- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Birikim yapmak icin borçlanmak ev araba arsa vs almak şart yoksa maaştan kalsın artiriyim die bişey yok eşimin maaşı 4 bin 1300 TL ev kredisi aracın krediside ev bitince yil sonu baslicak bı kısmı nakitti kalanını da borclandik borclanmadan hicbirsey sahibi olunmuyor malesefBazen yumurta süt peynir alıp çıkıyorum sadece 100 liradan fazla tutuyor sadece bir hafta 10 günlük insanın aklı almıyor artık
Kendi başını ye sananeİnsan asgari ücret alır ya da başka bir maddi sıkıntısı olur bulup yiyemez ya da nefsini köreltmek için gider bütçesinin yettiği ucuzunu alır ama para biriktirmek için de gidip hamile haliyle içinde nişasta, yağ ve bir sürü katkı maddesi olan 5 liralık sucuktan almaz. Sorumsuzsunuz, gözünüzü para hırsı bürümüş hiç çocuk için yapıyorum demeyin.
Şu an pazardayım hakkaten bamya 15 liraymış ıyiki sevmiyorum.. onun dışında domates salata uzum uygun kilosu 4 5 lira.. muz 13 e aldım 6 tane o da pahalı gerçi muz hep boyle
Oyu de canım 2 biriktirecegine 1000 biriktirsenize çocuk için dersen coxuk için alına bazı şeyler bir süre sonra kullanılmiyo mesela bebek arabası 3 sene kullandım şu an curuyo gerek yok kaldı evde öyle o yüzden ucuzunu aldımKendi başını ye sanane
Bende az önce pazardan aldım 13 6 tane işte sadece çocuk yiyecek napalim.. eskiden 7 8 liraya kadar düşerdi.. Tabi markette daha pahalıdır belki de.. ama mesela domates salata şeftali aldım kilosu 4 5 6 tl uygun geldi.. bazı ürünler her zaman pahalı oluyo maalesef düşse de çok az düşüyo.. bu sene virüs yüzünden herşey böyle çok pahalı olur ama inş 2021 ocaktan sonra belki düzelir az da olsa virüs illeti biterse o zamana.. geçen sene 1.800 900 arası aldığım tlf merak edip geçenlerde sordum 2400 500 maalesef çoğu şey zamlandi.. biraz da serbest piyada adı altında köylü kurnazlari çoğaldı.. dune kadar 400 lira olup tenezzul etmedigin mok gibi evler bile bugun 700 800 kirasi gel de laf yapma işte evin hakkı bu mu diyeMuz aldım. Kilo 17.99 tl.
Yer istanbul.
Ve 3 tane muza 9.62 tl verdim.
3 muz 3.
Şaka gibi..
Kaç aile bu fiyata muz alabilir pes ya..
Birkac şey daha aldım. 65 tl ödedim.
Bazı üyeler de yazmış okudum. Haftalık 300 tl nasıl gidiyor diye.
Boyle gidiyor..
Fotoğrafı da bu. Ispati.
Eki Görüntüle 2677606
Şu an pazardayım hakkaten bamya 15 liraymış ıyiki sevmiyorum.. onun dışında domates salata uzum uygun kilosu 4 5 lira.. muz 13 e aldım 6 tane o da pahalı gerçi muz hep boyle
Kendi başını ye sanane
Allah belasını versinKonuya tam oturdu maalesef
Bu sizide ilgilendirmiyor başını ye beddua değil baya cahilsinİnsanlar size gayet guzel aciklayarak, sagliksiz beslenmenin sonuçlarını anlatiyorlar, siz beddua edip sanane diyorsunuz.
Gidin şöyle bir tur gezin onkoloji servislerini, bir doktorla konusun o servislere giden yollar neler yiyip icmekten geçiyor, sonra 5 liraya sucuk yiyip 2000 tl birikim yapiyorum diye ahkam kesersiniz. İnsanlar sizi değil dogacak bebeginizi düşünüyor, ne acı ki sizden çok düşünüyorlar. Eger gelirim 1000 tl mecbur onunla ne alirsam yiyorum deseniz kimse tepki vermezdi ama hamile bir kadinin ayda 2000 tl biriktirmek için hamilelikte asla yenmemesi gereken seyleri yemesi insanlarin vicdanini sizlatti ki bu da cok normal...
Bu sizide ilgilendirmiyor başını ye beddua değil baya cahilsin
Yok canım 2 lira değil onlar zaten iyi olmuyo ben 4 5 liraya aldım yoksa 2 3 liralık da var ama bugün al yarın çöp olur onlar..eskidendi o 2 3 liraya iyi sebzeGecen pazar, pazar fiyatlarima inanmamislardi, luks semt pazaridir demislerdi, halbuki Dudullu pazarından almistim
2.5 liraya da domates vardi evet ama anca salcalik olur, ezik çürük... Bu 2 liraya meyve sebze alanlar nerden aliyor bilmiyorum, yoksa 200 gr alip onun fiyatini mi yazıyorlar 2-3 liraya aldim diye
Aynen dert değil kimseyeDoğru bizi ilgilendirmiyor, istersen nukleer atık yersin, afiyet olsun.
Yok canım 2 lira değil onlar zaten iyi olmuyo ben 4 5 liraya aldım yoksa 2 3 liralık da var ama bugün al yarın çöp olur onlar..eskidendi o 2 3 liraya iyi sebze
Mecburwn 5 6 ya aldım iyisi o fiyatta şu an çünkü eskiden olsa bende alırdım 2 3 liraya sen haklısın yani.. 2 3 lira olanı alsan çöp olur.. sağlam sert olanı 4 5 6 lira ha ben alırım bir kilo yeter ama çok nüfuslu aileye yetmez mecbur alacak 3 4 kilo e o zamnda benim pazarda gidecek 100 lira onun 200 lira gidecek..Anladim, aynen ben de 5-6 ya aldim diyince 2 liraya var sen luksunu almissin demislerdi, gorunce benim aldigim fiyatlara alanlari sevindim yalanci cikmadigima ☺
Kasar zaten yeterince yer kapılıyordur fiyat olarak o yüzden normal yaniKızlar ben İstanbul’un orta halli bir yerinde yaşıyorum. Pazar’dan aldıklarımı kalem kalem yazıyorum:
2 kg domates
1 kg salata
Yarım kilo çilek
1 kilo şeftali
1 adet karpuz orta-büyük
3 adet muz
1 kalıp peynir
1 büyüm boy kaşar (özgüllü)
2 kilo kızartmalık patates
145 lira harcayıp geldim. Şimdi biri bana desin ki şu fazla olmuş, şundan da kısabilirsin; zerre yemeklik de yok içinde akşam yapacağım.
Kimin cahil olup olmadigi gayet acik ve net ortadaBu sizide ilgilendirmiyor başını ye beddua değil baya cahilsin
Bir muz bile alamayacak yakında insanlar.Bende az önce pazardan aldım 13 6 tane işte sadece çocuk yiyecek napalim.. eskiden 7 8 liraya kadar düşerdi.. Tabi markette daha pahalıdır belki de.. ama mesela domates salata şeftali aldım kilosu 4 5 6 tl uygun geldi.. bazı ürünler her zaman pahalı oluyo maalesef düşse de çok az düşüyo.. bu sene virüs yüzünden herşey böyle çok pahalı olur ama inş 2021 ocaktan sonra belki düzelir az da olsa virüs illeti biterse o zamana.. geçen sene 1.800 900 arası aldığım tlf merak edip geçenlerde sordum 2400 500 maalesef çoğu şey zamlandi.. biraz da serbest piyada adı altında köylü kurnazlari çoğaldı.. dune kadar 400 lira olup tenezzul etmedigin mok gibi evler bile bugun 700 800 kirasi gel de laf yapma işte evin hakkı bu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?