Aşkta gurur olur mu ?

kültürlü derken nasıl bir kültürlülük bu merak ettim yani..

kendini kültürlü sanan cahillerden mi yoksa ...

kendini kültürlü sanan cahillerden değil mutfak robotu
güncel haberleri olayları takip eden
iyi bir makale yazan, birkaç dil bilen ve yurtdışında birkaç şehirde çalışmış biridir kendisi...

iyi bir makale yazan, birkaç dil bilen ve yurtdışında birkaç şehirde çalışmış biridir kendisi...

hımmm demekki kendini kültürlü sanan cahillerdenmiş ...bir kaç dil bilmek yurt dışına girmek makale yazmak ne zamandır kültürlü olmak anlamına geliyor ..kültürlü olmak hayata bakış açısı ile alakalı bir durumdur .düşüncelerini kültürleştirememiş insanların etiketleriyle kültürlü olunmaz ...

evet haklısın
peki ona nasıl davranmalıyım sence
kendime çekmek istiyorum onu
ve ben de ona beni kötü hissettirdiği için unutamayacağı dalgayla bir cevap vermek istiyorum

makale mi yazıyorrrkaydirigubbakcemile2

yayınlanmış varsa bakabilir miyim... ne konuda yazmış

beyefendinin kültüründen faydalanalım sempatiksalakcinni

sondakika bacım madem sen kültürsüzsün, neden bu adam senin gibi biriyle çıkıyo? insan beğenmediğinin yanında durmazki. burdan çıkardığım sonuç, sen bu adama yalvardın da çıkıyosun ölemi.

benxden büyük bir ablamın tavsiyesi vardır, ilişkilerde erkeğin sevgisi her zaman fazla olsun diye. bence sen de öle yap, seni seveni bul.

ha şu var, sen bu zamana kadar bu kültüre ihtiyaç duymadan yaşamışsın demekki hayatından memnunsun. hiç bir karşı cinse duyulan aşk, bu tarzın değiştirilmesini haketmez. zaten bu adam seni sevmiyo, bu çok aşikar. erkekler çok ezerler kadınları ama ezdikleri kadınların hiçbirini de sevmezler. boşuna uğraşma. sen çok kültürlü (ne demekse) olsan da bu adam seni beğenmiyecek, çünkü sei bir kere aşağılamış ve sen buna izin vermişsin.

yoo hayır yalvarmadım, hiç huyum değildir
hiç ben zorlamadım
tavsiyen için tşk ederim

kimisi acılı sever.

Öncelikle yanlış mı okudum die baktım ama..bilmiyorumkismile
Arkadaşım ne için çaba gösteriyosun ki...:umursamaz:
Herkes kendi değeriyle yargılanır.Belki çok kültürlü olabilir ama kişilik olarak zayıftır.
Öylede yoksa hiç kimse git sen kültürlü olda gel ondan sonra birlikte olmayı düşünelim die bi yorum yapamaz.
Neden seni aşağılamasına izin veriyorsun ki..
ıleride senin psikolojinide etkileyecek bu durum sanırım etkilemişte..lmaz:
Arkana bile bakma kendin için yaşa başkaları için değil..guclubacismile

evet haklısın
peki ona nasıl davranmalıyım sence
kendime çekmek istiyorum onu
ve ben de ona beni kötü hissettirdiği için unutamayacağı dalgayla bir cevap vermek istiyorum

buradan alacağınız bir-iki tüyo ile onunla dalga geçemezsiniz, korkarım o sizinle geçiyor çünkü...
dalga geçiyor çünkü bu çok kültürlü!! bey "kültürlü ol" demekle olunmayacağını bilir. eğer gerçekten sizi sevseydi bu tarz aşşağılayıcı konuşmak yerine "hayatım bak şunu kitap çok güzel oku istersen, gel beraber şu tiyatroya gidelim" falan derdi.
sizi kötü hissettiriyor, ancak hala onu kendinize çekmek istiyorsunuz. dikkat edin, hiç kimse ama hiç kimse kişiliğinizden ödün vermeye değmez. siz böyle mutluysanız sizi böyle kabul etsin, yoksa kendisine kültürüyle bir hayat çizsin...

kültürlü diye nitelendirdiğin kişi
karşısındakileri aşağılamaz,kendini üstün görmez...
ve bir bayana cok özlediysen sen gel gibi alaycı bi tutumla yaklaşmaz
dil öğreneceğine insanlığı öğrensin ilk başta

Diğer arkadaşlarıma katılıyorum.
Bence sakın arama canım.
Bırak o üstüne düşsün.
Memnun değilse çeksin gitsin.
Ben daha sevgili olup olmadıgınızı bile anlayamadım.
Böyle ukala tiplerle bırak sevgili olmayı arkadaş bile olunmaz Uzak dur derim. Sakın üstüne düşme.

Bu karşısındaki insanı küçük görmeyi gerektirmez. Tavırlarından bahsediyorum.Madem memnun değilmiş ne istiyormuş. Sen kültürünü artırınca mı hisleri olacakmış sana karşı anlamadım.İster 15 fakülte bitirsin. Karşındaki insan kültürlüyse mi sevecekmiş. Anlamadım bu nasıl iştir. Sevgi böyle birşey olamaz. Tekrar benden sölemesi uzak dur.Üzülürsün.

bu adama özenti falan duyduğunu düşünemey başlıyorum artık..arada aşk yokmuş gibi sanki..aşk,sevgi insanın gözünü kör eder...sense onun gözünde yer etmek için tüyolar istiyorsun anlamış değilim..alsanaalsanasmile

Ben kültürlüyüm sende kültürlü ol ne demek yaa..
Tamam anlaşmak için ortak ilgi alanları olması şart ama bu makale yazmak vs değildir herhalde..
Siz ne kadar didinirseniz didinin o kendini hep yüksek görecektir ve siz hep ona yetişmek için çabalayacaksınız..
Bütün ilişkiniz boyunca böyle koşuşturma sizi yormaktan başka birşey yapmaz..

ben farklı düşünüyorum..

eğer gerçekten çok güzel bir bayansanız,sevgiliniz sizin dış görünüşünüzden dolayı kendinizi beğenmişlik psikolojisine girmemeniz için size kültür yoksunu diyebilir..bir nevi, kendinizi eksik hissetmenizi sağlamak istemiştir... kendinize olan özgüveninizi düşürmek istemiştir..

bunu nerden çıkardınız derseniz bir mesajınızda " güzel , uzun boylu bir bayanım, güzellikte yetmiyormuş" demişsiniz..

sanırım sizin için güzellik en önemli kavram.. ve sevgilinizde bunun farkında olduğu için, "güzelliğinizle biryerlere gelemeyeceğinizi" göstermek istemiş size

merak ettim, acaba sevgilinizin yanındada güzellikle övündüğünüz filan çok oldumu?

sevgilinizi onaylamıyorum elbette, çok kaba bir davranış.. ama bu lafı size söylettirebilecek bir durum yaratmışsınız gibi geldi bana..

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
beni görmek istiyorsan gelirsin ne demek..
lüften kendinizle oynatmayınnn ilerde senin şöyle olmanı istiyorum derse ve yapamıcağınz birşeyse ki kültürde sonradan olmaz birikim gerekir ne yapıcaksınız bırakın sizi istemeyen birinin arkasından koşmayınn kimsenin ne kölesisinz nede oyuncağı...siz kendinizi kültürsüz görüyorsanız değişin biri istediği için değil...
AŞK BıRıNE KÖLE OLMAK DEĞıLDıR GEREKTıĞı ZAMAN GURURDA OLMALIDIR BENCEE...
SıZ onu gözünüzde çok büyütmüşsünz ve ona olduğundan daha büyük anlamlar yüklemişsinz
gerçekten kültürlü bir insan kültürlüyüm diye ortalarda dolanmaz bunu karşısındaki insanlar anlar ..
(kültür sadece somut şeyler yapmak değildir(yurtdışında bulunmak,makale yazmak..vs vs)
kültür bir insanı küçük görmemeyi,dalga geçmemeyi,bir bayana nasıl davranması gerektiğini bilmeyi ve bildiği şeyleri hava atmak için değil karşısındakine faydalı olabilmek için onu nasıl paylaşması gerektiğini bilmeklede alakalıdırrr vs vs...)

Son düzenleme:
aşkta gurur olur canım.. bal gibi de olur.. sadece aşkta değil her şeyde gurur olmalıdır.. insan kendisine saygı duymalı ve duydurtmalıdır.. kimse geçip bana kültür yoksunu diyemez.. gururun allahını yaparım walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…