Ya hayır yani bir çocuk sürekli mi ağlar sürekli.
Herseyi istiyor hap icmek istiyor bak yavrum bebekler hap içmez diye anlatıyorum anlamak istemiyor. O kadar zeki ki . Yaramazligi hep bundan
Krese ikna etmeye calisacagim canım..Kreşe verebilirsiniz. Genelde olumlu dönüşler oluyor. Ablamın kızı da çok zor bir çocuk. Bu sene bakıcıya gitmeye başladı ve cok olumlu değişimler oldu.
Ben bile bunu düşündüm biliyor musunKeşke annen kürtaj olsaydı... kardeşine çok üzüldüm...
Göturmezler çünkü çocuktur yaramazlık yapar gibi düşünüyorlar.3 yaşındaki çocuk bütün gün evde duramaz hergün park ister. Yaşıtlarıyla vakit geçirmek ister.
Evde çocukla ilgilenen yok oynayan yok.
Yazık yavrum sevgisiz ilgisiz anne babanın eline kalmış.
Psikolog desteği almanız mümkün olur mu?
Sizin haftanız ilerlemeden götürseniz.
Sonra bir süre yanınızda kalamaz mı?
Başka kardeşiniz var mı?
Çok üzüldüm kardeşinize
Seneye düşünüyorlar ama bu sene için ikna etmeye calisacagimkreşe falan yollasaniz hem arkadaslari olur hem.kendi kendine oyun kurmayi falan ogrenir
Bence de var ama götürmezler ki.Bence kardeşinizin pedagoga ihtiyacı var, çocukların onunla oynamak istememesi, dövülmesi, çok yaramaz olması(belki hiperaktif?)...
Ama belki önce kreş denenebilir, toparlar belki, evde ailenin tahammülünü de daha az zorlar en azından dövmezler o kadar.
Başka çare de göremedim...
Gerçekten ben de kürtaja sıcak baktım bu durumu görünce, kıyamam onun ne suçu var sanki o doğmak istedi.
Hayir lutfen yanlis anlama ben sen dovuyosun demedim.Ozel bir merkeze goturun nolur.Yazik cok minik anlamazki durdan sustanCanım ben dovmuyorum ya anlatamıyor muyum. Caresizim çare bulmaya çalışıyorum
Kendi çocuğum için çok cabalayacagim inşallah..Canım benim belliki duyarlı iyi kalpli bi kadınsın hamile de olunca hormonların etkisiyle kıyamıyorsun kardeşine
Ama sorunlu olan kardeşin değil emin ol ailen!!!
Çocuk ebeveynini kopyalar ne görürse onu yapar
Bu yaşın çocuğu zordur zaten ama ailen cahil olunca işler daha da zorlaşmış ne baskıları sindirmiş çocuğu ne de terbiye edebilmişler çocuk almış sazı eline oynatıyo sizi
Amaaa asla hiçbir çocuk şiddeti haketmez bunu unutma
Sana şiddetle tavsiyem adem güneşin kitaplarından okuman sana güzel rehberlik edecektir eminim
Kreş fikri de güzel sosyalleşip eneirjisini atarsa biraz törpülenebilir
Canım gerçekten keşke goturseler.@K
Hayir lutfen yanlis anlama ben sen dovuyosun demedim.Ozel bir merkeze goturun nolur.Yazik cok minik anlamazki durdan sustan
Helal olsun onaEvde başka kim var
Annenin babanın yaşı kaç
Komşum var 50 yaşında akşam 5 yaşındaki kızı ve çocuklar ile yakar top oynuyor mesela
Yoruluyor mu evet ev işi kalıyor mu evet
Ama çocuk onun ve ilgilenilmesi enerjisini atması gerekiyor
Çocuktur yaramazlık yaparı biliyorlar da dövmeyi de biliyorlar amaGöturmezler çünkü çocuktur yaramazlık yapar gibi düşünüyorlar.
Keşke yanimda kalabilse ama bende o kadar tukeniyorum ki. . Şu anda sürekli yatmak zorundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?