aşk karmaşası

Çok güzel dile getirmiş çok güzel örnekler vermişsiniz. Ben anlatış biçimine sinirlendim zaten sevmiyor, görüsü usulüymüş işte çocuğunu sevdim filan. Bu sadece yapılan ayıbı örtme çabası. Büyük konuşmak istemem ben evliyim evli birine de aşık olabilirdim ama derdim ki evet seni seviyorum ama madem eşini sevmiyorsun anlaşamıyorsun ayrıl öyle gel derdim. Bu ilişkinin bu şekilde sonu yok ayrılmadığın sürece bu ilişki böyle gider sonu olmaz ben bu işte yokum bir gün beni aldatsan nasıl tepki verirsem karını aldatmana da vesile olamam derdim. Seçim yapmasını isterdim en azından. Yapamıyorsa unutmak için elimden geleni yapardım. Uzaklaşırdım görüşmezdim ama elimden geleni yapmadan aşığım ne yapayım demek bana saçma geliyor. Hele ki bir yandan başkasına aşkım canım derken görüşürken bir de nişanlıyı idare etmek bu konuda da ama çocuksu ama ona aşık değilim demek ama bir yandan da elimin altında bulunsun deyip onunla da nişanı atmamak bana hiç etik gelmiyor bunun aşığım filan deyip savunması olmaz yani. Biraz empati yapıp kendini nişanlısının yerine koyması lazım ya da aldatılan kadının yerine.

empati mempati hikaye ya. kusura bakma ama senin için kimse empati kurmaz. madur durumda olanlar nişanlın ve onun eşi. onlara empati kurulur. yok aşık oldum yok şöyle oldum yok böyle oldu. yok psikoloji yok empati diye diye günahları sevap gibi görmeye başladınız artık. nefsine yenilip oda sende günah işliyorsunuz görüşerek. başka şeylerin arkasına sığınmayın ya

bayanlar hepinize çoook teşekkür ederim..sinirlerinizi bozmuş olabilirm.ama daha fazla uzatmak istemiyorum..şuan belki bana kızacaksınız ama tez ödevim için çook yardımcı oldunuz gerçekçi bi olmak zorundaydım yoksa bu yorumları fikirleri ve bilinç altındakileri çıkaramazdım...

tez konun şizofrenlik olmalı, buralara kadar gelmene gerek yoktu

Çok mu komik???

maleseeff uzadı çünkü hocaların titizliği vs.gerçekçi olması gerekiyordu...

ne yazık ki düğünde kıyafetleriyle pişti olan eltiler gibi olacaksınız.. sizden önce aynı şekilde çok tez konusu geçti buradan, hocanız yemez bunu

hahahha kıızz ilahi biliç altımızdakileri mi çıkardın şimdi.. hahahaha içimizden geçenleri söyledik sana... hayır gerçeğini kocan falan yaşarsa nasıl düşündüğümüzü bilmiş oldun işte...

Son düzenleme:
Çok mu komik???

elbette değil ciddi anlamda.sadece su teşhisimizden bırseyı yazmak isterim bazı yorum yazılarında saydıran bayanlar var aslından iradenizin düşüklüğünü açığa çıkartmış oluyorsunuz yazdıgınız çoğu yazılarda.böle bı durumda gerçekte karşı tarafın bu durumuna saydırmalar sizide kötü bir düşüşe itiyor olmaktadır..güçlü ve mantıklı bir bayan akıllıca davranışlar sergilemeli ve karşısındakini kıvrak zekayla pasif hale düşürmelidir.... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm.

ne yazık ki düğünde kıyafetleriyle pişti olan eltiler gibi olacaksınız.. sizden önce aynı şekilde çok tez konusu geçti buradan, hocanız yemez bunu

sadece tek bir siteden yapmıyoruz bunu vede farklı yerlere de deyinmemeiz gerkıyor hepsi farklı sitelerde ve terapilerimizden de faydalanıyoruz..

konu aldatma ve entrıka dolu..

ama dünden berı gelıp gıdıp bakıyorum,hıc yorum yapasım gelmıyordu..

bence tezin vasatın altında..hıc heyecan vermedı bana..

bu kadar sayfa nasıl ılerledı sastım..

Tezinde de'leri ayrı yazmazsan vay haline. ÖSS de Türkçe sorularını esgeçtin heralde.

her konu başlıklarını farklı sitelerde yayınlıyoruz yorumlamalarını yapıyoruz.o yüzden fazla deşmek istemedim çünkü bu konuda bu sitede fazla yaşantıılar var.bu yüzden çekici olmamıştır.

bari konuyu aynı baslıklarla açma, biraz zekaa heryerde aynı hıkeye
tez hazırlamayı kolay sanıyorsun belli, yas gurubu, gelir seviyesi medeni durum bunların hıçbırını bılmeden aldığın tepkilerled tez yazacaksın öyle mi
ah canım benim, lise terk bile değilsin belli kii
yemişsin bi halt otur sus bari

Empati bekliyorum burdaki bayanlardan demişsin ya...
Ne empatisi???
Bu forumda hayatını evindeki adama ve çocuklara adamış ne çok kadının hikayesini okuduk, sonra kalbine söz geçiremediği için senin gibi bir bayanın hayatlarına girmesiyle hayalleri altüst olmuş bayanlardan bekliyorsun empatiyi???
Kusura bakma bizden sana empati de yok, sempati de...
Herkes hayat çizgisini kendi çizer, sen bir erkeğin 2. si olmayı kabul etmişsin ya, kendine yakıştırdığın bu demek ki
Hayatta da 2. ci olmayı alış bence.
Çünkü erkek ve kadınlar farklıdır, farklı yaratılmış ve farklı düşünüp yaşıyorlar. Bir erkek için evlilikdışı ilişki yaşayan bayanlar asla saygın değildir.
O kalbine söz geçiremediğin adam var ya, her sabah yanındaki eşinin yanağına buse konduruyor, sende ise dert kondur yüreğine.

Allah senin gibilerini ailelerimizizden uzak eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…