Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

tülay geçmiş olsun .
benimkide dünden beri hasta halsiz,sabah terler içinde uyandı,ilaç verdim bide bitki çayı veriyorum.
bunlar bizim koca bebeklerimiz,bazen diyorum bi bebeğe daha gerek var mı diye

günaydın arkidişleriimmm

bugüne çok kötü başladım inşallah düzelirim yoksa bugün akşam olmaz

dün çatlatma iğnemi oldum ....ve bugün elimde kalan ovulasyon testimi meraktan yaptımmm ne göreyimmmmm ...o çizgi öyle bi renk aldıki kırmızı olmaktan çıktı borda kapkalın bi çzgi öteki yanında sönük kaldı............

çok geçmiş olsun tülayyımmmm..rabbim tekrar yaşamasın ve sağlıkla sınav etmesin kimseyiiiiii...amin...
günaydın arkidişleriimmm

bugüne çok kötü başladım inşallah düzelirim yoksa bugün akşam olmaz
artık hissettirdi kendini desene minnoşşşşsanada geçmiş olsunnnnnnnnn........

tülay geçmiş olsun .
benimkide dünden beri hasta halsiz,sabah terler içinde uyandı,ilaç verdim bide bitki çayı veriyorum.
bunlar bizim koca bebeklerimiz,bazen diyorum bi bebeğe daha gerek var mı diye

birtanemmm sanada çok geçmiş olsunn.....evett minik bebegimiz yok amaa ALLAh bizee dünyalar tatlısıııııı kocaaabebeklerr nasippp etmişşşş.binlerce şükür olsun rabbimee...........

canimmm allah razııı olsun aynen öylee saglılaa kimseyiii sınamasin allah..............buarada çok sevindimm çatlama ignesdii oldugunaa.ayy hadii inşalahh eylülüde seniide görmekkk istiyorum gebe olarakkk

canimmm allah razııı olsun aynen öylee saglılaa kimseyiii sınamasin allah..............buarada çok sevindimm çatlama ignesdii oldugunaa.ayy hadii inşalahh eylülüde seniide görmekkk istiyorum gebe olarakkk

sen eylül kızz ben ekimmmmmyarın test günü demiii ben çok heyecanlıyımmmm senin adına:18::18:

sen eylül kızz ben ekimmmmmyarın test günü demiii ben çok heyecanlıyımmmm senin adına:18::18:

yok canim yarin degilllll.cuma günüüü testt günümm.ama bi süpriz yapıp persenbe yapabilirim tam adet günümdee..ay pardon sen ekimm

yok canim yarin degilllll.cuma günüüü testt günümm.ama bi süpriz yapıp persenbe yapabilirim tam adet günümdee..ay pardon sen ekimm

inşşşş....ateşinde iyi gidiyooo ......allahımmmmmmmm yarabbim inşşş mübarek gününde sevindir bu kulunuuu...aminnn...
ekim sıkı dur ben geliommmm

inşşşş....ateşinde iyi gidiyooo ......allahımmmmmmmm yarabbim inşşş mübarek gününde sevindir bu kulunuuu...aminnn...
ekim sıkı dur ben geliommmm

sana bişi diycemmm.ilk baştan beriii benden desteginiii hiçç esirgemedinn senn....yaniii nediycegimii bilemiyorumm sanaa.bir bacı gibi dua ediyosunn.eger gebe çıkarsammm inankiiii sana çok çok çok dua etcemmm....buarada beniii msnye eklee seninle sohbet etmek çok isterimm

kızlarrrr göğüslerim bomba gibi oldu. çok da ağrıyor. ömrümde ilk defa memem acıyor. geçen hafta 12 sinde çatlatma iğnemi vuruldum. umarım etkisi geçmiştir artık. kocam öğlen gelip kanımı aldı. bir bakalım kaç çıkacak diye. bir saate kadar çıkacakmış. adetim haftaya pazartesi ama heyecan işte. gebelik testlerim hep pozitif. allahım yardımcım ol.....................

gebesinn sennnnnn.bat nezamannn

cnm bnm derdini bu derde düşen anlar ....yer gök duayla buna inanırım attığım adımımda dua eder oldum bu evlat hasreti beni allaha yakınlaştırdı..bak şerrin hayrına böyle
bakıyorum artık olaylara....sanal bacınım ben seninnnmsnede eklisin diye biliyorum ama at bana adresini bi bakayımmmm....hep burda takılmaktan msneye bile giremiyorum

batım 26 sı çok var daha... ayy inşallahhhhhhhhhhhh. tez zamanda cuma günü hatta sende istediğin erkek bebeğin çizgisini görüsüsn inşallahhhhhhhh

arhaaaaaaaaa inşaalhh tatlımm yaa inşaalhhh.ayy bi heycan kapladii benii yinee.niye erkekk dedinkiii:86: hiççfaretmezz amaa ailemizde kızz torun varr.ben eerkek dogurmak istiyom hayırlısıylaa

az önce bir programda dinledim. hep kocanın ve karının anlamını merak ederdim. çok kaba gelirdi çünkü. anadoluda dağlara koca dağ derlermiş. koca ismi oradan gelirmiş. karı ise dağa yağan kardan. dağın karı anlamındaymış. birden çok sevimli buldum bu karı koca sıfatlarını.

arhaaaaaaaaa inşaalhh tatlımm yaa inşaalhhh.ayy bi heycan kapladii benii yinee.niye erkekk dedinkiii:86: hiççfaretmezz amaa ailemizde kızz torun varr.ben eerkek dogurmak istiyom hayırlısıylaa

seni ve pasiyi her gördğümde erkek bebek çağrıştırıyorsunuz bende. ne bileyim öyle işte. güzel fal bakarım içgüdülerim önsezim çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…