Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

alalh sizede hayırlı evlatlar versin amin siz kaç aydır bebek istiyorsunuz sabish kaç aydır deniyorsunuz ben bekar olduğum için yumurtlama dönemi ovulasyon dönemi ovulasyon kitlerini biliyorum ve bana ilginç geliyor bende bebeğimin olmasını istemez miyim tabiki isterim ama bazen allah çok geç veriyor bebeği bazen vermiyor bence moralinizi yüksek tutun pozitif enerjiler yollayın kendinize üzmeyin kendinizi dünyanın sonu değil ya allah başka dertler hastalıklar vermesin amin benim bir tanıdığım var tanıdığımın iki çocuğu var birinci çocuğunu 28 yaşındayken doğurmuş ikinci çocuğunu ise 45 yaşındayken doğurmuş ve doktorlar ikinci çocuk için yumurtalarınız olgunlaşmıyor çocuğunuzun olma şansı filan demişler bir bakmışlarki tanıdığımız hamile ikinciye ve idrar testiyle teyit etti gebeliğini ve sağlık ocağına gitti beta hcg denilen hormona baktırdı sonuç pozitif çıktı ve yüksek çıktı sonuç ama ikiz değildi

baharrrrrrrrrrrrrrrrr msnee bacimmmmmmmmmmm

anammmmmmmmm bebişim olsun gelmişşşşşşşşşşşşş

kızlar sohbet çok güsel ama ben kaçmak zorundayım kociş bekliyor uyudu bile ama sabah burdayım öptüm hepiniziiiii

amin inşallah arkadaşım.biz bir yıllık evliyiz daha yeni başladık pco yu duyunca çalışmalara başladım 3.ayım tuttuğunu sanmıyorum ama allahın takdiri inşallah anne olurum.bebeklere çokdüşkünüm olmazsa dünyam yıkılcak

bebisimolsun test yaptım diye bana kızmadan ben kaçim canım hoşgeldin yarın burda olursan görüşürüzzz.

ben hayla burdayım çıkmıyorum pco da tedavi şekli yokmu yani doğuştan bir hastalıkmı tüp bebek felan denedinizmi eşinizde sperm sorunu filan varmı sizde başka sorunlar varmı rahimde polip rahim bozuklukları filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…