Artık son noktaya geldik :((

Sağol bacıııım ben bu gazla işe uçarak giderim ))

Özetle parayı bulunca bi tarafı kalkmış.
Hiç mi düşünmüyor bu mallar eşim bütün cefayı cekti benimle diye?
Kendinde hata bulmayı bırak bence. Süreci iyi yönetemedim de nedir?
Adam olsaymış.

Özetle parayı bulunca bi tarafı kalkmış.
Hiç mi düşünmüyor bu mallar eşim bütün cefayı cekti benimle diye?
Kendinde hata bulmayı bırak bence. Süreci iyi yönetemedim de nedir?
Adam olsaymış.
Ben de hata şurda ilk zamanlar o kadar hırslandım ki kendimi haksız konuma soktum fevri çıkışlarım oldu. Adam belliki benden soğudu bi dur demiii ama ben yooook dururmuyum bunu benim eski eşim sandım biraz küsüp bağırıp çağırmakla yola gelir sandım ama adamın istediği zaten buydu. Yolu çizdi bende bir güzel o yollara taşları döşedim. Şimdi sen bana şunu yaptın dediğimde ama o da benden hemen vazgeçti boşanmak istedi benden diyo. Avukat buldu görüştü filan diyo( ki görüşmedim de korksun diye şey ettim) şimdi duruldu tabi ama yıkıldı artık içimdeki şehir

Allahim ramazanin hurmetine eski karkocaliginizi mutlu evliliginizi tekrar nasib etsin esin kendine gelsin

Sen kendini yıpratma asıl o para düşkünü olmasaydı ince planları olmasaydi arabayı üstüne yapmak için bu kadar bekler ve söyletir miydi
Her şeyi şirketin üstüne yapar mıydı tam ince ince plan yapmış adam
Bos ver Allahindan bulsun

İnan boşverdim nasip diyip geçiyorum. Zaten diğer yazılarımda da okumuşsunuzdur eşimsi ile çok bi derdim kalmadı. Gün içinde hiç aramıyorum bile ben sadece kafamı dağıtacak bi liman aradım sizi buldum sağolun Rabbim sizin dirliğinizi düzeninizi bozmasın. Bu evlilik kurtulur mu herşey düzelir mi o da nasip. Aldatma veya şiddet olmadığı sürece ki ikisinide yaşamadım( yani hiç bana şiddet uygulamadı ondan Emin'im en azından :) ) bu evde oturup bu evliliği sürdürmeye niyetliyim. Hiç öyle boşayıpta önünü büsbütün açamam. Ne zamanki der ben boşanacam ona da eyvallah. Bir kadın aşık olacağı adamı doğururmuş ne kadar güzel bi söz bu saatten sonra benim derdim çocuklarım Allah onlarla sınamasın bizi

Kızlar bi şeyler oldu anlatıyım.
Pazar gecesi iftara gittik ailecek aramazdaki sıkıntıyı aileler bilmediği için davet edildik neyse.
Orda benimle konuştu şakalaştı ( adetliğim oruç değilim )karpuzun tadına bak güzel mi falan dedi. Neyse eve geldik bana yazın ne yapacaksın ailenin yanına gidecekmisin planın ne dedi ben de bilmiyorum dedim laf lafı açtı. Konu bize geldi. Biz birbirimizi çok yıprattık tamir de olamaz artık ama boşanamam çocuklarımıza bu nu yaşatatmam dedi. İyi güzel ama böyle de hayat geçmez gel bi adım at silelim herşeyin üstünü onaralım yavaş yavaş düzeltelim dedim.
Anlattı anlattı ipe sapa gelmez bir sürü bahane benim yaptıklarımla ilgili bende açtım ağzımı yumdum gözümü lan sen yatakları ayırdın ben bunu sineye çekiyorum da sen daha bana bahane sunuyosun dedim.
Bana aynen şöyle
SANA NEFSİM UYANMIYOR
Bu cümleyi yutkunmam tam 10 saniye aldı. Hayatında başkası varsa bilmek hakkım söyle o zaman dedim. Gerçekten yok dedi. O zaman ben senin gibi bi adam için ömrümü daha fazla harcayamam dedim. Bir daha asgari düzeyde görüşelim ama hakkım sana haram olsun sen bana bu dünyada en büyük kötülüğü yaptın bitsin dedim tamam dedi
Şimdi eve yine geliyo
Şimdi ben napıyım bitsin dedim avukata git dedim ailene anlat dedim hiçbirini yapmadı ya da bana anlatmadı
Ama niye hala eve geliyo.

Onca yıl uyanmış ama..
Üzgünüm ama sanki başka bişey var. Sizi nedense sevdim ben umarım yoktur umarım düzelir ama durum iyi değil. Ne olursa olsun siz güçlü olmaya bakın, çökecek olan o gibi görünüyor..

Hakkınızda hayırlısı olsun, ama ben olsam boşanırdım heralde (büyük konuşmayım ama) . Yani artık oluru kalmamış gibi. Allah yardımcınız olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun, ama ben olsam boşanırdım heralde (büyük konuşmayım ama) . Yani artık oluru kalmamış gibi. Allah yardımcınız olsun
Amiiiiiiinnnnn. Zaman ne getirirse onu yaşayıp görücem. Ağlasam zırlasam adamı bağlasam ne fayda su akıp yatağını buluyor.
Sadece mutlu sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum nerde hangi medeni halde olursam oluyum.

Siz güçlü güzel bir kadınsınız, ona ihtiyacınız yok , zaten sırtınızda kambur gibi. Çocuklarınız için de uğraşıp didinen fedakar bir annesiniz . Sizin ve ailesinin değerini anlar insallah, anlamıyorsa da kendisi kaybeder.
Ben sizi cok iyi anlıyorum, Aşağı yukarı benzer şartlardayız, benimki şimdilik akıllandı gibi ama zaman ne getirir bilinmez, bende her duruma hazırlıklıyım. 4 çocuğumun sorumluluğu maddi manevi bende.. Dediğiniz gibi su akıp yolunu buluyor, ne kadar çabalasanız da kaderin önüne geçilmiyor bazen.
İnsallah cok mutlu olursunuz

Ben Rabbime dua ettim bilenler etti. E sizlerde ettiniz Rabbim hayırlısını ve daha güzelini benim ve çocuklarım için hazırlıyor demekki. Rabbim hiç beni zayi eder mi etmez. Sadece hazmedememek mi korkumu alışkanlık mı adını koyamıyorum. İçimde koca bi boşluk oldu ceryan var içerde çok fenaaaa :)))))

Cok uzun yıllar beraber geçirmişsiniz, yılların alışkanlığı ve tabiki sevginiz var, birde o çocuklar sadece sizin değil onun da çocukları ama siz tek başınıza uğraşıp didiniyorsunuz, okulları vs. Ama o sadece kendini gezdiriyor. Haksızlık aslında bi çeşit. Tabiki çocuk bizim, yük olmaz ama babalar anne kadar sorumluluk almıyor. Şimdi de sizden soğuduğunu söyleyip hepten kenara çekiliyor, yerden göğe kadar haklısınızda işte malesef elden bişey gelmiyor, duadan başka.
Allah büyük, inşallah sonuç ne olursa olsun en kolay şekilde atlatırsınız . İnsallah gec olmadan eşinizin de aklı başına gelsin, çok büyük nankörlük Yaptığı

bence artık durma duraklama biraz onun da kendini dinleme vakti... siz resti cektiniz artık kart sırası onda... ama bu süreci uzatmasına izin vermeyin... bildigim evlilikler var 20 yıldır ayni evde küs yasayan... öyle olmasina izin vermeyin. kararını vermesi için bi süreden sonra onu zorlayın benim bir hayatım var o da bu şekilde olamaz deyin... benimle olmak istemiyorsan artık seçimini yapman lazım hicbir sey olmamış gibi gelemezsin deyin ama bu durumu alışkanlık haline getirmesine bence izin vermeyin. siz onun çocuklarının bakıcısı temizlikcisi değilsiniz... kendinize vakit ayırın...kendinizi onun sevgisizliğine mahkum etmeyin.

Allah yardimciniz olsun oncelikle. İnanin "birden" degisen kocalar cok fazla. Ve bunun onune gecilemiyor. Sebebi gercekten baska bir kadinda olabilir. Ama hic onemli degil su durumda. En fazla daha cok kirilmaniza sebep olur. Cocuklara gelince, pedagog yardimiyla bu konuyu onlara anlatip bu duruma son verebilirsiniz.
Kocaniza soyleduginiz "ailenize anlat o xaman davayi ac" cumlesi "ben yapamam, buna dayanamam" demekle es deger aslinda. Cok iyi anliyorum. Ama bir mucize olur, -iflas gibi- kocaniz yine degerinizi anlar ve donerse eskiye donebilir misiniz onu dusunun. Sizi arzulamayan bir adam. Saygisini kaybeden, sevdigi icin degil cocuklari icin yaninizda olan bir adam.
Ama su cok acik. Cok guclu bir kadinsiniz. Cok da sevgi dolusunuz ayni zamanda. İcinizdeki o koca boslukta yeni umutlar ve ueni hayaller yeserir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…