Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Ben yarını bekliyemiyecem valla,birazdan gidip duş alacam,sanki bir yıldır yıkanmamışım,sıkıntı basıyorr

sen de baya baya çay tiryakisisin ayy benimde yanımda biri olsada içsem.tek sarmıyooo

Evet cnm tiryakiyim,günde en az 15 fincan içiyorum,sağlıklı değil biliyorum ama alışkanlık yapmış bi defa içmediğim zaman bişeyler eksik sanki,artı başım ağrıyor,doktorda bu kadar çok içmeme kızdı.Azaltmam gerektiğini söyledi..

evet zaten zayıfmışsın iyice zayıflarsın o kadar çay içersen canım.azalt bence biraz.

sizleride allah eksik etmesin allah her daim her işinizde yardımcı olsun amin ben namazlarımda hep sizler için duaya kapanıcam dualar edicem rabbime sizler için bütün kalbimden sizler için dilimden dualar dökülücek

napim canım ya aynı bi değişiklik yok maleseff.sen napıosun nasıl gidiyor ttatill

canim güzel gidiyo tatill az önce 5-2 yenildim kocama tAVLAda bende attım buralara kendimii.yoksa dalga geciyo benimlee

ayyy amin canım yaa ne güzel dua ediyorsun.bizlerin şu zamanlarda en ihtiyaç duyduğu şey dua gerçekten.allah sana da bu temiz yüreğinden dolayı istediğin her şeyi versin canımm

evet zaten zayıfmışsın iyice zayıflarsın o kadar çay içersen canım.azalt bence biraz.

daha önceleri ağır ağır içiyordum,onu yendim şükür şimdi açık içiyorum,inşallah miktarıda azaltırım..sigarada içiyorum baya baya azattım ama,günde 10 taneden 4 e düşürdüm,kızz bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz ama bir türlü gelmiyo bücürlerr...

Son düzenleme:

Hay Allahım razı olsun senden,Cennetine layık kullarından eylesin...Seninde gönlünde ne muradın varsa versin inşallahh...

annem sen o kadar çay içiyosun birde sigara içiyosun iyi ayakta duruyosun valla.bende içiyorum sigara ama günde en fazla 5 6 tane.fazla değil yane acaba bebişim ondan mı olmuyo yaa.eşimde 1paket içiyooo

aaaaa yanımda olsanda birde ben yensem kız seniii 5 0.iyi tavla oynarım heee.

:84::84::84: zaten kuyruk acımm varr.hemde ben ögrettim tavlayı onaa.boynuz kulagi geçtiii.bacim bende çok iyi oynarim dalgınlıgıma geldi zaaar

annem sen o kadar çay içiyosun birde sigara içiyosun iyi ayakta duruyosun valla.bende içiyorum sigara ama günde en fazla 5 6 tane.fazla değil yane acaba bebişim ondan mı olmuyo yaa.eşimde 1paket içiyooo

bende içiyom valla sigaraa günde 10-12 tanee esimde içiyooo.ilk başlarda bende öyle düsünüyodum hamile kalınca alalkası yok didim kendi kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…