kızlar hiç evli birine aşık oldunuz mu???
Seninle gonul eglendirip eve gidip karisina da ne saklabanliklar yapiyordur allah bilir.
Hep ayni yalanlar, ailem evlendirdi sevmedim asik olmadim.
Anliyami yorum gercekten.
Bu adam evli ve gece karisinin koynunda yatiyor heeeeyyy haberiniz var mi?
Bu tip erkeklerden de kadinlardan da midem bulaniyor.
nişandan baya sonra 6 ay gbı bı sureden sonra...nişanlım çok çocuksu ben daha olgunum dusunce bakımından hareket bakımından sureklı onu yonlendrmek zorunda kalıorum bu yuzden.kendım olgun dusundgum ıcın erkeklerde gec olgunlasıor bu yuzden daha oncekı hayatmdada 5 yaş buyukluk olmustu cıktıgım kişiyle...ve uzun zamandır aşk dıe bısey kalmamstı hayatmda kı böle bırsey oluncaya kadar ...
hiç öyle olduğunu sanmıyorum canım ya, varsada onlar azınlıktalar. eşlerini aldatanların çoğu evlerinde eşlerinden kendilerine bakıcılık yapmasını isterler yemeği hazır olsun ,ev temizlenmiş olsun ,çamaşırlar yıkanmış ütülenmiş. ,ailesine ve akrabalarına hürmet etmeli ayrıca .sonra eve gelir eşine iitifat etmez kaba saba konuşur eleştirir hayatı kadına zindan eder onu depresyona sokar ardından sağda solda karısını yok bana hitab etmiyo yok çekici değil yok şöyle yok böyle diye küçük düşürür ama dışarda bu adamlar başka hatunlara bir kibardır bir cömerttir sormayın gitsin evdekine hiç bir emek vermez ama dışardakinin kölesi olur.sonrada evli erkekler cazip gelir işte
Hani aldatan erkekler esine daha iyi davranir diye bi sey vardir ya onu baz alarak soylemistim.
Disardan cazip gelir tabi ki kirli donlarini evde karisi yikiyor.onun utuledigi gomlekle baskalariyla fingirdesiyor allah kahretsin boylelerini.
Birde televizyonda ki adamdan kiskaniyormus nisanli kizi...
Karektetsizligin boylesi!!!!
onun bir yuvası varsa sizin bu yuvadaki sıfatınız, konumunuz ne?
yorumlarını özlemiştim. hoşgeldin..Verimli vakit gecirememenize cok üzüldüm ben. Iste hep vicdandan ötürü. Ne yapsak ne onersek bilemedim ki. Saapsaniz diyorum madem arkadasca sohbetiniz eşiyle tanistirsa sizi. Hep birlikte takilsaniz sonra belki nisanliniz da gruba dahil olur. Tabu oynarsiniz ve verimli vakit gecirmis olursunuz. Mesela anlatilan kelime "aldatmak" ise kesin kazanirsiniz bence.
Ya da o esinden ayrilsin siz de nisanlinizdan. Ortak derdiniz asksiz evlilikse bunun hala bir caresi var. Asik olduğunuzu iddia ediyorsunuz ya hani, akla engel ya ask. Bu durumda akli yok edecek kadar büyük bir askin önünde hicbir engel olmayacaktir. Ikiniz de ayrilin ve kavusun. Küçük kiza üzülmem zira ben olsam ikiyüzlü korkak bir babaya sahip olmak istemezdim.
Ama siz de cok iyi biliyorsunuz ki ne o ayrilacak ne de siz. Cunku aklınız gayet yerinde. Eldekileri kaybetmeden iliski yasamak daha makbul. Ben sizi kinamiyorum da kilif uydurma gayretinize sasiriyorum. Vesselam.
cinsel bir münasebetlik olsa evet dediğinz doğru bir çirkin yakıştırma ama bzim öle bir durumumuz yok herşey tamamen duygularla alakalı bi durum.bazen hayatnzda olan kişiler sadece olması gerektiği içindir bazıda olmasını istediğin..
hı hıı. sana tepki verenler vicdansız, sen vicdanlı.sizin için cok zordur anlayabılıorum ama ben asla aılesınden kopartacak kadar zalim biri değilim.burdakı tepkılerı anlıyorum bazıları vicdandan bahsedıyor ama asıl kendı vıcdanları nerde merak edıyoırum empatı kurmak lazım. ne o eşini bırakır nede ben ole bıseye izin veririm.ikimizinde yollar ayrı bu konuda...
yorumlarını özlemiştim. hoşgeldin..
nişanlım bnsiz yapamaz ve aile kurmam içinde ideal bi eş...ona deger verıorum sevyorum aama korkuorum evlılıgın monotonlasıp pısmanlık duymaya.cunku gorumcem evlenelı 2 sene olcak cok severek evlendıler 7 aylık bı kızı var herseylerı monotonlastıııı artık aşk vwsaıre heyecan degıl alışkanlık yanı evcılık oyununa dondu..sevıyorlar elbette ama evlilik nasılsa ole gdıo işte..ve evlendıkten sonra devam etmem asla bu ilişkıye.
maleseeef öyle bnm gbi bırının payaşımlarına ihtyacım var.empati kurarak cevaplamalrını isterim.çünkü bu durum bnm en karşı çıktıgım bir duurmdu ama başa gelmediğince anlayamıyormuş insan.vicdan kalp akıl arası çekişilip durmak çok zor....nereye kadar sürecegini bilmiyorum bazen bırakmalısın dıorum ama yapmaıorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?