Asla para birikmeyen ev

Ablacım eline geçen üç kuruşla kendinden kısmayıp birikim yapman zaten mümkün değil insani şartlarda bile yaşayamıyorken. Hani desen ki böyle böyle kader utansın ama yok. Param az ama hepinizden iyi geçiniyor hepinizden iyisini yiyorum cok komik oluyor.

Yapacak birşey varmı kırk yılda bir fazladan alıp yiyoruz onun dışında çocuğa veriyorum sadece bu pahalilikta asgari ücrete yapılabilecek bu şu an maalesef.. keşke en iyisini yapabilsek.. ama bak bi ara 7 8 liraya kadar düşüyordu o zaman daha fazla alabiliyorduk inşallah yine düşer

Yapacak birşey varmı kırk yılda bir fazladan alıp yiyoruz onun dışında çocuğa veriyorum sadece bu pahalilikta asgari ücrete yapılabilecek bu şu an maalesef.. keşke en iyisini yapabilsek.. ama bak bi ara 7 8 liraya kadar düşüyordu o zaman daha fazla alabiliyorduk inşallah yine düşer

Arkadaşlar sabredin 21’de açıklanacak büyük müjde varmış, hepimiz zengin oliciiizzzz bor çıkacak, petrol çıkacak, hayvar çıkacak

mutfak ve oyuncaktan kısılabilir isteyince hersey oluyor bir yıldır biz dısarda yemeyi kestik evde yumurta olsa onu kırıp yiyoruz inanın tutumlu olunca hersey yoluna giriyor harca harca nereye kadar :)
virüs dönemi haricinde ki günleri baz alarak yorum yapıyorum.e dışarda hiç yemek yemezsek gezmezssek çocuğumuza oyuncak almazsak sinema tiyatro olmazsa ne farkı kaldı cezaevi yaşantısından.orda da yiyecek var tv var

gayet normal harcamanız da birikiminiz de .ama burda 3000 alıp 2000 tl biriktiren üye var bir de lüks yaşıyormuş

Arkadaşlar sabredin 21’de açıklanacak büyük müjde varmış, hepimiz zengin oliciiizzzz bor çıkacak, petrol çıkacak, hayvar çıkacak
yarın açıklanacak biliyordummm ayy meraktan gözüme uyku girmez şimdi aşı mı bulundu yoksa herkese 10 ar bin dolar hibe mi edilecek merakla bekliyoruz

çok haklısınız bizim marka diye aldığımız ni....e gu...ss ck tommy gibi markalar kendi ülkelerinde fakir markası lcw gibi.paramız değersiz olduğundan bize tuzlu geliyor fiyatları

çok haklısınız bizim marka diye aldığımız ni....e gu...ss ck tommy gibi markalar kendi ülkelerinde fakir markası lcw gibi.paramız değersiz olduğundan bize tuzlu geliyor fiyatları
Aynen öyle. Benim 900 lira verip aldıgım g...s canta orda 128$. Yani 128 birim para burda ben 128 birime mango anca alırım o da indirimdeyse

Spoiler yedim ya ben hayal kuruyordum ne güzel skdmfkfkfl sağlık personeline ek ödeme falan filan daldık yine hülyalara

5 liralık çok sağlıklı sucuklar var, %100 dana eti ve hiçbir katkı maddesi, atık-kıkırdak nişasta sinir şu bu içermiyor, çok da leziz. Yediğiniz şeyleri pahalı pahalı alıyorsunuz sonra da para birikmedi diyorsunuz, biz etin kıymanın kilosunu 15 liradan alıyoruz, burada kasabımız var, %100 dana eti eminiz ve çok sağlıklı ayrıca pazardan 2 liraya 5 kilo muz, tanesi 50 kuruştan da avokado ve sadece 20 liraya kilolarca antep fıstığı, badem ve ceviz içi aldık. Hep manavdan alıyorsunuz, bilmiyorsunuz pahalı pazarlardan çıktığınız yok sonra.. şaka la şaka, canım sıkıldı.

ayy ilahi fiyatları okuyunca mars ta hayat başladı da oraya mı yerleştiniz dedim belkim orda ucuza maloluyordur yiyecek içecek

amazonlar da bir kabileye mi yerleşsek fatura yok kira yok yiyecek için de avlanırız olur biter.e kıyafet de kolay avladığımız hayvanın derisiyle yapraklardan kombin şahane olur .e tabii 3000 kazanıyorsam banlanan üye halt etmiş 2000 biriktirmekle 3000 net birikimim garantii.ama canı sıkılan kabile üyesi bir günde beni yemeye kalkarsa o zaman durum vahim

Bir de kabileyi iyi araştırmak lazım. O kabilelerin değişik değişik adetleri olabiliyor doğruysa arada okuyorum yok artık diyorum bazilarina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…