Aşırı derecede erkek çocuğu istiyorum!

Hayır ben ikincisi kız olsa da 3. Çocuk evlatlık alincak hemde kız. Çünkü bi sürü bakılmaya muhtaç bebek var. Eşimi ikna edemedim kızımla süt kardeş olur gidip alalım dedim ikna olmadı oda kendince şart koştu

Erkek evladım olsun istiyorum diyenlere hep ön yargıyla yaklaşılıyor.

Bunun da sebebi hep yaşanılanlar , yasatilanlar ..

Kiz çocuğum olsun istiyorum deseydiniz yorumlar değişirdi :)
Aynı şeyi yazdım az önce. Ya bide sanki kendileri asla erkek çocuğu olsun istemezlermiş gibi yazıyolar

Yok ben biraz sabırsız biriyim bişiyi isteyince hemen olsun istiyorum sonradan hevesim de kaçıyor. Ama zaten şu an bi oğlum olsa deli gibi kız isterdim huy bu yani
Çok ilginç bir huyunuz var. Bence huyunuzu düzeltin çünkü bebek büyütüyorsunuz ve onlara örnek olacaksınız. Bir psikoloğa falan gidin.
Çocuk, isteyip de sonradan hevesi geçilecek bir şey değil ki!

Kızlarla da 4 kişilik aile olunabiliyor ayrıca daha kızı 4 aylık şimdiden bunu düşünmek saçma. Hep kız olan ailelet aile değil mi.yani? nick bile manidar şöylr düşünün amaç kalabalık aile lmak olsa başka olurdu ama 3. de kız olursa hayal kırıklığı yaşayacak belli ki çok fark var yanii

Çok ilginç bir huyunuz var. Bence huyunuzu düzeltin çünkü bebek büyütüyorsunuz ve onlara örnek olacaksınız. Bir psikoloğa falan gidin.
İyiki varsınız tavsiyeniz benim için çok önmli Allah razı olsun

Biz aranıyoruz , allah böylelerine veriyor İŞTE
Ne diyelim ...

Kızım 2 yaş 4 aylık yaaa üfff

Kızımm 2yaş 4aylık

tabi ki 2 kizi olan aile de 4 kisilik bir aile oluyor :) ama kadının gonlunden gecen pembe maviymis napalim konu acmasi gereksiz olmuş aslinda önerisi tavsiyesi yok kısmet..
Sadece bu kadar tepkiye gerek yok kız cocugu sevmem demiyor..Herkes gonlune gore versin Allah desin gecsin...

Hic evladiniz olmasa bir nebze sizi anlayabilirdim ama insan cocuk sahibi olunca cinsiyetine göre sevmiyor bu arada iki tane oğlum var ilk bebegimi kiz istemistim ama allah bana saglikli guzelmi guzel bi erkek cocuk verdi ikinci cocugumu ben istedim belki kizimiz olur dedik ama benim icin hic farketmezdi insan cocugunu her haliyle sinirsiz seviyo ve oglum oldu saglikli şükürler olsun bi tanidigimizin iki kizi vardi deli gibi erkek cocuk istiyordu iki düşük ve biride dogmadan karninda öldu sonra down sendromlu bi oğlu oldu bu kadar hirs iyi değil allah herseyin hayirlisi versin hakkimizda hangi evlat hayirlisiysa onu dilemeliyiz ayrica erkek cocuklari cok yaramaz cok hareketli ve farkli oluyolar ya da bana oyle geliyor

İnsanlar herkezi kendisi gibi sanatmış eminim hepsi Benden beter dır

nicki ben ayrica sevdim pembemavi hoş olmuş..Benim cocuk odam da pembe mavi hayatim pembe mavi zaten :) pembe pembe de olsa cok mutlu olurdum ..Nasip her sey..Saglikli cocuklarimiz olması dileklerimle..

nicki ben ayrica sevdim pembemavi hoş olmuş..Benim cocuk odam da pembe mavi hayatim pembe mavi zaten :) pembe pembe de olsa cok mutlu olurdum ..Nasip her sey..Saglikli cocuklarimiz olması dileklerimle..
Amin saolun. Normal insaların olması güzle bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…