- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Aynen öyle hissediyorum kızımı hiç sevmiyorum biliyomusunuz
Canim simdi bizim toplumda sende biliyorsun aslinds ana erkil dir zamanla ata erkil olmus bir toplumuz araştırırsan goreceksinO zaman bu insanlara ne oluyo niye çıldırdı bu kadar. Ev istiyorum veya başka birşey yazsam bu kadar saçmalarmıydılar acaba
Ne manada ama arzulanan istemek hak tabi ki istersin ama ne diyorum bak anla biraz lütfen birşeyi istemek var bir de çok çok fazla istemek var. Sizin ki normal gelmedi bana ne diyeyim senin kararın inşaAllah üzülmezsin olmadığında.Sanki siz bir şeyi hiç arzulamamış gibi konuşuyorsunuz
Öyle olsun diyelimCanim simdi bizim toplumda sende biliyorsun aslinds ana erkil dir zamanla ata erkil olmus bir toplumuz araştırırsan goreceksin
Hani ata erkil ve erkeğin cok kiymet görülmesi gibi durumlar var ya insanlar birazcik tepkili olmaya basladilar kiz cocugu diye hor gorulenler babasi tarafindan meselaa. Annesi doguruyor babasi hastaneye bile gelmiyor .Cok degil bundan 30 sene once de yaşandı bu topraklarda boyle şeyler.
Insanlarin hikayesini bilemeyiz
Ondan biraz tepki almissindir bence
benim kızım kıpır kıpır oglum mülayim mizaç meselesi...Kizlar daha kaprislidir biz kadınlar gibi ..erkek cocugu rahattir..Hic evladiniz olmasa bir nebze sizi anlayabilirdim ama insan cocuk sahibi olunca cinsiyetine göre sevmiyor bu arada iki tane oğlum var ilk bebegimi kiz istemistim ama allah bana saglikli guzelmi guzel bi erkek cocuk verdi ikinci cocugumu ben istedim belki kizimiz olur dedik ama benim icin hic farketmezdi insan cocugunu her haliyle sinirsiz seviyo ve oglum oldu saglikli şükürler olsun bi tanidigimizin iki kizi vardi deli gibi erkek cocuk istiyordu iki düşük ve biride dogmadan karninda öldu sonra down sendromlu bi oğlu oldu bu kadar hirs iyi değil allah herseyin hayirlisi versin hakkimizda hangi evlat hayirlisiysa onu dilemeliyiz ayrica erkek cocuklari cok yaramaz cok hareketli ve farkli oluyolar ya da bana oyle geliyor
Olacagina inanarak tedavi olun pozitif gidin tedaviye pes etmeyin ..Cocuk odasi hayali kurun hatta ben gidip bir sarı bebek corabi almistim..3 sene sonunda giydirdim...torunuma sakliyorum simdi ona da giydiricem insallah..Sizi kotu niyetli bulmadım ancak benim cevremdede boyle erkek cocugu istiyen var isteme sebebini soy da önemli soyadi da önemli diye gösteriyor
Gelde cildirma senin kıro ve kalas kocanin soyadi ne derece önemli ki ? Sanki bilim adamı atomu falan parcalamis dunya lideri de kocasi padisah sanki.
Gelde söyle ama söyleyemezsin de.
Çocukları cok seviyorum,ve onlarda beni cok sever kucagima aldiğimda ağlayan bebek 10 bebekten belki 1 idir Allah ne verirse kabulumdur. Tevekkul ve razi olmakta önemli tabi.
Ama gönlümden geceni sorarsan kız ..
Ama dahası ne soyleyim mi cocugumuz olmuyor.
Allah olmayana versin insallah
Sizinde gonlunuze gore versin ama olmayanin halini desen...
Yarin randevum var mesela uyuyamam artik bütün gece
Anlamadım amaİnsan en çok istedikleriyle imtihan olunur,önce hayırlısını dileyin,inşallah bir oğlunuz olur,çünki oğlana giden yollarda kaldırım taşı olan çok kızlar tanıyorum
Siz demek istediniz ki bir seyi cok istersen hayirlisi demelisin..oyle demezsen zorlarsan muradini zararli cikabilirsin..sanirim bunu kast ettiniz..Ne manada ama arzulanan istemek hak tabi ki istersin ama ne diyorum bak anla biraz lütfen birşeyi istemek var bir de çok çok fazla istemek var. Sizin ki normal gelmedi bana ne diyeyim senin kararın inşaAllah üzülmezsin olmadığında.
Yok abla nin ilk mesajına baktım resmen rabbim çok istediğini vermez yazmış. Acaba ne istedi de alamadıSiz demek istediniz ki bir seyi cok istersen hayirlisi demelisin..oyle demezsen zorlarsan muradini zararli cikabilirsin..sanirim bunu kast ettiniz..
dua ederken hayirlisiysa olsun demek sart ..tevekkül yani..
benim kızım kıpır kıpır oglum mülayim mizaç meselesi...Kizlar daha kaprislidir biz kadınlar gibi ..erkek cocugu rahattir..
Olacagina inanarak tedavi olun pozitif gidin tedaviye pes etmeyin ..Cocuk odasi hayali kurun hatta ben gidip bir sarı bebek corabi almistim..3 sene sonunda giydirdim...torunuma sakliyorum simdi ona da giydiricem insallah..
Hadi ya gözünü seveyim ordan öyle mi görünüyor oy tatlış seni.Burdan öyle gözüküyor.
Neden hep böyle konularda kız çocuğu savunması oluyor, erkek çocuklar geri planda kalıyor ?
Neden " kız çocuğu hastasıyım " cümlesi bağıra bağıra soylenebiliyorda erkek için aynı cümle kurulamıyor ?
Madem cinsiyet fark etmiyor , sağlıklısı olsun diyorsunuz ama hemen hemen herkesin bir kız çocuğu hayali olmuş.
Bunun aksi hayali de normal değil mi ?
...
Ben bu forumda bir tek hoş karsilamadigim konu , çocuk sahibi olmak isteyen çok sayıda üye var. Cinsiyet için konu açılması hoşuma gitmiyor. Geçende bir konu daha okudum , kaç çocuğunuz var ben çok istiyorum diye. Bu da hiç hoş değildi.
Başlığıniz yanlis anlasilmaya musait ..Aşıri deyince konu basligi farkli anlamis herkes..O zaman bu insanlara ne oluyo niye çıldırdı bu kadar. Ev istiyorum veya başka birşey yazsam bu kadar saçmalarmıydılar acaba
Aynen öyle üstte bir üyenin dediği gibi erkek çocuk uğruna kaç kız çocuğu kaldırım taşı oluyor erkek olsun diye kadın bebek makinası gibi kullanılıyor insanlar konu sahibini tenzih ediyorum erkek olsun da ne olursa olsun diyenler o erkek çocuklarından çok çekiyor ve yine o kız çocukları kol kanat geriyor ailelerine. Herkesin hakkında hayırlısı olsun isterken de ne ve nasıl istediğimiz de önemli dediğin gibi.Siz demek istediniz ki bir seyi cok istersen hayirlisi demelisin..oyle demezsen zorlarsan muradini zararli cikabilirsin..sanirim bunu kast ettiniz..
dua ederken hayirlisiysa olsun demek sart ..tevekkül yani..
Hadi ya gözünü seveyim ordan öyle mi görünüyor oy tatlış seni.
Peki aşırı kız çocuğu isteyenlere ne oluyo mesela ben onu da yaptım aşırı istedim oldu onu da söyle bilelimAynen öyle üstte bir üyenin dediği gibi erkek çocuk uğruna kaç kız çocuğu kaldırım taşı oluyor erkek olsun diye kadın bebek makinası gibi kullanılıyor insanlar konu sahibini tenzih ediyorum erkek olsun da ne olursa olsun diyenler o erkek çocuklarından çok çekiyor ve yine o kız çocukları kol kanat geriyor ailelerine. Herkesin hakkında hayırlısı olsun isterken de ne ve nasıl istediğimiz de önemli dediğin gibi.
Neden hep böyle konularda kız çocuğu savunması oluyor, erkek çocuklar geri planda kalıyor ?
Neden " kız çocuğu hastasıyım " cümlesi bağıra bağıra soylenebiliyorda erkek için aynı cümle kurulamıyor ?
Madem cinsiyet fark etmiyor , sağlıklısı olsun diyorsunuz ama hemen hemen herkesin bir kız çocuğu hayali olmuş.
Bunun aksi hayali de normal değil mi ?
...
Ben bu forumda bir tek hoş karsilamadigim konu , çocuk sahibi olmak isteyen çok sayıda üye var. Cinsiyet için konu açılması hoşuma gitmiyor. Geçende bir konu daha okudum , kaç çocuğunuz var ben çok istiyorum diye. Bu da hiç hoş değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?