- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Birpembebirmavi
-
Napalım o zaman?
Nasıl bir çözüm istiyorsunuz?
Bende iki tane var, vereyim madem birini?
(İroni içerir. Korktum valla geri dönüp, belirteyim dedim)
Ben o mana da demiyorum hani bi insan hatta birşeyi çok ister de olmaz ya o sinavi olur onun ben dua vs bahsetmiyorum kız erkek nasip işi sadece ne düşerse bahtına yani.Bende tam tersi verir diye biliyordum birseyi cok isteyince.
Kpss ye giren her insan atanmayı çok ister. Veya her genç kız evlenmek ister. Veya her kadın evlat ister. Çok saçma yaa çok isteyince olmaz mış saçma yani niye olmasın asıl çok istersin uğraşırsın ve olurBen Allah demedim ama hani bi insan hatta birşeyi çok ister de olmaz ya onun gibi dua vs bahsetmiyorum kız erkek nasip işi sadece ne düşerse bahtına yani.
Siz kız çocuğu hastası olursunuz ayıp olmaz ama ben bir kızım var birde oğlum olsun diyince insanlar çıldırıyor :) eğitim şart bu insanlaraKız çocuk hastasıyım, 2 erkek bebeğim var.
Sevgimi gelinlerime ve torunlara saklıyorum
Şimdiden onlarla kadın kadına aktvite düşünüyorum
Ama sonradan konuyuda anladiniz. Diğer insanlar ilginç gerçekten gece geç oldu ya uykusuzluktan galibaNe diyebiliriz ki kısmet; istersiniz, olur olmaz bilinmez, hayırlısı :)
Erkek çocuk-kız çocuk istemeyi garip bulmuyorum yani olabilir, ancak 2 yaşında kızınız var, "Çok erkek çocuk istiyorum yaa" cümlesine "Ama" ile bağladığınızda bu bilgiyi, konunun farklı algılanması da normal ve ben de başta erkek çocuk takıntılı algıladım sizi.
Peki oğlun olana kadar 100 tane çocuk mu yapacaksın asıl saçmalık bu yorumun Allah sana erkek evlat vermezse ya ne yapacaksın peki isyan mi edeceksin çok merak ettim. Kpss vs evlilik aynı mevzu değil olmuyorsa zorlamanin manası yok istersin verir vermez o Rabbim in bileceği iş sadece çok çok aşırı istiyorum demenin hiç bir açıklaması yok örneğini verdim zaten. Rabbim aratmasın ne diyeyim inşaAllah olmadığı zaman kahrolmazsın kızlı erkekli 4 kişilik ponçik aile hayallerin suya düşmez ne diyeyim.Kpss ye giren her insan atanmayı çok ister. Veya her genç kız evlenmek ister. Veya her kadın evlat ister. Çok saçma yaa çok isteyince olmaz mış saçma yani niye olmasın asıl çok istersin uğraşırsın ve olur
Bende diyorum ki eğer inşallah bebeğin olursa biri olunca diğerini de arzulayacaksın. Bu ayıp değil yanlış değil niye böyle saçmaladı bu kadınlar bilmiyorumSizi kotu niyetli bulmadım ancak benim cevremdede boyle erkek cocugu istiyen var isteme sebebini soy da önemli soyadi da önemli diye gösteriyor
Gelde cildirma senin kıro ve kalas kocanin soyadi ne derece önemli ki ? Sanki bilim adamı atomu falan parcalamis dunya lideri de kocasi padisah sanki.
Gelde söyle ama söyleyemezsin de.
Çocukları cok seviyorum,ve onlarda beni cok sever kucagima aldiğimda ağlayan bebek 10 bebekten belki 1 idir Allah ne verirse kabulumdur. Tevekkul ve razi olmakta önemli tabi.
Ama gönlümden geceni sorarsan kız ..
Ama dahası ne soyleyim mi cocugumuz olmuyor.
Allah olmayana versin insallah
Sizinde gonlunuze gore versin ama olmayanin halini desen...
Yarin randevum var mesela uyuyamam artik bütün gece
Sanki siz bir şeyi hiç arzulamamış gibi konuşuyorsunuzPeki oğlun olana kadar 100 tane çocuk mu yapacaksın asıl saçmalık bu yorumun Allah sana erkek evlat vermezse ya ne yapacaksın peki isyan mi edeceksin çok merak ettim. Kpss vs evlilik aynı mevzu değil olmuyorsa zorlamanin manası yok istersin verir vermez o Rabbim in bileceği iş sadece çok çok aşırı istiyorum demenin hiç bir açıklaması yok örneğini verdim zaten. Rabbim aratmasın ne diyeyim inşaAllah olmadığı zaman kahrolmazsın kızlı erkekli 4 kişilik ponçik aile hayallerin suya düşmez ne diyeyim.
Sanki siz bir şeyi hiç arzulamamış gibi konuşuyorsunuz
Ben o mana da demiyorum hani bi insan hatta birşeyi çok ister de olmaz ya o sinavi olur onun ben dua vs bahsetmiyorum kız erkek nasip işi sadece ne düşerse bahtına yani.
O zaman bu insanlara ne oluyo niye çıldırdı bu kadar. Ev istiyorum veya başka birşey yazsam bu kadar saçmalarmıydılar acabaEvet kesinlikle oyle Allah nasil isterse bahtina ne düşerse yani
Bak
Bende diyorum ki eğer inşallah bebeğin olursa biri olunca diğerini de arzulayacaksın. Bu ayıp değil yanlış değil niye böyle saçmaladı bu kadınlar bilmiyorum
İnşallah olur gönlünü duanı Allaha bırakTabiki ayıp değil 1 tane sag salim sağlıklı yavrum olsun da ben 1 tanesine hasretim be abla
Insallah dileklerin kabul olur
Ama once sağlık sihhat insallah
Kiziniz oldugu icin hayal kirikligi yasiyorsunuz sanki ... kizlar daha sadakatli olur. Sevinin :)
Ama sonradan konuyuda anladiniz. Diğer insanlar ilginç gerçekten gece geç oldu ya uykusuzluktan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?