ben adet olunca yine soğan kürü yapcam ama sizce soğan kürü artırmış olabilirmi benim prolaktini?ben daha dostinekside kullanmaya başlamadım
ben adet olunca yine soğan kürü yapcam ama sizce soğan kürü artırmış olabilirmi benim prolaktini?ben daha dostinekside kullanmaya başlamadım
hoşbulduk ben bi ryıllık evliyim..2 ay korunmadım olmadı o sırada adet sancılarım için gittiğimde polikistik over olduğunu öğrendim ve gebeliği ertelememeye karar verdim..umarım tedaviye gerek kalmadan gebe kalırım allah kimseyi bebekle imtihan etmesin kızlar..düşünmesi bile çok kötü.....
bende istikrarsiz çıktım.gecen ay büyük hevesleee basladimm incir kürünee ama bu ay içmedimmmama esime keçi boynuzunA DEVAM 2.AYIMIzzz
keşkee hepimiz bir tatile çıksakk ne güzel olur dimi kızlarr.sabahlar olmaz artık bizeee
canım hemen alltta yazdım içimi okudun :)Canım soğan kürünü denedinmi.?
polikistik overe iyi geliyormuş..
ama bebeğimin olmasını isterim evlenince daha bekarım ama evlenmeme çok var ben sizleri uzun süredir takip ediyorum benim ablam gibi sayılırsınız abla olarak görüyorum sizleri ben ben 24 yaşındayım daha benden büyüksünüz sizleri bir abla olarak görüyorum kendimi çok iyi insanlarsınız tebrik ediyorum hepinizi hepiniz için dualarımda yer açıcam hepinize allah sizlerdende razı olsun amin
ama bebeğimin olmasını isterim evlenince daha bekarım ama evlenmeme çok var ben sizleri uzun süredir takip ediyorum benim ablam gibi sayılırsınız abla olarak görüyorum sizleri ben ben 24 yaşındayım daha benden büyüksünüz sizleri bir abla olarak görüyorum kendimi çok iyi insanlarsınız tebrik ediyorum hepinizi hepiniz için dualarımda yer açıcam hepinize allah sizlerdende razı olsun amin
Canım soğan kürünü denedinmi.?
polikistik overe iyi geliyormuş..
canım pko varsa zaten bebek olması zaman alabiliyor neden erteliyorsun kiihoşbulduk ben bi ryıllık evliyim..2 ay korunmadım olmadı o sırada adet sancılarım için gittiğimde polikistik over olduğunu öğrendim ve gebeliği ertelememeye karar verdim..umarım tedaviye gerek kalmadan gebe kalırım allah kimseyi bebekle imtihan etmesin kızlar..düşünmesi bile çok kötü.....
ben de öyle canım sadece 7 gün içtim bıraktım eşimde 5 gün falan pekmez içti oda bıraktı.bende istikrarsiz çıktım.gecen ay büyük hevesleee basladimm incir kürünee ama bu ay içmedimmmama esime keçi boynuzunA DEVAM 2.AYIMIzzz
kuşum kürünü tamamladıysan yeniden başlama derim fazlası zararlı olabilir,istersen saraçoğluna mail at sor,2-3 günde cevap geliyor..
ordada artık bebekten başka şey konuşmazdık.bak bakalım akıntın gelmiş mi kasıkların ağrıyormu bakalım göz bebeğin büyümüşmü kirpiklerin karışmışmı off kızlar adetim geldi denize giremiycem.ayy bugün yumurtlama günüm kociş yanımda olsaydı keşke kızlar ateşime bir bakarmısınız ayyyy çatlıyom galibaaaaademekten kendimizi alamazdık
kızlar geçen hafta bende soğan kürüne başlamıştım soğan kürü için ama hiç akıntı olmuyoru kürün 6.günü acile korkunç bir sancıyla gittim kistim açılmış ve iltihabı dağılmış yumurtalıklarıma ağrıdan krizler geçirdim.doktor kistin büyük olsaydı ameliyatlıktın şuanda dedi..soğan küründen fayda alamayan bir tekben varımkesinlikle eminim :)
canım pko varsa zaten bebek olması zaman alabiliyor neden erteliyorsun kii
yeni öğrendim canım bilsem hiç ertelemezdim umarım çok beklemem ya poliksitik overle ilgiliokuduklarım çok korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?