Aslında durum daha farklı?

Tamam orda haklısınız bu durumda gitmemek en doğrusu olur ama diyorum yaa olayın içinde babam da söz konusu ..
Çocuğunun peşinde baban koşturmuyor, senin arkanı baban toplamıyor, pisliğini baban temizlemiyor. Annen istemiyorsa, rahatsız oluyorsa gitmeyeceksin. Gidiyorsan da insani bir süre kalıp döneceksin. Bir senedir bu bin kez yazıldı sana.

Baban senin bahanen.
Onun içinde gidip bir hafta kalır, dönersin.
Tüm yazı orada geçirmenin, kocanı da buna dahil etmenin hiçbir anlamı yok. Bunu asla anlamayacaksın sanırım.
Ya adam üzülüyor ben istesem zaten çeker giderim ama istemiyor adamcağız

Yani elimden geleni inanın yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum zaten davranışlar istemediği yönünde... mesele aslında o bu şu değil mesele davranış şekli...

Sen evli barklı kadınsın. Çocuğunun babasından o kadar uzun süre ayrı kalması normal değil.
Babanı tamamen bahane ediyorsun.
Bir değişikte eşin o da dönmeni istemiyor.
Tüm değişiklikler bir aradasınız çok basit bir konuyu saçma sapan bir problem haline getiriyorsunuz.

Evet bu dediğinize bende katılıyorum birazda ailevi mesele haline döndü bu durum

Siz gideceksiniz, bir hafta-on gün kalacaksınız, döneceksiniz.
Babanıza yetmiyorsa, daha çok görmek istiyorsa, kalkacak kendi gelecek, o da sizde kalacak. Yok buna yanaşmıyorsa da kendi bilir.

Orası babanızın olduğu kadar annenizin de evi ve anneniz sizi is-te-mi-yor.

Sizin istemediğiniz ama kocanızın istediği biri evinize gelip 3 ay kalabilir mi, siz buna müsaade eder misiniz?

O bahsettiğiniz kişi evladımsa seve seve...

O bahsettiğiniz kişi evladımsa seve seve...
O evlat sizsiniz ama, öyle bir sorun var.

Kaldı ki evlat da olsanız kadın istemiyor ya, istemiyor. Ötesi yok. Diyelim ki çokkk kötü bir anne. Kendi evladını istemeyen bir anne. E günün sonunda yine istemiyor oluyor.

Ama yüzüne de söyledim kaldıramıyorsun galiba kalabalık oluyoruz senin içinde zor oluyor dedim hayır sen bana bakma dedi ama sonrasında tabi yine aynı olumsuz davranışlar devamm etti.....

Yani elimden geleni inanın yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum zaten davranışlar istemediği yönünde... mesele aslında o bu şu değil mesele davranış şekli...
Hâlâ "annenizin evinde" ısrarla kalmanızın altında yatan nedeni buldum.İntikam,o kadar gözünüz kararmışki mantıklı düşünmeyi unutmuşsunuz Annenize kininizin nedeni ne bilmiyorum ama onu cezalandırmak için gitmiyorsunuz.Çünkü aklı başında gururlu hiç bir kadın istenmediği yerde durmaz,baba kal desede , Tesekkur edilir ,kendi evine davet eder ......Siz annenizin stresten hastalanmasını hatta ölmesini istiyorsunuz . Kadını çıldırtan tüm tuşlara basıyor babanızında buna çanak tutmasını sağlıyorsunuz......

Ama yüzüne de söyledim kaldıramıyorsun galiba kalabalık oluyoruz senin içinde zor oluyor dedim hayır sen bana bakma dedi ama sonrasında tabi yine aynı olumsuz davranışlar devamm etti.....
İlla kovulana kadar zorlayacaksınız kadını yani. Kibarlık ediyor evet ağzımıza ediyorsun her sene diyemiyor kadıncağız.

Kadın nerden bilsin başına gelecekleri. Doğururken bilemez ki insan.
Tamam gelmem olur biter zaten bende bu şekilde davranılmasından memnun değilim kii sadece şunu anlatmaya çalışıyorum bu evladın da olsa evine gelen bir başkasıda olsa istenmediğini kimseye yansıtmamalısın karşındaki insan içinde gurur kırıcı sebebi hiç önemli değil o veya bu...

Allah annenizin yardımcısı olsun. Kadın anlayın diye her şeyi yapıyor, ısrarla anlamıyorsunuz. Bir de yüzünüze "evet istemiyorum git" dese yeri göğü yıkarsınız diye diyemiyor işte.

Gelen kişi 1 hafta kalsa haklısınız.
Siz üç ay kalıyorsunuz, bir de kocanız geliyor.

Gurur kırıcısıysa da çeker gidersiniz, yeterince kırılmıyor demek ki gururunuz.

Evine 3 günlüğüne gittiğim insan şu muamelenin yarısını yapsa çeker giderim, siz ısrarla aylarca kalıyorsunuz.

Üç ay kalmayın yahu bu kadar basit. Bunu anlamak niye bu kadar zor geliyor size?

Asla öyle şey olurmu aslaa.... nerden çıkardınız ..... yaa ama bak ne söylüyorum gitmeme izin de vermediler kii gidiyim dedim itiraz ettiler annemde istemedi yani ben gelmem olur biter ama cidden istemiyorsada açık açık söylesin ikiyüzlü davranmaya da gerek yok

Kimse kimseye çöreklenmiyor ki buraya gelmemizi isteyen de zaten kendileri sen ne anlatıyorsun bana ben sadece kadının davranışını sorguluyorum
Her yaz evine gidip aylarca kaldığınız insanlar öz anne ve babanız değil de kayınvalide ve kayınpederiniz mi ? Annenizden neden yabancı bir kadın gibi bahsediyorsunuz ?

Bu kadar olaydan sonra gitme demeleri sizi durdurmaya yetiyor mu? Çocuk musunuz? Gidiyorum bitti....Ne yapıyor anneniz gitme diye kapıyı mı kilitliyor, eteğine mi yapışıyor??? Yarım ağız kocası laf etmesin, kalbini kırmasın ,dayak küfür olmasın diye gitme diyor ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…