ben tipki bu verdigin ornekteki gibi birisiyle evlendim. o beni cok seviyordu. ben istemiyordum ama o kadar iyiydiki hayir demek icin tek bir sebeb bile bulamadim.hic cikmadan direkt onunla evlendim. evlendikten sonra ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim. esimi tanidikca ona asik oldum.simdi 2,5 yillik evliyiz ve 5 aylik hamileyim.cooooook mutluyuz allah herkese bizimki gibi bir evlilik versin insallah
Biz onunla uzun zamandır arkadaşız. O Hep yanımda oldu destekledi beni.Maalesef onda bazı eksiklikler var. Dediğim gibi çok çocuksu ve artık sohbetlerinden sıkılıyorum. Hep aynı şeyleri konuşmaktan sıkılıyorum. Yoksa tip olarak fena sayılmaz ama bazen giydiği pantolon bile gözüme batabiliyo..oofffff
Bunun yanısırada aynı şeylerden zevk alıyoruz. İkimizde gezmeye bayılıyoruz. Bende eşimin hep beni gezdirmesini istiyorum
Yaa arkadaşlar Nolur yardım edin..Normal arkadaşımdı ama artık her gün arıyo ve saatlerce konuşuyo ben teli kapatmak için çırpınıyorum ama nafile.. Tuhaflaştı. Yakın zamanlarda evlilik teklif edecek ve benm kafam çok karışık çok iyi arkadaşım ama inanın aşk yok. Ünivde birine aşık olmuştum kalbim çarpar görüşmek isterdim hep. Ama yok ööle bişy.. Acaba aşk nedir? Zamanla oluşur mu? çok zor durumdayım :gitme: :Saruboceq:
Yaa arkadaşlar Nolur yardım edin..Normal arkadaşımdı ama artık her gün arıyo ve saatlerce konuşuyo ben teli kapatmak için çırpınıyorum ama nafile.. Tuhaflaştı. Yakın zamanlarda evlilik teklif edecek eminim ve benm kafam çok karışık çok iyi arkadaşım ama inanın aşk yok. Ünivde birine aşık olmuştum kalbim çarpar görüşmek isterdim hep. Ama yok ööle bişy.. Acaba aşk nedir? Zamanla oluşur mu? çok zor durumdayım :gitme: :Saruboceq:
Biz onunla uzun zamandır arkadaşız. O Hep yanımda oldu destekledi beni.Maalesef onda bazı eksiklikler var. Dediğim gibi çok çocuksu ve artık sohbetlerinden sıkılıyorum. Hep aynı şeyleri konuşmaktan sıkılıyorum. Yoksa tip olarak fena sayılmaz ama bazen giydiği pantolon bile gözüme batabiliyo..oofffff
Bunun yanısırada aynı şeylerden zevk alıyoruz. İkimizde gezmeye bayılıyoruz. Bende eşimin hep beni gezdirmesini istiyorum
Bence de aşk ve mantık birarada olmalı, ama sırf karşımdaki erkek iyi biri diye onunla evlenemezdim heralde.
Kimse şu konuya değinmemiş, ama ben aşık olmadığım, içimi kıpırdatamayan bir erkekle cinsel paylaşımda bulunamazdım heralde. Evlilikte de cinsel yaşam oldukça önemli olduğuna göre bu konu gözardı edilmemeli diye düşünüyorum.
Bu konu erkekler için sorun olmayabilir, ama bayanlar için zor bir durumdur. Yoksa böyle düşünen bir tek ben miyim?:1ninca:
o şimdi sana olan ilgisi kesse bu sefer farklı yazardın bence..çok iyi arkadaşız demişsin de adamın neyini beğenmiyorsun? tipimi ilgini çekmedi? kötü bir konuşma uslubu falan mı var?giyim tarzı mı itici..vs.nedir yani? aşk, uzakta olanı istemek
aşk, imakansıza ulaşmaktır çoğu zaman..kalıcı olan sevgi..o olmadan düşün bakalım ihayatından çıkarırsan değişicek bişiyler..telefonu kapatamıyorum demişsin,bu zor değil..istemezsen açmazsın hemen,konuşmazsın da..ama demek ki istiyorsun canım..kafam karıştı demişsin zaten..sevmekle sevmemek arasında kalan insanın kafası karışır..
Farzedin ki sizi çok seven biri var. Çok ama çok iyi biri. İyilik yönünden eşi benzeri yok. Fakat hayalinizdeki prensten farklı. Aşık değilsiniz ama ona sonsuz güveniyorsunuz. Yaşınız ilerlemiş olsa bile aşkı beklermisiniz yoksa nikahta keramet var deyip evlenir misiniz?
Şöyle diyeyim onu aslında çok az seviyorsunz.. Çünkü bi erkekte aradığınız bazı özellikler onda yok. Erkek gibi erkek değil. Çok çocukça ve saf.Ayrıca hep aynı konular üzerinde konuşup sıkıcı oluosa bu huyları da sizi sinir ediyorsa istediğiniz özelliklere uygun birini mi ararsınız yoksa bi şans verirmisnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?