P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Şöyle diyeyim onu aslında çok az seviyorsunz.. Çünkü bi erkekte aradığınız bazı özellikler onda yok. Erkek gibi erkek değil. Çok çocukça ve saf.Ayrıca hep aynı konular üzerinde konuşup sıkıcı oluosa bu huyları da sizi sinir ediyorsa istediğiniz özelliklere uygun birini mi ararsınız yoksa bi şans verirmisnz?
Şöyle diyeyim onu aslında çok az seviyorsunz.. Çünkü bi erkekte aradığınız bazı özellikler onda yok. Erkek gibi erkek değil. Çok çocukça ve saf.Ayrıca hep aynı konular üzerinde konuşup sıkıcı oluosa bu huyları da sizi sinir ediyorsa istediğiniz özelliklere uygun birini mi ararsınız yoksa bi şans verirmisnz?
ben tipki bu verdigin ornekteki gibi birisiyle evlendim. o beni cok seviyordu. ben istemiyordum ama o kadar iyiydiki hayir demek icin tek bir sebeb bile bulamadim.hic cikmadan direkt onunla evlendim. evlendikten sonra ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. esimi tanidikca ona asik oldum.simdi 2,5 yillik evliyiz ve 5 aylik hamileyim.cooooook mutluyuz allah herkese bizimki gibi bir evlilik versin insallahFarzedin ki sizi çok seven biri var. Çok ama çok iyi biri. İyilik yönünden eşi benzeri yok. Fakat hayalinizdeki prensten farklı. Aşık değilsiniz ama ona sonsuz güveniyorsunuz. Yaşınız ilerlemiş olsa bile aşkı beklermisiniz yoksa nikahta keramet var deyip evlenir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?