Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sen eylülde hamile kalabilirsin içime öyle doğuyor YAW ise temmuzda veya ağustosta hamile kalır diye doğuyor içime

hadiii ben kaçarr.çocukk yapmaya gidiyommn.dua edinn banaaa

bebeğimolsun için de bir oğlan bir kız doğuyor ama kız önce doğucak gibi doğuyor içime sonra erkek kardeşi gelicek arkadan diye doğuyor içime şey pembig hamileydi düşük mü yaptı kalp atışları filan duyuldumu bebeğinin kesesi filan görüldümü

sen baya baya bizi takipp ettmissinn.niye dahaa öncee kayıtttt olmadinn pekii senn:?

sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.... canım sen pembiği falan nerden tanıyosun daha önce üyemüydin hiç görmedim seni ben tanışmadık yaniii

daha önce üye değildim ben ziyaretçi olarak takip ediyordum sizleri üyeliğim filan yoktu yani üye değildim sizi takipdeydim ben hep sonra internet bozuldu takip edemedim pembigi biliyorum pembigin gebelik kesesi görüldümü düşük filanmı yaptı kimyasal gebelik mi yaşadı kalp atışları gözüktümü bebeinin

bi bekar için fazla deilmi bu kadar bilgi canım ya valla ben bekarken hiçbişi bilmiyodum böle yerlerede takılmazdım şimdiki gençlik farklı demekki

bekarken bu kadar bilgiyi bilmemden ötürü şaşırıyorum kendime pembig düşükmü yaptı kürtaj filanmı oldu benimde karnımın bir noktasında şu an ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…