- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Tamam araştırayım teşekkür ederim. Pahalı marka krem linci gelmez inş.
Offf bütün sayfaları okumadım şükretçiler kesin vardır
Ben haftada 1 yemek 1 kahvaltıyı dışarda yiyemiyorsam iki kahve içemiyorsam neden eşşşşşşşşşşek gibi çalışıyorum??? Tatile gidip kafamı boşaltamıyorsam niye bin tane insanla muhatap oluyorum? Buradaki mevzu bunları çok paraya yapıyor olmak sadece. Kahvaltıya çıkıyorsun iki kişi 200₺ verip kalkıyorsun, akşam yemeği yine 200₺ , tatlı kahve 70₺, bunlar lüks değil hayatın akışındaki ihtiyaçlar
Mayıs ayında burada konu açmadım önceden bir arkadaşım bu hesabı kullaniyordu onun hesabını kullanıyorum
Sanane benim bebegimden üstelik seni hiç ilgilendirmiyor umurunda degilsem oku geç ama demekki birşeyler batmış saçma sapan konusmussun asıl sen umurumda değilsin ve sacma yorumların
Organik yumurta alıyorum tanesi 1.5₺
Haftada ortalama 15 tane yumurta yiyorum, Pasta menemen derken haftalık 20 yumurta tükeniyor evimde. (tek yaşıyorum)
Herşet pahalı diyince arkadaşım bili bili alsan cantayı x marka almasan problem kalmaz diyor sjdjfjfkd
Bili bili linci? Marmarabirlik dışında zeytin yemiyorum. Bimde kavanozu 5₺ diyor başka biri. Dostum ben bu parayı kendime iyi bakmak iyi giyinmek için kazanıyorum. 25₺ye canta 10 liraya yumurta oldugunu ben de biliyorum buradaki mevzu iyi şeylere cok para veriyor oluşumuz paramızın değerinin olmaması!
Ben çevredeki köylerden getirtiyorum. Ötekileri yiyemiyorumYumurta konusunda bende hasasim illa organik gezen tavuk yumurtasi olacak.
Size herkes saygı duyuyor. O konuda sorun yok.Canım bak senin gibi mantıklı öğütler verip tavsiyede bulunan var ki ben insanlıktan anlıyorum bide elestirip kırıp boş konuşanlar var onlara tepki verdigimde saygı duymaniz lazım
Hem bunları yapıp hem birikim yaptım ben mesela..niye o arkadaş da yapamıyor olsun? Evim de arabam da oldu,herkesten daha fazla gezdim,yedim içtim deBunları yapabilirsin o zaman biriktirmek istiyorum diyemezsin bunları yaparsan maaşın oldugu gibi yemeğe içmeye gider :) ya yardan geçicen ya serden :)
Herkesten daha fazla yediniz ve gezdiniz hem de ev araba aldınız? Bu iddia biraz fazla olmuş. Herkesten fazla kısmı ozellikleHem bunları yapıp hem birikim yaptım ben mesela..niye o arkadaş da yapamıyor olsun? Evim de arabam da oldu,herkesten daha fazla gezdim,yedim içtim demaaşım olduğu gibi yemeğe içmeye gitmedi sadece bi kısmı beni mutlu eden şeylere gitti..şimdi pandemi dönemi çok istediğim halde çıkamıyorum dışarı iyi ki de yapmışım..
Ben çevredeki köylerden getirtiyorum. Ötekileri yiyemiyorum
Teşekkürler dikkat ederimyoğurdun ekşimesi toksiklenme değil fermantasyondur, ekşimesi bozulduğu anlamına gelmez yani, ama peynir, çiğ süt, tereyağ...gibi ürünlerin yapimi ve saklanmasındaki hatalar salmonella, şarbon, dizanteri...gibi ciddî hastalıklara ve zehirlenmelere yol açar, lütfen dikkat edin
Bizde hem gezelim hem birikim yapalım isterdik ama ya maaş iyi alacan aldıgımız maas belli gezdiğimizde para bitiyor birikim yapamıyoruz gezmediğimizde yemediğimizde birikim yapamıyoruz.Hem bunları yapıp hem birikim yaptım ben mesela..niye o arkadaş da yapamıyor olsun? Evim de arabam da oldu,herkesten daha fazla gezdim,yedim içtim demaaşım olduğu gibi yemeğe içmeye gitmedi sadece bi kısmı beni mutlu eden şeylere gitti..şimdi pandemi dönemi çok istediğim halde çıkamıyorum dışarı iyi ki de yapmışım..
Çevremdekileri kastetmiştim...allaha şükür heryıl tatilime de gittim,turlara katılıp ülkemi de yurtdışını da gördüm..üzerinize alınacak bi durum yok..hiçbir zaman fazlasında gözüm olmadı,mal mülk biriktirme derdinde olmadım.annem herzaman bu kadar harcamasanız bi eviniz daha olurdu der mesela...dediğim gibi bi iddia değil çevremle kıyastı o cümleHerkesten daha fazla yediniz ve gezdiniz hem de ev araba aldınız? Bu iddia biraz fazla olmuş. Herkesten fazla kısmı ozellikle
Üzerime niya alınayım:)Çevremdekileri kastetmiştim...allaha şükür heryıl tatilime de gittim,turlara katılıp ülkemi de yurtdışını da gördüm..üzerinize alınacak bi durum yok..hiçbir zaman fazlasında gözüm olmadı,mal mülk biriktirme derdinde olmadım.annem herzaman bu kadar harcamasanız bi eviniz daha olurdu der mesela...dediğim gibi bi iddia değil çevremle kıyastı o cümle
İşte herkesin geliri yaşantısı farklıdır,böyle harcarsan birikim yapamazsın sözüne istinaden yazdım ben de..Bizde hem gezelim hem birikim yapalım isterdik ama ya maaş iyi alacan aldıgımız maas belli gezdiğimizde para bitiyor birikim yapamıyoruz gezmediğimizde yemediğimizde birikim yapamıyoruz.
Beni alıntılamışsınız ya haniiiÜzerime niya alınayım:)
Bu clinique, kiehls falan tester’larını bi yerden bulabiliyo musunuz? Parasında değilim de önce bi test etmem lazım.Senede bir alıyorum toplu olarak, o nedenle idare ediyorum. Göz makyajı temizleyicileri her markada aynı o nedenle onu Neutrigina alırım, tonik, göz çevresi gibi kremlere önem veriyorum. Amaan ne linci lamer aldık sanki mimicik kutusu kaç bin.
Bu clinique, kiehls falan tester’larını bi yerden bulabiliyo musunuz? Parasında değilim de önce bi test etmem lazım.
Allah'tan ezmek istememissin bende daha ne kadar kuculebilirsin diye merak etmistim ama baya baya kuculmeye ısrar ediyorsun evet sanane benim çocuğumdanBen seni ezmek istemediğim için bir çok cümlemi es geçtim. Ama çok daha fazlasını hak ediyorsun. Söz konusu çocuk olunca banane diyemem yazık günah çünkü.
Her şeyin en iyisini alıyorum diye geyik yapıp 5 liraya sucuk diyinceeeee.. desturr!
Ayrıca üslubun yaşantından da ucuz..!
Allah'tan ezmek istememissin bende daha ne kadar kuculebilirsin diye merak etmistim ama baya baya kuculmeye ısrar ediyorsun evet sanane benim çocuğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?