Mutlu olmak istiyorum o kadar Esski nuhtufan oluyum içimden gele gele gözümden yaş aka aka gülmek istiyorum. Anladım artık bu adam beni istemiyor nokta. Sanırım bende istemiyorum virgül. ( bu herifle ilgili hiçbirşeye nokta koyamıyom ben ya)
 
Buraya iyi şeyler yazmak isterdim ama maalesef. Son restimden sonra ben kendimi geriye çektim. Hiç bi hamle yapmıyor düzeltmek veya bitirmek adına.
Niye bitirmiyor onu da anlamıyorum kendisi adına da çekilmez bi hayat benim adıma da.
Hasar tespitimi yaptım yaraları mı sarmaya başladım.
Hatta iyi yönü bile buldum. Atamadığım enerjiyi hem evime hem kendime harcıyorum.)))
Dua istiyorum sizden. Bol bol dua
 
Allahim sizin ve evlatlariniz icin ne hayirliysa onu nasip etsin.Esinizi ise Allaha havale edin o en guzel vekildir ama sunuda soylemeden gecemiycem ne kadar naif ne kadar akici bir uslubunuz var bunu hissettigim 2.bayansiniz kendinizi ovme sekliniz bile cok zarif inanilmaz guzel bir enerjiniz var buarada yazdıklarımin konuyla alakasi yok biliyorum ama enerjiniz bende yazma istegi uyandirdi
 
aynı sekılde ben de sıze katılıyorum.
Ben normalde pek gırmem pek okumam bunları hıc de cevap yazmam ama bayana gercekten uzuldum ve soylem tarzı cok hosuma gıttı o yuzden merak ettım.
Allah yardımcısı olsun evlılık cok ınce bır ıplık..
herkes mutlu olsun
 
Bu durum sizi cok üzüyor olmalı içinden cikamayacakmiş gibi hissediyorsunuzdur eminim. Ama hiç bir acı hiç bir sevinç sonsuza kadar sürmez buda geçer belki bıraz sancili olacak evet sizi derinden sarsacak ama geçecek en çokta yılların alışkanlığınin biranda elibizden gitmesi zor gelecek ama sukredecek okadar çok şeyiniz varki en önemlisi de evlatlariniz onlar için geçecek hersey zamanla.
 
Aslında çok farklı bi duygu üzüntünün evrimleşmiş hali gibi. Daha önce bir çok şeye üzüldüm ama bu onlar gibi değil hem yakıcı hem de öğretici.
Hamd ve şükrettiğim çok şey var doğru.
Gerçekten zaman herşeyi düzeltiyor normalleşiyor.
 
Ama niye bitirsin ki...ne halt yediği belli olmasa da, sizin evinizde bir düzeni var adamın. Muhtemelen çamaşırı yıkanıyor ütüleniyor, yemeği önüne geliyor, çocuklarını istediği kadar görüyor hala...
Size duygusal eziyet yaşatırken, kendi gönülünü dışarda hoş tutuyor da olabilir. Sonra elaleme karşı düzgün ev babası imajını da koruyor.

Siz niye resti çekmiyorsunuz, o asıl soru bu. Niye bu belirsizliğe, onun keyfine göre gelişecek bir yaşama razı oluyorsunuz?

Ben olsam iyi bir avukata danışmakla başlardım. Yıllarca o evi siz geçindirmişsiniz. Annesinin hiç çalışmadığını ve uyanıklık yaparak herşeyi kadının üzerine yaptığını açıklayıp, hakklarınızı alabilirsiniz belkide.
 
Tabiki rahatı yerinde onun kaybettiği bi durum yok ortada.
Restimi çektikten sonra arkadaşımın ablası ile görüştüm bu konu da. benim maddi olarak kazancım olmayacak sanıyordum ama öyle değilmiş bunlar ispat edilebilecek durumlarmış. Geriye dönük çektiğin kredileri bile alırım dedi. Hatta çirkefleşmeyi kabul edersem yapacaklarını anlattı ağzım açık dinledim.
Ben biraz bekliyorum belki bir yıl kadar daha bu durumu çekmeliyim. İlkokula başlamak üzere olan bir çocuğum var onu biraz daha bu yuva da tutarsam daha rahat atlatırız.
 
Bu arada ortanca oğlum Sosyal O.K.B hastası takıntılı yani. Birinci sınıf zaten zor bide hastalığı ilerlemesin
 
Uzgunum ama sana söyleyebileceği en ağır şeyi söylemiş. Bence sen umut etme . Bu adam gitmiş senden. Ama yine de sen eğer seviyorsan duygularını tartmak için hiçbir şey söyleme, sorma. Sadece sus. Zaman belki değişir. Ama ben Seni sevdiğini ve umursadığını sanmıyorum. Çocukların çok küçükmüş Allah yardımcın olsun.
 
Suan son durum nedir?
Bir avukat olarak cevap vereyim ki is ev araba ustune olmasa da sahitle ispat ettiginiz taktirde hepsinden payinizi alirsiniz ondan hicbir supheniz olmasin
Simdi bir bayan olarak cevap veriyorum
Oncelikle anlatim tarziniza hayata bakis aciniza bayildim. Ben olsam sanirim bu surecten sonra yipratma politikasi uygulardim maddi manevi ki en cok da maddi. Varsa kredi kartini alir bi guzel yuklenirdim veya coxuklarin sunu yok bunu yok diye ona surekli masraf cikarirdim. Bu arada ondan kopardiklarimi da kendime guvence yapmak adina ondan gizli koseye atardim. Sizin kendi geliriniz olmasi buna engel degil ve hic de gurursuz falan olmazsiniz bunu yaparak. Cunku onun kazanip da o zikkim ickiye verdigi para da sizin ve cocuklarinizin hakki var. Al cocuklarini disarda yemekler ye ona yemek hazirlama. Kiyafetlerini yikasan bile utuleme yetismiyor de. Yani ona hem evli olup da hem de bekar hayati yasmaasina izin verme. Bekar hayati yasayacaksa kendi yemeginin camasirinin utusunum derdine de dussun bi zahmet.
Maalesef erkekler boyle. Cok yakin bi tanidigim da ayni seyi yasadi ve ona da ayni taktigi verdim dedim parayi nereye harcasam diye dusunup senden kopacagina parayi hangi birca yatirsam diye dusunsun de evden burnunu disari cikaramasin. Ne oldu onlarda? Adam ilk dustugu sikintida aman karim canim karim bu hayatta senden baska kimse yok bana destek. Ama kadin da o saatten sonra affetti ve herseyin ustune sunger cekti uzatmadi eskileri acmadi hic. Cunku onun maddi hicbir geliri yoktu ve torun torba sahibiydi.
 
Evet gerçekten ağırdı ama işte beynim algılasa da kalbim inanmak istemedi başta ama şimdi kalbimde inandı. Sular duruldu artık netlikle görüyorum.
Hayat maalesef adil ilerlemiyor başta sürünsün dizlerime kapansın aflar dilesin gibi histerik duygarım vardı. Şimdi sadece huzur istiyorum onsuz bu kadar.
 
Eveeet en sevdiğim nokta bu oldu hakkım olandan asla vazgeçmiycem şirketin yarısını alabileceğim. Dahası da var. Bana söylenen avukat görüşleri belki ona da söylenmiştir. Çünkü bana söylenen onun için baya yıkıcı şeyler olacak belki de bınun için bekliyordur bilmiyorum.
Dediğim gibi gurur yapacak durum da değilim kaldı ki bunun gururla ilgisi de yok. Bu sümüklü böcek benim üç çoçuğumu ve beni üzdüyse kendisi de bi zahmet buna katlanacak
O kadar keyfin biraz da sıkıntısı olucak.
Evet ütüsünü yapıyorum çok da büyük zevk alıyorum. Tam onun kıyafetlerini ütülerden komşumu çağırıp kahve içiyorum onu da şahit tutuyorum yani ))))
Bu kadarını kendimden bile beklemezdim resmen içimden Aliye Rona çıktı :)))))
 
Zamanla esin sana döner tatlim,, madem bisanmak istemiyirsun bosanma tatlim,,ama esinin arkasindan da kosma ,,eger esinle arani duzeltmek istiyorsan da bir sure bekle sonra alttan alarak esinle arani da duzeltirsin....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…