hoşbulduk daaa test mi yaptın sennnnnnnnnnnnnsonuç ne
anammmmmmmmm bebişim olsun gelmişşşşşşşşşşşşş
ben hayla burdayım çıkmıyorum pco da tedavi şekli yokmu yani doğuştan bir hastalıkmı tüp bebek felan denedinizmi eşinizde sperm sorunu filan varmı sizde başka sorunlar varmı rahimde polip rahim bozuklukları filan
ben hayla burdayım çıkmıyorum pco da tedavi şekli yokmu yani doğuştan bir hastalıkmı tüp bebek felan denedinizmi eşinizde sperm sorunu filan varmı sizde başka sorunlar varmı rahimde polip rahim bozuklukları filan
bekarsin ama nekadar çok şwey biliyosun sen öyleeemaslşlaahhhh ben 2 yıılık evliyimm 2 bebek düsürdüm senni kadar bilmiyorumm.enterasann
kızma cnm kızma dayanamadım yaptım ama sonuç negatiffff
neden bu kadar detaylı araştırıyorum çünkü başıma gelirse elim ayağım birbirine dolaşmasın diye çoğu şeyi biliyorum bilgiliyim jinokolaji konusunda ve biz kadınların anatomisi hakkında bir sürü detaylı bilgiye sahibim
neden bu kadar detaylı araştırıyorum çünkü başıma gelirse elim ayağım birbirine dolaşmasın diye çoğu şeyi biliyorum bilgiliyim jinokolaji konusunda ve biz kadınların anatomisi hakkında bir sürü detaylı bilgiye sahibim[/QUOTE
alalalalalaaaa çok çok enterasann.keşke bukadar meraklıysan tıp okusaydin be güzelim
nolur üzülme strese girme bak stres hamileliği kolaylaştırmıyor aksine daha zorlaştırıyor nolursun strese girme ve diğer arkadaşlarda strese girmesinler belki önümüzdeki ay hamile kalırsın senin içinde dualarıma yer vericem senin içinde dualarımda sende olucaksın
sende hamile olabilirsin önümüzdeki ay içime öyle doğuyor pozitif bir duygu var seninle ilgili içimde şu an
allahın sevdi kulllll bişi sorcamm.sen dedinki önümzdeki ayy yani temmuzdami agostostamii kalcam anlamadim kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?