- 20 Mart 2008
- 141.996
- 213.998
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
- #1.081
tavsiye ederim, harika tavsiyeler varAsgari Ücretle Yapılacaklar Listesi (@asgariyap) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/asgariyap?s=09
çok hoşsunuz çok güldüm yorumlarınıza ve sonuna kadar katılıyorum malesefDamacana mı? tifolu kuyu suyu dururken?müsrifsin işte, kabul et kurtul
Açılmadı bide twitter kullanmıyorum maalesef..
Amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Evet
3 4 yildir boyle
Gercekten artik pazarlarda elma 1 2 yerde goruyorum en basit ornek
Ztn salgin var urun yok uretim mecburen yok birde dolara endeksli olunca mahvolduk Allah herkesin yardimcisi olsun
Kullan at çorapları iyi fikirmiş.
Ya hayır elmayı limonu bırakın.
Deodorant,şampuan,diş macununun fiyatları? Napalım pireli saçlarla pis dişlerle kokarak mı gezelim? Sadece üçünü alınca 100 lira ödüyorsunuz fix
uzun süredir takipçisiyim bu hesabın, ben de çok gülüyorum tweetlerine, siz de gülün istedim, gülüyoruz ağlanacak halimize ama napalım?Kullan at çorapları iyi fikirmiş.
Hep haber çoraplarım yırtılıyordu.
Bedavacılık için iyi fikirmiş..
Çok güldüm tweetlere..
iyi ki paylaştınız.
kuzularım onlar benim, fakirliğimi hiç yüzüme vurmazlarÜzülmüşlerse içemedin diye..
herkesin harcama aliskanliklari farkli.mesela ben deodorant ve kışın el kremi harici bir kozmetik kullanmam gunluk hayatta.agdayi da kendim yapiyorum.yilda birkac kere sacimi kestirmeye kuafore giderim.ozel gunlerde makyaj yaparim sadece o da goz kalemi ruj allik vs. yilda birkac gun.ama el kremi yuz kremi vucut losyonu makyaj malzemeleri tonikler yuz temizleme jelleri agda sac boyama vs. duzenli kullanan giden arkadaslar icin gecinmek cok zor.e buna bi de bolca markali kiyafetler cantalar ayakkabilar eklenince... mesela cocuga da a101 bim soktan oyuncak lcwdan kiyafet alir prima yerine ortalama fiyatli bez kullanilir mama kullanmazsa cok masrafi yok.alisverisi migrostan yapmak var bi de ortalama marketlerden yapmak var.her harcama kaleminde en iyisini almaya 7500 degil 10bin de yetmez.ortalama urun ve hizmetler tercih edilir ve maas alinca direk arkadaslarin dedigi gibi altin doviz vs alinirsa cok rahat gecinilir.
Evet harcama alışkanlıkları çok etkiliyor birikimi. Mesela ben giyimden markadan kısarım. Çok giysim yoktur. Ama cilt bakımı konusunda yaklaşık yedi yıldır düzenli yaptırırım. Makyaj yapmam ama cilt bakım ürünlerim en iyi markalardır. Şimdi dolara endeksli fiyatları o kadar artmış ki. Alıştığım için almasam da olmuyor. İndirim takip edip bir senelik kullanacağım ürünü alıyorum ama o ay birikim yapamıyorum. Uygun ürünlere geçmek için şu aralar araştırma yapıyorum. Bu şekilde almaya devam edemem çünkü
Size bir ipucu benden..bende bu sene süslüsözlükten keşfettim.Tam bunu diyecektim, siradan market sampuanlari bile 25 liradan başlıyor, dis macunlari keza oyle, gramaji azaldıkça azalmış, deterjan, camasir suyu, sabun, bunlarin hepsi zorunlu harcamalar ve hepsinin fiyatlari surekli artiyor.
Haklısınız..uzun süredir takipçisiyim bu hesabın, ben de çok gülüyorum tweetlerine, siz de gülün istedim, gülüyoruz ağlanacak halimize ama napalım?
Size bir ipucu benden..bende bu sene süslüsözlükten keşfettim.
Bim de bir şampuan var. A plus diye kendi markası.. 10.95 tl koca kutu. 390 ml.
Üreticisi Selen Kozmetik. Bir markasi var Urban Care. O fahiş fiyat üst segment marka. Yani a plus sampuan üretimi iyi firmada yapılıyor.
Şampuan kaliteli bana göre. Ben iki kere kullandım. Hala kullanıyorum.
Bir de Bim'de buono diye bir marka var.
Kendi çikolata markası diye geçiyor.
Üreticisi detay gıda.
Yani kahvedunyasi markasının esas firması.
Fiyatları daha uygun. Kaliteli çikolata. Bitter Bademlisi çok iyi bence.
Bu iki ürünü alıyorum ben. Tabi dış macunu bildigim bir firma var oradan
Bir bakın bence..
Ben bu iki ürünü kaliteli buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?