:84::84::84: zaten kuyruk acımm varr.hemde ben ögrettim tavlayı onaa.boynuz kulagi geçtiii.bacim bende çok iyi oynarim dalgınlıgıma geldi zaaar
bende içiyom valla sigaraa günde 10-12 tanee esimde içiyooo.ilk başlarda bende öyle düsünüyodum hamile kalınca alalkası yok didim kendi kendimee
ayyy bu daha fena sen öğret ona ve yenil.benimde bir arkadaşım öğretmişti bana.ama hep onu yenerdim.arap atı derdi bana aman boşver tatlım yaa sende aşkta kazanırsın
annem sen o kadar çay içiyosun birde sigara içiyosun iyi ayakta duruyosun valla.bende içiyorum sigara ama günde en fazla 5 6 tane.fazla değil yaneacaba bebişim ondan mı olmuyo yaa.eşimde 1paket içiyooo
evet yaa günde 2 paket içenlerde doğuruyor.bıraksak daha güzel ama başladınmı bi keere bırakılmıyo illet.ama ben hamile kalırsam söz verdim kendime içmiycem...
Etkiler ama bilemiyorum,tek başına engel teşgil edeceğini sanmıyorum,ben 15 yıldır içiyorum doktorum kızmıştı bana bırakmazsan bakmam sana demişti,söz verdim bırakacam diye azaltarak bırakmayı deniyorum,memlekette dalında en iyilerden biri,özel özel muayenede oluyorum ayıptır sölemesi tek kuruş almıyor,kaybetmek istemiyorum valla
gelicek canım gelicekkk hemde tadından yenmez bi meyve vericek aşklarımızinsalalhh kazanirim balımm.aşkımız meyve versin artık bebegimiz gelsinnn
ben hep derdimki çift cizgiyi gördügüm dadika bırakırım.hakkiaten ciftcizgiyi gördügüm an bıraktımm.ama kürtajdan hemen sonra içmeye başlaldımmm.ben seviyorum içmeyiiii
gelicek canım gelicekkk hemde tadından yenmez bi meyve vericek aşklarımız
benim en iyi dostum içkim sigaram birde sizzzzgerçi içki içmiyorum ama olsunn
o zaman bıraktım dedoktor seni bırakmadan
allah sizinde ne muradınız varsa gönlünüze göre versin amin sizide allah cennettlik kullarından eylesin allah sizden razı olsun amin sabır sabır sabır az sıkın dişinizi gelir bebişleriniz çok candan arkadaşlara benziyorsunuz
ayyyyyyyyy bigün anne olurmuyuzkiii bizimde peşimizden kelebekkk gibi uçusannn minikk varlıklar olurmukiii..........
valla ara sıra içkide içiyorum iyi gidiyo ikisi birr ha bide narggilem var ara arsa.keyifciyim bwen biraz ayoll
ayyyyyyyyy bigün anne olurmuyuzkiii bizimde peşimizden kelebekkk gibi uçusannn minikk varlıklar olurmukiii..........
valla ara sıra içkide içiyorum iyi gidiyo ikisi birr ha bide narggilem var ara arsa.keyifciyim bwen biraz ayoll
zaten geçen gittiğimde eşime dedimki bak sorarsa bıraktım diyecem,Allah affetsin ama mecburdum,eşim seni ispiyonlarım dedi,sordu doktor azalttım dedim,hadi bakalım bir dahaki görüşmemizde tamamen bıraktım diyeceksin dedi
sende de her pislik var kuşum yaanargile elmalı mı olsun çikolatalımı?
Tatlım bari şimdilik alkol almasan,oda etkiliyor biliyorsun..
slm kızlar bende anne olmak için sabırsızlanıyorum umarım rabbiim hepimize nasip eder..
slm kızlar bende anne olmak için sabırsızlanıyorum umarım rabbiim hepimize nasip eder..
sende de her pislik var kuşum yaanargile elmalı mı olsun çikolatalımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?