Asla para birikmeyen ev

Tamam araştırayım teşekkür ederim. Pahalı marka krem linci gelmez inş.

Senede bir alıyorum toplu olarak, o nedenle idare ediyorum. Göz makyajı temizleyicileri her markada aynı o nedenle onu Neutrigina alırım, tonik, göz çevresi gibi kremlere önem veriyorum. Amaan ne linci lamer aldık sanki mimicik kutusu kaç bin.

Bunları yapabilirsin o zaman biriktirmek istiyorum diyemezsin bunları yaparsan maaşın oldugu gibi yemeğe içmeye gider :) ya yardan geçicen ya serden :)

Sanane benim bebegimden üstelik seni hiç ilgilendirmiyor umurunda degilsem oku geç ama demekki birşeyler batmış saçma sapan konusmussun asıl sen umurumda değilsin ve sacma yorumların

Ben seni ezmek istemediğim için bir çok cümlemi es geçtim. Ama çok daha fazlasını hak ediyorsun. Söz konusu çocuk olunca banane diyemem yazık günah çünkü.
Her şeyin en iyisini alıyorum diye geyik yapıp 5 liraya sucuk diyinceeeee.. desturr!
Ayrıca üslubun yaşantından da ucuz..!

Yumurta konusunda bende hasasim illa organik gezen tavuk yumurtasi olacak.

Canım bak senin gibi mantıklı öğütler verip tavsiyede bulunan var ki ben insanlıktan anlıyorum bide elestirip kırıp boş konuşanlar var onlara tepki verdigimde saygı duymaniz lazım
Size herkes saygı duyuyor. O konuda sorun yok.
Burada tepki gösterilen konu en iyisini yediğinizi söylemeniz. Onun için size cevap yazildi. Çünkü 5 tllik sucugumsu ürün en iyisi olamaz. O gercek bir ürün bile degil. Onun dışında burada kimse sizi kırmadı ki. Zaten kırsalar bir sürü üye tepki gösterir merak etmeyin.

Mesela ben pastırmayı severim.. ama kilosu 150 tl olduğu için almiyorum. Ama en iyisi sucuk diye iddia edemem. En iyisi pastirmadir. Çiğ etin baharat ve tuzla kurutulmasidir. Içinde saf et vardır. Ondan fiyatı 150 tl. Sucuk daha katki doludur. O da et. Ama arasında ciddi fark var. Bu da haliyle fiyata yansır.

Biz evde 4 kişiyiz.. tek yaşasam 100 gr 200 gr yeter.
Ama 4 kişiye yetmez. Onun için yarim kilo almak lazım. O da 75 tl. Ben 75 tlye kaliteli 3 kangal sucuk alırım. Tüm aile doyar. Ondan sucuk tercih ediyorum.
Ama sırf pastırma almıyorum diye de sucuğun en iyi kahvaltilik olduğunu iddia edemem.

Siz hep en iyisi yiyorum. Her şeyi yiyorum dediniz.
Ondan herkes şaşırdı. Yoksa durumum bu. Bunu alabiliyorum deseniz en fazla çok yemeyin onlar zararlı derlerdi.

Özetle istediğinizi yiyin için.
Ama maalesef 5 tl lik ürünler sucuk değildir.
Et ülkemizde o kadar ucuz değil.
Kast ettiğim dana veya kuzu eti.

Sağlıklı doğumlar dilerim.

Son düzenleme:
Bunları yapabilirsin o zaman biriktirmek istiyorum diyemezsin bunları yaparsan maaşın oldugu gibi yemeğe içmeye gider :) ya yardan geçicen ya serden :)
Hem bunları yapıp hem birikim yaptım ben mesela..niye o arkadaş da yapamıyor olsun? Evim de arabam da oldu,herkesten daha fazla gezdim,yedim içtim de maaşım olduğu gibi yemeğe içmeye gitmedi sadece bi kısmı beni mutlu eden şeylere gitti..şimdi pandemi dönemi çok istediğim halde çıkamıyorum dışarı iyi ki de yapmışım..

Herkesten daha fazla yediniz ve gezdiniz hem de ev araba aldınız? Bu iddia biraz fazla olmuş. Herkesten fazla kısmı ozellikle

Teşekkürler dikkat ederim

Bizde hem gezelim hem birikim yapalım isterdik ama ya maaş iyi alacan aldıgımız maas belli gezdiğimizde para bitiyor birikim yapamıyoruz gezmediğimizde yemediğimizde birikim yapamıyoruz.

Herkesten daha fazla yediniz ve gezdiniz hem de ev araba aldınız? Bu iddia biraz fazla olmuş. Herkesten fazla kısmı ozellikle
Çevremdekileri kastetmiştim...allaha şükür heryıl tatilime de gittim,turlara katılıp ülkemi de yurtdışını da gördüm..üzerinize alınacak bi durum yok..hiçbir zaman fazlasında gözüm olmadı,mal mülk biriktirme derdinde olmadım.annem herzaman bu kadar harcamasanız bi eviniz daha olurdu der mesela...dediğim gibi bi iddia değil çevremle kıyastı o cümle

Üzerime niya alınayım:)

Bu clinique, kiehls falan tester’larını bi yerden bulabiliyo musunuz? Parasında değilim de önce bi test etmem lazım.

Allah'tan ezmek istememissin bende daha ne kadar kuculebilirsin diye merak etmistim ama baya baya kuculmeye ısrar ediyorsun evet sanane benim çocuğumdan

Allah'tan ezmek istememissin bende daha ne kadar kuculebilirsin diye merak etmistim ama baya baya kuculmeye ısrar ediyorsun evet sanane benim çocuğumdan

İnsan asgari ücret alır ya da başka bir maddi sıkıntısı olur bulup yiyemez ya da nefsini köreltmek için gider bütçesinin yettiği ucuzunu alır ama para biriktirmek için de gidip hamile haliyle içinde nişasta, yağ ve bir sürü katkı maddesi olan 5 liralık sucuktan almaz. Sorumsuzsunuz, gözünüzü para hırsı bürümüş hiç çocuk için yapıyorum demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…