kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu???
nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.
cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..
Aşkı sevgiyi anlarım saygı duyarım. Ama dünden beri burda bi konu okuyorum ve beni o kadar etkiledi ki bence sen de bir oku. Eminim bakış açın değişecek....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279
Umarım duygularını bastırabilir ve bu yoldan kendini daha fazla yanlışa batırmadan döndürebilirsin...
benim konum tam da yorum yazmıştım konu sahibine
nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.
Evet nasıl denk gelmiş.. Dünden beri okuyorum aklım hep sizde...Umarım siz ve bebek iyisinizdir...
daha iyiyim ama yaşadıklarım öfke nöbeti olarak geri döndü maalesef... Yeni yenmiştim oysa öfke krizlerini, şimdi yine bardak çanak kırmaya başladım
Bu maalesef öyle bir şey.. Ben evli değilim bi erkek arkadaşım var, bana bikaç kez yalan söyledi güvenimi sarstı. Ben de en ufak şeyde patlama yaşıyorum sürekli en ufak şeyde aklıma geliyo eski olanlar..
Senin ve bebeğin için en iyisi ne ise umarım o olur..
Yalanın ne olduğu da önemli..
Sindiremiyorsan devam etme canım.
Evliyken kararların sorumlulukların mantığın daha farklı çalışıyor ama bekarken seni tutan hiç bir şey yok inan.
Kendini biraz tart, eğer sevgiline karşı ara ara da olsa nefret duyguların kabarıyorsa iğreniyorsan ayrılmayı da bi düşün derim
Düşünüyorum ama harekete geçemiyorum kendimi soğutmaya çalışıyorum aşkım çok fazla... Yeni kararlar almaya çalışıyorum kendimce.. Bakalım..
Aşk hastalıklı bi duygu yukarda da bahsettim. 30 a doğru o duygu yerini zaten başka şeylere bırakıyor emin ol, o yüzden aşk aşk diye kendini heba etme.
Yaşın küçük sanırım acılarının geçmesi yaşla da alakalı. İleri yaşlarda daha çabuk kabuk oluşuyor, gençken çok kanar o meret bilirim
Aşktan yana hiç bi zaman değilim. Sevgi önemli olan birine duyduğun güven.. Aşk tamamen dediğin gibi hastalıklı bi durum ondan dolayı da vazgeçemiyorum şu an. Bunla ayrılırsak kesinlikle aşk evliliği ya da ililşkisine girmicem. Mantıktan hiç bir zaman zarar gelmez..
Ah huzur var ya en önemlisi o işte.
nişandan baya sonra 6 ay gbı bı sureden sonra...nişanlım çok çocuksu ben daha olgunum dusunce bakımından hareket bakımından sureklı onu yonlendrmek zorunda kalıorum bu yuzden.kendım olgun dusundgum ıcın erkeklerde gec olgunlasıor bu yuzden daha oncekı hayatmdada 5 yaş buyukluk olmustu cıktıgım kişiyle...ve uzun zamandır aşk dıe bısey kalmamstı hayatmda kı böle bırsey oluncaya kadar ...
aile içi iletişimleri çok iyi ama 6 7 yıl olmus evlenelı ve zaten aşk ve flörtlükten oluşan bir evliliği yok.yaşı geçiyor dıye evlılık baskısı aıleden vede aıle dostunn kızını on göstermelerı onunda kızın mulaımlıgınden dolayı tamam olsn demesı evlilikleri..ıkımzdede aynı sorun seviyoruz ama AŞK değil alışkanlık sadce olması gerektıgı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?