listeyi merak ediyorumm.ilk sırada kim var bu ayyy.bati yaklaşann:26:
Canım benim net bilgim yok bu konuda ama önce parçalayıp sonrada atıyordur belki:44:
ben varımmm ama aslında yokummm çünkü her yönden negatifimmmm:84::84::84:
ben varımmm ama aslında yokummm çünkü her yönden negatifimmmm:84::84::84:
ilk sırada hayal var cnm...
ilk sırada hayal var cnm...
bilmiyorum daha sonra gittim ultrasona girmedim ama doktor alttan muayne etti kistin erimiş dedi öyle anlaşılıyormu bilemedim açıkçası ?
listeye benide alın kızlar bende takip etmek istiyorum :)
alalh sizede hayırlı evlatlar versin amin siz kaç aydır bebek istiyorsunuz sabish kaç aydır deniyorsunuz ben bekar olduğum için yumurtlama dönemi ovulasyon dönemi ovulasyon kitlerini biliyorum ve bana ilginç geliyor bende bebeğimin olmasını istemez miyim tabiki isterim ama bazen allah çok geç veriyor bebeği bazen vermiyor bence moralinizi yüksek tutun pozitif enerjiler yollayın kendinize üzmeyin kendinizi dünyanın sonu değil ya allah başka dertler hastalıklar vermesin amin benim bir tanıdığım var tanıdığımın iki çocuğu var birinci çocuğunu 28 yaşındayken doğurmuş ikinci çocuğunu ise 45 yaşındayken doğurmuş ve doktorlar ikinci çocuk için yumurtalarınız olgunlaşmıyor çocuğunuzun olma şansı filan demişler bir bakmışlarki tanıdığımız hamile ikinciye ve idrar testiyle teyit etti gebeliğini ve sağlık ocağına gitti beta hcg denilen hormona baktırdı sonuç pozitif çıktı ve yüksek çıktı sonuç ama ikiz değildi
kızlar sohbet çok güsel ama ben kaçmak zorundayım kociş bekliyor uyudu bile ama sabah burdayım öptüm hepiniziiiii
kızlar sohbet çok güsel ama ben kaçmak zorundayım kociş bekliyor uyudu bile ama sabah burdayım öptüm hepiniziiiii
Bak demekki faydası olmuş,keşke devam etseymişin..
bebisimolsun test yaptım diye bana kızmadan ben kaçim canım hoşgeldin yarın burda olursan görüşürüzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?