Yok daha 3 yasini yeni geçti ya.Daha öncede açmıştınız bu tarzda bi konu mevzu yine kardeşinizdi.
Anlaşılan bi düzelme olmamış.
Anaokulu, ilkokul gidiyor mu ?
Sürekli hemde .Kiyamam ya, annen baba istemeden oldu anlaşılan. Epey geç olmuş zaten. Ama mecbur bakıp ilgilenecekler ne yapsın yavrucak? İlgi istiyor belli ki. Dövüyorlar mı bir de?
Özel bir merkeze götürdünüzmü?Hiperaktif olabilir tedavi edebilirler.Yok daha 3 yasini yeni geçti ya.
Herkez bu çocuğu konuşuyor.
Dövmek nedir Allah aşkına?Sürekli hemde .
Çünkü tahammül denen bisey koymuyor.
Iki sulalenin ağzına düştük ya o kadar aciyorum ki. Ya akıllı dursa dovmezlerde bende alır getiririm. Bişey istediği an o olacak. Bizde tukendik
Ya anlamıyorsunuz. Tahammül bittiği için dövuyorlar ben dovuyorum demedim.Akıllı dursa dövmezler ne demek ya?
Annenizde tedavi olsun, takviye alsın.
Yazık çocuğa 3 yaşında daha.
Öyle bir anlatmışsınız ki, tek suçlu 3 yaşındaki çocuk gibi.
Babana ise diyecek laf bile bulamadım.
Canım ben dovmuyorum ya anlatamıyor muyum. Caresizim çare bulmaya çalışıyorumDövmek nedir Allah aşkına?
3 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz
Ya bu nasıl yargılama.Akıllı dursa dövmezler nedir ya? 3 yaşında çocuk 3.
Sen de anne olacakmışsın çocuğun akıllı durmasa dövecek misin? Halamın kızı aynıydı döve döve hiç etti çocuğu 18 yaşına geldi hala aynı. Sorun sanki çocuğun dayak yemesi hiperaktifliği değil de ailelerin diline düşmeniz sana göre.
Ya anlamıyorsunuz. Tahammül bittiği için dövuyorlar ben dovuyorum demedim.
Çocuğa acidigimi söylüyorum. Nesi suçlu. Dışarı doğru düzgün çıkmaz. Çıksa durmaz. Derd anlatmaya çalıştım yargilamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?