Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

O zaman bu insanlara ne oluyo niye çıldırdı bu kadar. Ev istiyorum veya başka birşey yazsam bu kadar saçmalarmıydılar acaba
Canim simdi bizim toplumda sende biliyorsun aslinds ana erkil dir zamanla ata erkil olmus bir toplumuz araştırırsan goreceksin
Hani ata erkil ve erkeğin cok kiymet görülmesi gibi durumlar var ya insanlar birazcik tepkili olmaya basladilar kiz cocugu diye hor gorulenler babasi tarafindan meselaa. Annesi doguruyor babasi hastaneye bile gelmiyor .Cok degil bundan 30 sene once de yaşandı bu topraklarda boyle şeyler.
Insanlarin hikayesini bilemeyiz
Ondan biraz tepki almissindir bence

Öyle olsun diyelim

benim kızım kıpır kıpır oglum mülayim mizaç meselesi...Kizlar daha kaprislidir biz kadınlar gibi ..erkek cocugu rahattir..
Olacagina inanarak tedavi olun pozitif gidin tedaviye pes etmeyin ..Cocuk odasi hayali kurun hatta ben gidip bir sarı bebek corabi almistim..3 sene sonunda giydirdim...torunuma sakliyorum simdi ona da giydiricem insallah..

İnsan en çok istedikleriyle imtihan olunur,önce hayırlısını dileyin,inşallah bir oğlunuz olur,çünki oğlana giden yollarda kaldırım taşı olan çok kızlar tanıyorum

Neden hep böyle konularda kız çocuğu savunması oluyor, erkek çocuklar geri planda kalıyor ?

Neden " kız çocuğu hastasıyım " cümlesi bağıra bağıra soylenebiliyorda erkek için aynı cümle kurulamıyor ?

Madem cinsiyet fark etmiyor , sağlıklısı olsun diyorsunuz ama hemen hemen herkesin bir kız çocuğu hayali olmuş.
Bunun aksi hayali de normal değil mi ?
...

Ben bu forumda bir tek hoş karsilamadigim konu , çocuk sahibi olmak isteyen çok sayıda üye var. Cinsiyet için konu açılması hoşuma gitmiyor. Geçende bir konu daha okudum , kaç çocuğunuz var ben çok istiyorum diye. Bu da hiç hoş değildi.

Siz demek istediniz ki bir seyi cok istersen hayirlisi demelisin..oyle demezsen zorlarsan muradini zararli cikabilirsin..sanirim bunu kast ettiniz..
dua ederken hayirlisiysa olsun demek sart ..tevekkül yani..

Siz demek istediniz ki bir seyi cok istersen hayirlisi demelisin..oyle demezsen zorlarsan muradini zararli cikabilirsin..sanirim bunu kast ettiniz..
Yok abla nin ilk mesajına baktım resmen rabbim çok istediğini vermez yazmış. Acaba ne istedi de alamadı

Önce sağlık iste güven iste ne alaka erkek kız ya kızını Allah bağışlasın.
İleride bana bakar diye dayanak olarak mı erkek istiyorsun ?
Benim oğlum var diye övünmek için mi ?
İstersin o ayrı ama aşırı derecede demek ve kızım da var ama demek senin kızının erkek olmadığına üzülmüş gibi göründüğünü gösteriyor

Sarı rengini cooook severim
O hayali kuruyorum hep
Zaten icimde cok guzel dusunceler var yarın guzel seyler ogrenip mutlulugumu burda paylasmak nasip olur insallah
Bugun kuaföre gittim yarinda uyancam giyincem hazirlancam zaten baska il e gidiyoruz hakkimizda hayırlısı..

Ikiside biraz sacma degil mi? Sonucta etkiliyemiyorsun. Allah ne verirse onu kabul etmek lazim ...

Aynen öyle üstte bir üyenin dediği gibi erkek çocuk uğruna kaç kız çocuğu kaldırım taşı oluyor erkek olsun diye kadın bebek makinası gibi kullanılıyor insanlar konu sahibini tenzih ediyorum erkek olsun da ne olursa olsun diyenler o erkek çocuklarından çok çekiyor ve yine o kız çocukları kol kanat geriyor ailelerine. Herkesin hakkında hayırlısı olsun isterken de ne ve nasıl istediğimiz de önemli dediğin gibi.

Ya benim eşim ve annesi erkek cocuk dediler dediler bak demeyin olmaz dedim anlatamadım şimdi kızımız olacak bugun öğrendik:) Böyle çok takmamak lazım cinsiyet olayını. Allah herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin. Babam yıllarca erkek çocuğum yok diyip durdu neymiş efendim işleri ona emanet edecekmiş. Geçen yıl ilk kez iyi ki kızlarım olmuş iyi ki erkek cocuğum olmamış dedi. Artık ne gördüyse çevresinde. Tabii ki erkek de kız da olsa kim evladını nasıl yetiştirirse ilerde o kadar mutlu olur:)

Hadi ya gözünü seveyim ordan öyle mi görünüyor oy tatlış seni.

Hanfendi. Kiziniz daha henüz cok kücükmüs. Cocugunu eline alip, cok maci gözlü cok esmer cok erkek cok kiz istiyorum derseniz burdan öyle gözükür. Evet. Tatliskom biri mavi biri pembe olmamis ikiside pembe olmus. Ne mutlu sana :)

Peki
Peki aşırı kız çocuğu isteyenlere ne oluyo mesela ben onu da yaptım aşırı istedim oldu onu da söyle bilelim

Bundan ziyade benim en çok takıldığım şey, kız çocuğunu överken erkek çocuğunu yerin dibine sokma hali.
Hep "Hayırsız oğullar" konuşulur, oğlan analarına bi sallanır-dı diyeyim, çünkü bu da azalmaya başladı normale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…