Sağol bacıııım ben bu gazla işe uçarak giderimSevgili konu sahibi o kadar guzel yazim diliniz var ki , cok guzel bas ediyorsunuz tum bu yasadiklarinizla
Bence siz 3 cocuk degil 7 cocukla boşansaniz bile kendi ayaklarinizin uzerinde durur o cocuklara da gayet guzel bakarsiniz..
Mutsuz bir ailedense cocuklariniz mutlu bir anneyle yasasinlar yeter ki siz mutlu olun
Insallah hersey gonlunuzce olur
Özür dilenecek bi şey yok ki durum buAllah yardımcınız olsun.
Çok özür dilerim ama kocanızı ancak iflas etmesi paklar gibi geliyor bana. Ne oldum delisi olmuş çünkü.
Çok üzüldüm umarım gönül- kafa rahatlığına kavuşursunuz.
Ahhaa aman cok sevindim , valla gaza falan ihtiyacin yok zaten herseyin ustesinden gelirsin , cocuklarin sansli kocan da kusura bakma tam bi ahmak seni kaybedecegi icinSağol bacıııım ben bu gazla işe uçarak giderim))
Nerden anlatsam. İlk başlarda gün içinde aramalar kesildi. Mıç mıç değildik ama gün içinde muhakkak araşırdık. Sonra eve geç gelmeler başladı. Sonra bana karşı agresifleşti. Her hareketim batar oldu. Bende tabi süreci iyi yönetemedim. Baya bi saçmaladım. Bu arada alkol hiç almazdı şimdi içmeden gelmiyor. Çocuklar kızım farkında diğerleri küçük biri 6 diğeri 3 kızım çok üzülüyo ama bi süre sonra oda babasının düzeleceğini ümit ediyor
Ben de hata şurda ilk zamanlar o kadar hırslandım ki kendimi haksız konuma soktum fevri çıkışlarım oldu. Adam belliki benden soğudu bi dur demiii ama ben yooook dururmuyum bunu benim eski eşim sandım biraz küsüp bağırıp çağırmakla yola gelir sandım ama adamın istediği zaten buydu. Yolu çizdi bende bir güzel o yollara taşları döşedim. Şimdi sen bana şunu yaptın dediğimde ama o da benden hemen vazgeçti boşanmak istedi benden diyo. Avukat buldu görüştü filan diyo( ki görüşmedim de korksun diye şey ettim) şimdi duruldu tabi ama yıkıldı artık içimdeki şehirÖzetle parayı bulunca bi tarafı kalkmış.
Hiç mi düşünmüyor bu mallar eşim bütün cefayı cekti benimle diye?
Kendinde hata bulmayı bırak bence. Süreci iyi yönetemedim de nedir?
Adam olsaymış.
Allahim ramazanin hurmetine eski karkocaliginizi mutlu evliliginizi tekrar nasib etsin esin kendine gelsinDurumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Sen kendini yıpratma asıl o para düşkünü olmasaydı ince planları olmasaydi arabayı üstüne yapmak için bu kadar bekler ve söyletir miydiBen de hata şurda ilk zamanlar o kadar hırslandım ki kendimi haksız konuma soktum fevri çıkışlarım oldu. Adam belliki benden soğudu bi dur demiii ama ben yooook dururmuyum bunu benim eski eşim sandım biraz küsüp bağırıp çağırmakla yola gelir sandım ama adamın istediği zaten buydu. Yolu çizdi bende bir güzel o yollara taşları döşedim. Şimdi sen bana şunu yaptın dediğimde ama o da benden hemen vazgeçti boşanmak istedi benden diyo. Avukat buldu görüştü filan diyo( ki görüşmedim de korksun diye şey ettim) şimdi duruldu tabi ama yıkıldı artık içimdeki şehir
İnan boşverdim nasip diyip geçiyorum. Zaten diğer yazılarımda da okumuşsunuzdur eşimsi ile çok bi derdim kalmadı. Gün içinde hiç aramıyorum bile ben sadece kafamı dağıtacak bi liman aradım sizi buldum sağolun Rabbim sizin dirliğinizi düzeninizi bozmasın. Bu evlilik kurtulur mu herşey düzelir mi o da nasip. Aldatma veya şiddet olmadığı sürece ki ikisinide yaşamadım( yani hiç bana şiddet uygulamadı ondan Emin'im en azından :) ) bu evde oturup bu evliliği sürdürmeye niyetliyim. Hiç öyle boşayıpta önünü büsbütün açamam. Ne zamanki der ben boşanacam ona da eyvallah. Bir kadın aşık olacağı adamı doğururmuş ne kadar güzel bi söz bu saatten sonra benim derdim çocuklarım Allah onlarla sınamasın biziSen kendini yıpratma asıl o para düşkünü olmasaydı ince planları olmasaydi arabayı üstüne yapmak için bu kadar bekler ve söyletir miydi
Her şeyi şirketin üstüne yapar mıydı tam ince ince plan yapmış adam
Bos ver Allahindan bulsun
Onca yıl uyanmış ama..Kızlar bi şeyler oldu anlatıyım.
Pazar gecesi iftara gittik ailecek aramazdaki sıkıntıyı aileler bilmediği için davet edildik neyse.
Orda benimle konuştu şakalaştı ( adetliğim oruç değilim )karpuzun tadına bak güzel mi falan dedi. Neyse eve geldik bana yazın ne yapacaksın ailenin yanına gidecekmisin planın ne dedi ben de bilmiyorum dedim laf lafı açtı. Konu bize geldi. Biz birbirimizi çok yıprattık tamir de olamaz artık ama boşanamam çocuklarımıza bu nu yaşatatmam dedi. İyi güzel ama böyle de hayat geçmez gel bi adım at silelim herşeyin üstünü onaralım yavaş yavaş düzeltelim dedim.
Anlattı anlattı ipe sapa gelmez bir sürü bahane benim yaptıklarımla ilgili bende açtım ağzımı yumdum gözümü lan sen yatakları ayırdın ben bunu sineye çekiyorum da sen daha bana bahane sunuyosun dedim.
Bana aynen şöyle
SANA NEFSİM UYANMIYOR
Bu cümleyi yutkunmam tam 10 saniye aldı. Hayatında başkası varsa bilmek hakkım söyle o zaman dedim. Gerçekten yok dedi. O zaman ben senin gibi bi adam için ömrümü daha fazla harcayamam dedim. Bir daha asgari düzeyde görüşelim ama hakkım sana haram olsun sen bana bu dünyada en büyük kötülüğü yaptın bitsin dedim tamam dedi
Şimdi eve yine geliyo
Şimdi ben napıyım bitsin dedim avukata git dedim ailene anlat dedim hiçbirini yapmadı ya da bana anlatmadı
Ama niye hala eve geliyo.
Sağolun kızlar. Kız iyi ki burayı bulmuşum olaylar olaylar konudan konuya zıplarken kafam dağılıyor. :))))Allah yardımcın olsun kardeşim
Hakkınızda hayırlısı olsun, ama ben olsam boşanırdım heralde (büyük konuşmayım ama) . Yani artık oluru kalmamış gibi. Allah yardımcınız olsunKızlar bi şeyler oldu anlatıyım.
Pazar gecesi iftara gittik ailecek aramazdaki sıkıntıyı aileler bilmediği için davet edildik neyse.
Orda benimle konuştu şakalaştı ( adetliğim oruç değilim )karpuzun tadına bak güzel mi falan dedi. Neyse eve geldik bana yazın ne yapacaksın ailenin yanına gidecekmisin planın ne dedi ben de bilmiyorum dedim laf lafı açtı. Konu bize geldi. Biz birbirimizi çok yıprattık tamir de olamaz artık ama boşanamam çocuklarımıza bu nu yaşatatmam dedi. İyi güzel ama böyle de hayat geçmez gel bi adım at silelim herşeyin üstünü onaralım yavaş yavaş düzeltelim dedim.
Anlattı anlattı ipe sapa gelmez bir sürü bahane benim yaptıklarımla ilgili bende açtım ağzımı yumdum gözümü lan sen yatakları ayırdın ben bunu sineye çekiyorum da sen daha bana bahane sunuyosun dedim.
Bana aynen şöyle
SANA NEFSİM UYANMIYOR
Bu cümleyi yutkunmam tam 10 saniye aldı. Hayatında başkası varsa bilmek hakkım söyle o zaman dedim. Gerçekten yok dedi. O zaman ben senin gibi bi adam için ömrümü daha fazla harcayamam dedim. Bir daha asgari düzeyde görüşelim ama hakkım sana haram olsun sen bana bu dünyada en büyük kötülüğü yaptın bitsin dedim tamam dedi
Şimdi eve yine geliyo
Şimdi ben napıyım bitsin dedim avukata git dedim ailene anlat dedim hiçbirini yapmadı ya da bana anlatmadı
Amiiiiiiinnnnn. Zaman ne getirirse onu yaşayıp görücem. Ağlasam zırlasam adamı bağlasam ne fayda su akıp yatağını buluyor.Hakkınızda hayırlısı olsun, ama ben olsam boşanırdım heralde (büyük konuşmayım ama) . Yani artık oluru kalmamış gibi. Allah yardımcınız olsun
Siz güçlü güzel bir kadınsınız, ona ihtiyacınız yok , zaten sırtınızda kambur gibi. Çocuklarınız için de uğraşıp didinen fedakar bir annesiniz . Sizin ve ailesinin değerini anlar insallah, anlamıyorsa da kendisi kaybeder.Amiiiiiiinnnnn. Zaman ne getirirse onu yaşayıp görücem. Ağlasam zırlasam adamı bağlasam ne fayda su akıp yatağını buluyor.
Sadece mutlu sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum nerde hangi medeni halde olursam oluyum.
Cok uzun yıllar beraber geçirmişsiniz, yılların alışkanlığı ve tabiki sevginiz var, birde o çocuklar sadece sizin değil onun da çocukları ama siz tek başınıza uğraşıp didiniyorsunuz, okulları vs. Ama o sadece kendini gezdiriyor. Haksızlık aslında bi çeşit. Tabiki çocuk bizim, yük olmaz ama babalar anne kadar sorumluluk almıyor. Şimdi de sizden soğuduğunu söyleyip hepten kenara çekiliyor, yerden göğe kadar haklısınızda işte malesef elden bişey gelmiyor, duadan başka.Ben Rabbime dua ettim bilenler etti. E sizlerde ettiniz Rabbim hayırlısını ve daha güzelini benim ve çocuklarım için hazırlıyor demekki. Rabbim hiç beni zayi eder mi etmez. Sadece hazmedememek mi korkumu alışkanlık mı adını koyamıyorum. İçimde koca bi boşluk oldu ceryan var içerde çok fenaaaa :)))))
bence artık durma duraklama biraz onun da kendini dinleme vakti... siz resti cektiniz artık kart sırası onda... ama bu süreci uzatmasına izin vermeyin... bildigim evlilikler var 20 yıldır ayni evde küs yasayan... öyle olmasina izin vermeyin. kararını vermesi için bi süreden sonra onu zorlayın benim bir hayatım var o da bu şekilde olamaz deyin... benimle olmak istemiyorsan artık seçimini yapman lazım hicbir sey olmamış gibi gelemezsin deyin ama bu durumu alışkanlık haline getirmesine bence izin vermeyin. siz onun çocuklarının bakıcısı temizlikcisi değilsiniz... kendinize vakit ayırın...kendinizi onun sevgisizliğine mahkum etmeyin.Kızlar bi şeyler oldu anlatıyım.
Bana aynen şöyle
SANA NEFSİM UYANMIYOR
Şimdi eve yine geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?