Artik şu sıkıntıya bir çare bulalım.

Canım gerçekten keşke goturseler.
Ama koca kadın herşey e aklı eriyorda akıllı durmaya niye yetmiyor diyor. Ben napiyim
Eyvah eyvah cok zor gercekten isin.Sen alsan gezmeye goturuyorum diye bir goturuversen.En azindan hiperaktifmi yoksa gercekten yaramazmi onu anlarsin.Eger belirli bir rahatsizligi varsa care bulunur yoksa ilerisi icinde zarari olur cocuga

Helal olsun ona

Benim anne baba da 40 i geçti.
Evde kardeşim var büyük ama ilgilenmiyor ergen.
Bende evime gidiyorum çok üZülüyorum

Ben de 38 olacağım

Akşam 6 dan 9 a bahçede oyun oynuyorum ki ben çalışan kadınım

Evde yemek yoksa eşim yapıyor olmazsa hazır alıyor

Yani odak çocuğun huzuru biz ikinci belki üçüncü plandayız

Seninki de yolda

Çocuk bakımı fazla özveri ister

Annen rahatsızsa tedavi olsun

Apartmanda vs başka çocuk yok mu

Ergen de alsın gezsin hem kız tavlar

Gelir çocuğu severler tanışır vs vs

Bence de var ama götürmezler ki.
Cocuklara dovulmuyor..
Çocuklarla boğuşmak istiyor. Kılıç oynayalım vuralim istiyor. Cocuklarda o yüzden kardesimi istemiyor

Babanızın dövmesinden bahsetmiştim.
Çocuğun psikolojisinde kalıcı hasarlar kalır böyle, elinizden geleni yapmaya çalışın derim.

Sürekli dövmek ne demek elimizde kalır diye korkmuyo musunuz 3 yaşında ya hani canı ne ki minicik bi şey çocuk esirgemeye verin madem ? Şımarık çocuk çok zor ama sizde davranisinizla iyice körüklüyosunuz siz dovdukce o arsız olacak yarın oda anaya babaya el kaldırır kinlenir ancak sevgiyle ilgiyle düzelebilir

Anneniz babanız çok garip, 60-70 yaşında insanlar minicik torunlarına bakıyor, sırtında taşıyor, parka götürüyor. Sizinkiler neden bu kadar tahammülsüz? Ve neden hiç dışarı çıkmıyor çocuk?

Ayy dövmeyin ne olur :-( hiç kıyamıyorum çocuklara ne kadar yaramaz olurlarsa olsunlar.
Çocuğun birebir ilgiye ve oyuna ihtiyacı var sevgiye ve sevildiğini hissetmeye ihtiyacı var. Bence hırçınlığı bu yüzden inadı da bu yüzden.
Yapacağınız en iyi şey bi psikologla konuşup nasıl davranmalı neler yapılmalı bunları konuşmak. Unutmayın anne baba eğitimi de bazen şart oluyo.

Ayy dövmeyin ne olur :-( hiç kıyamıyorum çocuklara ne kadar yaramaz olurlarsa olsunlar.
Çocuğun birebir ilgiye ve oyuna ihtiyacı var sevgiye ve sevildiğini hissetmeye ihtiyacı var. Bence hırçınlığı bu yüzden inadı da bu yüzden.
Yapacağınız en iyi şey bi psikologla konuşup nasıl davranmalı neler yapılmalı bunları konuşmak. Unutmayın anne baba eğitimi de bazen şart oluyo.

Cocugun baska cocuklara saldirmasi,vurmasi normal cunku ailesinden bunu goruyor..aileniz cocuk sahibi olurken zorluklari olucagini biliyolardir bi cocuk kolay yetismiyor..siz guzelce konusup anlatin lutfen ben uzuldum kuzuya bi zahmet ilgilensinler,oynasinlar ,el kaldirmak yerine tatli tatli anlatsinlar bi sure sonra sakinlesecektir emin olun

Benim 65 yasindaki babam kizimi surekli parka goturuyor,beraber oyunlar oynuyorlar kizim ordan gelmek istemiyor mesela.arada cikarip dolastirmak falan cok zor olmamali

3 yas krizidir, bu konuda bir suru kitap var. Ozetle onun bir birey oldugunu kabul edin ve ona bunu hissettirin

Alt komşu ??

İçim cız etti bırakma onlara
Yazık günah nasıl anne baba bunlar devlete söylesen elinden alırlar
Çocuk bu çocuk yaratık değil
Bir çocuk psikayatr görsün sizde ona göre davranın bebek o ya
Bemimde kızım var dağıtmadık ıslatmadıl yrr bırakmıyordu o yaşta her yaita bişey çıkıyor
Hayata kinlendiriyorsunuz çocuğu 3 yaş krizi oku araştır

Benim babam 69 annem 67 yaşında ileri hastalığı var babamın tedavibgörüyor ilkojula bile göndermemişler okuyamaya okuyamaya kitap okuyor akşama kadar torunuyla yayladalar saklambaç oynuyor annem desen koca kadın yakakambaç oynuyor sevginin yaşı olmaz

Yaramaz çocuk ne demek? Anlaşılmayan bir çocuk bence. Anne hasta yatıyor, baba dövüyor, çok sevdiği ablası evlenmiş üstüne; çocuk yaramaz olmuş. Yaramaz ne demekse.

Alt daire, üst daire, yan daire boş..2 üst kata da sesimiz geliyor mu diye soruyorum. Valla evde olduğunuzu bile anlamıyoruz diyor. Zaten çocuklar 9'da uyuduğu için gece sesimiz çıkmaz hiç. Mesela yazın tüm apartman yayla evi ya da yazlıkta. Şu an apartmanın tek sakini biziz. Ev konusunda biraz şanslıyız.

Benim de bir tanidigim var cocuklarini doven.en kucuk cocuklari kardesiniz gibi cok hircin saldirgan bir cocuk babannesi psikiyatriye goturelm diyor annesine ve babasina onlar ne doktoru hemen doktora mi kosulur diye kadini tersliyorlar.boyle sacma bi zihniyetteler.boyle insanlardan nefret ediyorum kucucuk bedenine vurmaya nasil kiyarlar anlamiyorum.

Birde çözüm yollarını kapatıp bunu yapıyorlar ya
Sorsan çok bilirler!!!

Ya canim kreste en azindan enerjisini atacak diger cocuklari görüp normalin ne olduğunu öğrenecek. Benim oğlum da cok hareketli tahammül sınırını zorlardi. Burdan aldigim tavsiyelere uydum suan cok rahatiz. Hergün park saati var ev isterse yıkilsın yada pislikten görünmesin o saatte parka iniyoruz toprağa değiyor ağaca değiyor çimene değiyor enerjisini atıyor sonra arkadas edindi hepsini gorunce gülmeye basliyor ( dunyanin en guzel görüntüsü olabilir bence ) istediği gibi koşuyor bende arkasindan tabi... eve gelince karni doyuyor banyosu yapiliyor sonra biraz daha oynasip yatiriyoruz. Bakiyorum bazi sabahlar huysuz huzursuz hemen alip parka iniyorum biraz gönlu olunca normale dönüyor zaten. Azıcık huyuna gidin duzelecektir bide surekli onu cok sevdiginizi söyleyin seninle gurur duyuyorum diyin ne kadar yaramaz olursan ol seni hep sevicem diyin bide annen bi kac gün onunla uyusun sarilsin sürekli sevildigini anlasin 1 ayın sonunda meyvelerini toplayacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…