Eyvah eyvah cok zor gercekten isin.Sen alsan gezmeye goturuyorum diye bir goturuversen.En azindan hiperaktifmi yoksa gercekten yaramazmi onu anlarsin.Eger belirli bir rahatsizligi varsa care bulunur yoksa ilerisi icinde zarari olur cocugaCanım gerçekten keşke goturseler.
Ama koca kadın herşey e aklı eriyorda akıllı durmaya niye yetmiyor diyor. Ben napiyim
Helal olsun ona
Benim anne baba da 40 i geçti.
Evde kardeşim var büyük ama ilgilenmiyor ergen.
Bende evime gidiyorum çok üZülüyorum
Bence de var ama götürmezler ki.
Cocuklara dovulmuyor..
Çocuklarla boğuşmak istiyor. Kılıç oynayalım vuralim istiyor. Cocuklarda o yüzden kardesimi istemiyor
Alt komşu ??Benim de o yaşlarda yaramaz bir kızım var.. O yaştaki bir çocuğa fiziksel şiddet kabul edilir, anlaşılır şey değil. Çocuk neden dayak yendiğini bile anlamıyordur ki. Sadece dünyaya olan güvenini tekrar tekrar kaybediyordur. Benim çözümün oyun. Koridora bir kaydırak attık. Hollerin halıları çektik. Skoter, bisiklet artık Allah ne verdiyse pili bitene kadar oynuyoruz. Sonra salonun ortasına evcilik oyuncakları getiriyor. Akşama kadar kutularca oyuncağı sıkılmadan diziyor, kendine mahalle kürüyor vs. Hiç bozmuyoruz oyununu. Ancak o uyuyunca toparlıyoruz.
Çocuğu meşgul etmeniz lazım. İlgisini çekecek oyuncak alma imkanı yoksa, şu aktivite kurularını öneririm, sulu boya, parmak boyası. İzin verin banyoyu boyasın. Belki fazladan iş çıkar ama yaramazlık yapmasını, ev kazalarını vs önlemiş olursunuz.
İçim cız etti bırakma onlaraBak sinirden aglayarak yaziyorum dedim.
Her kelimemde zaten sakin yazmaya çalıştım.
Benim goturmeme izin vermezler gerek yok derler.
Anca gizli götürebilirim. Nasıl yaparim bilmiyorum.
Bu bir rahatsızlık veya herhangi birseyse götürürüm ama ailem öyle düşünmüyor ki
Birakip giderken o kadar korkuyor ağlıyor ki. Gitme diye yalvariyor. Çünkü en tahammlusu benim . Ben napiyim bende sastim
Benim de o yaşlarda yaramaz bir kızım var.. O yaştaki bir çocuğa fiziksel şiddet kabul edilir, anlaşılır şey değil. Çocuk neden dayak yendiğini bile anlamıyordur ki. Sadece dünyaya olan güvenini tekrar tekrar kaybediyordur. Benim çözümün oyun. Koridora bir kaydırak attık. Hollerin halıları çektik. Skoter, bisiklet artık Allah ne verdiyse pili bitene kadar oynuyoruz. Sonra salonun ortasına evcilik oyuncakları getiriyor. Akşama kadar kutularca oyuncağı sıkılmadan diziyor, kendine mahalle kürüyor vs. Hiç bozmuyoruz oyununu. Ancak o uyuyunca toparlıyoruz. Çocuğu meşgul etmeniz lazım. İlgisini çekecek oyuncak alma imkanı yoksa, şu aktivite kurularını öneririm, sulu boya, parmak boyası. İzin verin banyoyu boyasın. Belki fazladan iş çıkar ama yaramazlık yapmasını, ev kazalarını vs önlemiş olursunuz.
Alt daire, üst daire, yan daire boş..2 üst kata da sesimiz geliyor mu diye soruyorum. Valla evde olduğunuzu bile anlamıyoruz diyor. Zaten çocuklar 9'da uyuduğu için gece sesimiz çıkmaz hiç. Mesela yazın tüm apartman yayla evi ya da yazlıkta. Şu an apartmanın tek sakini biziz. Ev konusunda biraz şanslıyız.Alt komşu ??
Birde çözüm yollarını kapatıp bunu yapıyorlar yaBenim de bir tanidigim var cocuklarini doven.en kucuk cocuklari kardesiniz gibi cok hircin saldirgan bir cocuk babannesi psikiyatriye goturelm diyor annesine ve babasina onlar ne doktoru hemen doktora mi kosulur diye kadini tersliyorlar.boyle sacma bi zihniyetteler.boyle insanlardan nefret ediyorum kucucuk bedenine vurmaya nasil kiyarlar anlamiyorum.
Malesef.Birde çözüm yollarını kapatıp bunu yapıyorlar ya
Sorsan çok bilirler!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?