bu ne yaa sen ciddimisin arkadaşım senle dalga geçiyo beni özlediysen sen gel yanıma diyo sende hala onun için deyişcem diyosun evet kültürlü olabilir ama bu seni küçük görme hakkını vermez deyişim çok güzel bişey ama bunu kendin için yap onun yada bi başkası için deyil ama güldüyümü itiraf etmeliyim özür dilerim ama komik olmuş yani güzelsin uzun boylusun oda senin gibisini kültürlüsünü istiyo haa kültürlü derken hangi anlamda kültürlü arkadaşın dediyi gibi köşe yazıları okuyan genel kültürü çok üst seviyede olan birimi :)nedir yani bu kadar kendini kasım kasım kasmasındaki kültür boyutu cidden merakettim sana kültürlü olda görelim diyecek kadar:)
ilk bi ayda sepetler seni
ahanda buraya yazıyorum
sen koşmaya devam et peşinden güzel bayansempatiksalakcinni
ya aslında haklısın mantıken çok saçma ama gönül nedense ona kayıyo ve onun gibi birini hayal ediyordum ama beni küçük gören değil
şimdi sevgiliniz kültürlü siz değilsiniz, yanınıza gelmiyo aramıyo ama sevgilisiniz. sizinle daga geçtiğinden endişe edecek kadar birbirinizden uzaksınız. ama sevgilisiniz sizce...
bence siz arkadaşça davranın. üstüne düşmeyin. bu arada bol bol kitap okuyun köşe yazarlarını takip edin. trt haberlerini kaçırmayın. dünya siyaset tarihi okuyun birazda felsefeye sardınız mı iki aya kalmaz az buçuk genel kültürünüz olur .. ondan sonra sevgili olma durumuna bi bakarsınız
kültürlü derken ne kastettiniz sevgili konu sahibiyok yani biraraya geldiğinde ne konuşuyorsunuz ki fisfisfis hem nasıl ona "kültürlü ol" deme hakkını veriyorsunuz? o size "daha kültürlü istiyorum" dediğinde "ben de daha uzun boylu istiyorum" deyin, görsün kültürü. kültür mantarı ... :dilcikar:
beni olduğum günü kabul etmeyen birisiyle sonum olabilir mi bunu düşündüm...
kültürsüzlük ne demek yaa hele ki küçümsemek..kimse bulunmadık bursa kumaşı değil,öyle zanneden biriylede hiç işim olmaz..yol ver gitsin bence de..ama tabi sen acı çekmeyi seven birisiysen onu bilemicem..ha bu arada onu sevdiğini söylememek gurur yapmaksa,böyle bir adamı kabul etmekte ayrı bir gurursuzluk gibi geliyor,bir başkası için başkası olmak!
görürsün değişcem daha iyi kültürlü olcam demiştim
tamam görcez bakalım demişti
çevremdekiler çok güzel olduğumu söyler, boyum da uzundur
yani herkes hayrandır bana
görüştüğüm erkek de benim gibi birini istiyo ama kültürlü olanundan işte
sadece güzellik yetmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?