ve ağustosda da olabilir öylede içime doğuyor
eylül gibi hamile kalabilirsin gibi doğuyor içime
eylül gibi hamile kalabilirsin gibi doğuyor içime
astolagmusun nresinnoglummu olcak kızımmı
sen eylülde hamile kalabilirsin içime öyle doğuyor YAW ise temmuzda veya ağustosta hamile kalır diye doğuyor içime
ısrarla eylül diyosun hımmm eh hayırlısı olsun ne diyelim yaw sen benden öncemi hamile kalcan kızzzzzzzzzzzzz
içime doğanları söyledim
bebeğimolsun için de bir oğlan bir kız doğuyor ama kız önce doğucak gibi doğuyor içime sonra erkek kardeşi gelicek arkadan diye doğuyor içime şey pembig hamileydi düşük mü yaptı kalp atışları filan duyuldumu bebeğinin kesesi filan görüldümü
bebeğimolsun için de bir oğlan bir kız doğuyor ama kız önce doğucak gibi doğuyor içime sonra erkek kardeşi gelicek arkadan diye doğuyor içime şey pembig hamileydi düşük mü yaptı kalp atışları filan duyuldumu bebeğinin kesesi filan görüldümü
hadiii ben kaçarr.çocukk yapmaya gidiyommn.dua edinn banaaa
daha önce üye değildim ben ziyaretçi olarak takip ediyordum sizleri üyeliğim filan yoktu yani üye değildim sizi takipdeydim ben hep sonra internet bozuldu takip edemedim pembigi biliyorum pembigin gebelik kesesi görüldümü düşük filanmı yaptı kimyasal gebelik mi yaşadı kalp atışları gözüktümü bebeinin
bekarken bu kadar bilgiyi bilmemden ötürü şaşırıyorum kendime pembig düşükmü yaptı kürtaj filanmı oldu benimde karnımın bir noktasında şu an ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?