kültürlü derken nasıl bir kültürlülük bu merak ettim yani..
kendini kültürlü sanan cahillerden mi yoksa ...
kendini kültürlü sanan cahillerden değil mutfak robotu
güncel haberleri olayları takip eden
iyi bir makale yazan, birkaç dil bilen ve yurtdışında birkaç şehirde çalışmış biridir kendisi...
hımmm demekki kendini kültürlü sanan cahillerdenmiş ...bir kaç dil bilmek yurt dışına girmek makale yazmak ne zamandır kültürlü olmak anlamına geliyor ..kültürlü olmak hayata bakış açısı ile alakalı bir durumdur .düşüncelerini kültürleştirememiş insanların etiketleriyle kültürlü olunmaz ...
iyi bir makale yazan, birkaç dil bilen ve yurtdışında birkaç şehirde çalışmış biridir kendisi...
sondakika bacım madem sen kültürsüzsün, neden bu adam senin gibi biriyle çıkıyo? insan beğenmediğinin yanında durmazki. burdan çıkardığım sonuç, sen bu adama yalvardın da çıkıyosun ölemi.
benxden büyük bir ablamın tavsiyesi vardır, ilişkilerde erkeğin sevgisi her zaman fazla olsun diye. bence sen de öle yap, seni seveni bul.
ha şu var, sen bu zamana kadar bu kültüre ihtiyaç duymadan yaşamışsın demekki hayatından memnunsun. hiç bir karşı cinse duyulan aşk, bu tarzın değiştirilmesini haketmez. zaten bu adam seni sevmiyo, bu çok aşikar. erkekler çok ezerler kadınları ama ezdikleri kadınların hiçbirini de sevmezler. boşuna uğraşma. sen çok kültürlü (ne demekse) olsan da bu adam seni beğenmiyecek, çünkü sei bir kere aşağılamış ve sen buna izin vermişsin.
makale mi yazıyorrrkaydirigubbakcemile2
yayınlanmış varsa bakabilir miyim... ne konuda yazmış
beyefendinin kültüründen faydalanalım sempatiksalakcinni
kusura bakma navb, ismini vermem doğru olmaz
yine de tşk ederim merakından ötürü...
evet haklısın
peki ona nasıl davranmalıyım sence
kendime çekmek istiyorum onu
ve ben de ona beni kötü hissettirdiği için unutamayacağı dalgayla bir cevap vermek istiyorum
makale mi yazıyorrrkaydirigubbakcemile2
yayınlanmış varsa bakabilir miyim... ne konuda yazmış
beyefendinin kültüründen faydalanalım sempatiksalakcinni
bu ne yaa sen ciddimisin arkadaşım senle dalga geçiyo beni özlediysen sen gel yanıma diyo sende hala onun için deyişcem diyosun evet kültürlü olabilir ama bu seni küçük görme hakkını vermez deyişim çok güzel bişey ama bunu kendin için yap onun yada bi başkası için deyil ama güldüyümü itiraf etmeliyim özür dilerim ama komik olmuş yani güzelsin uzun boylusun oda senin gibisini kültürlüsünü istiyo haa kültürlü derken hangi anlamda kültürlü arkadaşın dediyi gibi köşe yazıları okuyan genel kültürü çok üst seviyede olan birimi :)nedir yani bu kadar kendini kasım kasım kasmasındaki kültür boyutu cidden merakettim sana kültürlü olda görelim diyecek kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?