- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Hayır ben ikincisi kız olsa da 3. Çocuk evlatlık alincak hemde kız. Çünkü bi sürü bakılmaya muhtaç bebek var. Eşimi ikna edemedim kızımla süt kardeş olur gidip alalım dedim ikna olmadı oda kendince şart koştuNeden 2. Degil de 3. Cocugunuzu evlat edineceeksiniz ki? İkinciyi erkek evlat edinin garantiye alin kendinizi.
Bu arada ben insanlarin cocuklarinin cinsiyeti uzerideki isteklerine asla karsi degilim. Su an bir kizim var, bes cocugum daha olsa besi de kiz olsun isterim. Ayni sekilde 5 erkek isteyeni bile anlarim, ama ya tutarsa diye de çocuk yapilmaz...
Bence içinize tercüman olduğum içinİstediğimiz konuya bakabiliriz ?
Aynı şeyi yazdım az önce. Ya bide sanki kendileri asla erkek çocuğu olsun istemezlermiş gibi yazıyolarErkek evladım olsun istiyorum diyenlere hep ön yargıyla yaklaşılıyor.
Bunun da sebebi hep yaşanılanlar , yasatilanlar ..
Kiz çocuğum olsun istiyorum deseydiniz yorumlar değişirdi :)
Çok ilginç bir huyunuz var. Bence huyunuzu düzeltin çünkü bebek büyütüyorsunuz ve onlara örnek olacaksınız. Bir psikoloğa falan gidin.Yok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yani
Ben konuda bir gariplik goremedim..Kadının hayali 4kisilik bir aile işte..baba oğul ana kız tarzı..Ne var bunda dememis ki oglanlar iyi kızlar kötü..Genelde kızı olan 2.yi erkek
oglu olan 2.yi kiz ister..Allah herkesin gonlunden geceni hayirli olacaksa versin..
Hıc cocugu olmayanlara öncelikle versin..
İyiki varsınız tavsiyeniz benim için çok önmli Allah razı olsunÇok ilginç bir huyunuz var. Bence huyunuzu düzeltin çünkü bebek büyütüyorsunuz ve onlara örnek olacaksınız. Bir psikoloğa falan gidin.
Çocuk, isteyip de sonradan hevesi geçilecek bir şey değil ki!
Biz aranıyoruz , allah böylelerine veriyor İŞTEÇok ilginç bir huyunuz var. Bence huyunuzu düzeltin çünkü bebek büyütüyorsunuz ve onlara örnek olacaksınız. Bir psikoloğa falan gidin.
Çocuk, isteyip de sonradan hevesi geçilecek bir şey değil ki!
Kızım 2 yaş 4 aylık yaaa üfffKızlarla da 4 kişilik aile olunabiliyor ayrıca daha kızı 4 aylık şimdiden bunu düşünmek saçma. Hep kız olan ailelet aile değil mi.yani? nick bile manidar şöylr düşünün amaç kalabalık aile lmak olsa başka olurdu ama 3. de kız olursa hayal kırıklığı yaşayacak belli ki çok fark var yanii
Kader kısmet işteBiz aranıyoruz , allah böylelerine veriyor İŞTE
Ne diyelim ...
Kızımm 2yaş 4aylıkKızlarla da 4 kişilik aile olunabiliyor ayrıca daha kızı 4 aylık şimdiden bunu düşünmek saçma. Hep kız olan ailelet aile değil mi.yani? nick bile manidar şöylr düşünün amaç kalabalık aile lmak olsa başka olurdu ama 3. de kız olursa hayal kırıklığı yaşayacak belli ki çok fark var yanii
tabi ki 2 kizi olan aile de 4 kisilik bir aile oluyor :) ama kadının gonlunden gecen pembe maviymis napalim konu acmasi gereksiz olmuş aslinda önerisi tavsiyesi yok kısmet..Kızlarla da 4 kişilik aile olunabiliyor ayrıca daha kızı 4 aylık şimdiden bunu düşünmek saçma. Hep kız olan ailelet aile değil mi.yani? nick bile manidar şöylr düşünün amaç kalabalık aile lmak olsa başka olurdu ama 3. de kız olursa hayal kırıklığı yaşayacak belli ki çok fark var yanii
Bende tam tersi verir diye biliyordum birseyi cok isteyince.Bir şeyi çok istersen Rabbim vermezmiş neden bu kadar takıntı yaptınız bir kızınız daha olsa sevmeyecek misiniz? Eşiniz ve çevrenizden etkilenmiş gibi geldiniz bana.
İnsanlar herkezi kendisi gibi sanatmış eminim hepsi Benden beter dırtabi ki 2 kizi olan aile de 4 kisilik bir aile oluyor :) ama kadının gonlunden gecen pembe maviymis napalim konu acmasi gereksiz olmuş aslinda önerisi tavsiyesi yok kısmet..
Sadece bu kadar tepkiye gerek yok kız cocugu sevmem demiyor..Herkes gonlune gore versin Allah desin gecsin...
Ben de kiz bebek isterdim yillardir. Oglum oldu.
Kismet bu isler. Elimizden ne gelir ki?
Amin saolun. Normal insaların olması güzle bişi :)nicki ben ayrica sevdim pembemavi hoş olmuş..Benim cocuk odam da pembe mavi hayatim pembe mavi zaten :) pembe pembe de olsa cok mutlu olurdum ..Nasip her sey..Saglikli cocuklarimiz olması dileklerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?