Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Arkadaşım yaptı prezervatif olayını hamile kaldı şimdi bi bebeği var ve gece gündüz çocuk istemeyen kocası bakıyor kimseye dokundurtmuyor...
Ahahah bende biliyorum igneyle delenleri ama bence bu kumar olur bakmama riski daha yuksek gibi buradaki baba adayinin gerci annesi bırakmaz eminimde

İşte ben de buna nasıl katlanırım bilmşyorum..içimde bir öfke bu ileerde nefrete dönüşecek eminim..o da sezinliyor aramız soğuk on gündür..

Ahahah bende biliyorum igneyle delenleri ama bence bu kumar olur bakmama riski daha yuksek gibi buradaki baba adayinin gerci annesi bırakmaz eminimde
Bir de o çpcukları benden daha çok sever ve çok çabuk iletişim kurar..iyi bir baba olurdu..

Evet büyük risk ama bence her kadın anne olmak ister.. Konu sahibi arkadaş da önce beraber yaşıyorlar mış zaten çocuk istemeyen adam neden aile kurmak için nikah yaptı acaba madem istemiyor beraber yasamaya devam etseydi.. En azından bu kadar düşünüp uzulmezdi ronya arkadaşı mız

İstemeyebilir, herkes isteyecek diye bir şey yok. Keşke daha önce konussaydiniz bu konuyu. İstemediğini bilip ona gore evlenirdiniz veya evlenmezdiniz.
Ne evliliğimiz ne sevgililiğimiz hiçbir şeyi planlamadık ki ben de sevmem önceden böyle konuşmaları..sevgiliyken bebeğimiz olacak mı desem beni garantici bulur ayrıca büyük sözlere büyük laflara inanmaz..dürürst biri iyi ama gıcık işte..tek sorunum bu gıcık olması..

Zorla güzellik olmaz kadınlar istemeyince sorun yok erkek istemeyince tonla düşünce zamanında konuşacaktin bu konuyu belki baba olmaya hazır değil

Şimdi şöyle biz bir şeklide şartlarda uygun olduğu için birlikte yaşamaya başladık..sonra onun yurtdışına 5 yıllık görevi çıktı..ve beni de götürmesi için nikah yapmamız gerekti..gittik kendi kendimize evlendik...

Ben de çocuk istemedim hiç. Sorumluluk almak, tüm hayatımı cocuga gore yönlendirmek, uykusuz geceler, okul sorunu, ergenliği, evliliği, torunu vs ugrasmak istemiyorum çünkü. Belki benim gibi rahatına duskundur. Belkiyi geçtim böyle dusunuyor bence.

Zorla güzellik olmaz kadınlar istemeyince sorun yok erkek istemeyince tonla düşünce zamanında konuşacaktin bu konuyu belki baba olmaya hazır değil
Şöyle mi.deseydim bebek yapacağız tmm mı..o da hayır deseydi ve ayrılsa mıydım..

Tabi cnm rahatına düşkündür..evimde sigara içemeyeceksem ne anlarım bu işten der..

Planlamakla ne ilgisi var, çocuk isteyip istemediğini öğrenmek ilişki yaşadığın kişiyi tanımak için bir adımdır. Birbirinizi iyi tanımadan evlenmissiniz o zaman.

Prezervatif kullaniyosaniz igneyle del canim ne anlar zaten patliyo diyolar ya..isin icine girincede istememezlik yapacak mi bakalim...

Yok artık. Siz ciddi ciddi bu tavsiyeyi mi veriyorsunuz?
Siz bebek istemiyorken eşiniz sizi bayıltsa ve tecavüz etse, siz de hamile kalsanız. Bu çok güzel bir şey mi olurdu?
Pes.

Konu sahibesi, eşiniz sorumluluk almaktan korkan biri olabilir. Zamanın şartları malum. Çocuğu pisliğe bılaşmadan büyütmek, adam olmasını sağlamak oldukça zor.
Acaba fazla mükemmelliyetçi biri de bu durum mu korkutuyor gözünü?

Bence net olması iyi birşey. Çoğu erkeğin bu konuda aslında hiç bir görüşü yok sonra çocuklu hayat zor veya sıkıcı geliyor. 3 çocuk yapıp hiç ilgilenmeyenler, sevgiliye kaçanlar falan. Ama sen istiyorsan karar vermek zorundasın.

Bu konu ciddi bir konu evlenmeden önce hiç konuşulmaması ilginç. Anne olmak istemen en doğal hakkın. Ama adamı da zorla baba yapacak değilsin ya. Bilemedim.

Planlamakla ne ilgisi var, çocuk isteyip istemediğini öğrenmek ilişki yaşadığın kişiyi tanımak için bir adımdır. Birbirinizi iyi tanımadan evlenmissiniz o zaman.
Tam tersi birbirimizi çok iyi tanıyarak evlendik..fakat bizim ilişkimizin dinamiklerine ve benim ve onun dünya görüşüne göre düşünürseniz..bize göre bu hesap yapmaktır..geleceğe dönük çok büyük kararlar almak kararları sorgulamak kişilikleri sorgulamak dopru gelmiyor bana..yaşamak yaşamın ne getirdiğiyse onu yaşamaktır..şu anda çocuğumuzun olmaması için hiçbir sebep yok..en uygun zaman benim için..böyle olunca kendi isteklwrimi arzularımı yok sayan bir adam görğyorum ve çok üzülüyorum..ben ilişkimiz devam etsin die o şekilde evlendim ailemle çatıştım işimi bıraktım ve psikolojik olarak dayanmamanın çok zor olduğu gurbete geldim..

Tabi cnm rahatına düşkündür..evimde sigara içemeyeceksem ne anlarım bu işten der..
Ayak bağı olarak görüyordur muhtemelen çocuğu ve korkutucu bir kabus gibi :)) bana öyle geliyor tam kabus gerçekten. Bir daha hiç rahat olamayacağını dusunuyorum. Hep çocuk peşinde kosturacakmisim gibi geliyor. İnan zor böyle insana çocuk yaptırmak. Bir tanidigim var daha doğrusu akraba. Adam hiç çocuk istemedi, esinin zoruyla çocuk yaptılar. Birgün mutfakta göz goze geldik çocuk agliyordu. Canımdan bezdim dedi, çok mutsuzum nerden dustum bu duruma vs. Sonra eşini netten kadınlarla aldattığı ortaya çıktı adam zivanadan çıkmış yani.
Keske baştan konussaydiniz bunu ya. Sen de haklısın o da. Bu çocuk hadi gidip kredi cekelim araba alalim olayı gibi kolay değil ki. Bir omur sorumluluk, tüm hayatının değişmesi demek.

Evet yaa..mükemmeliyetçidir..kontrol manyağıdır..evde her şeyle ilgilenir..yemekleri o yapar mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…