Aslında durum daha farklı?

Kızlar sorun kimde bilmiyorum burada hep beni kötülediniz evinize gidin diye ama şimdi de eve gitmek istememe tepki gösterdiler babam kırıldı eşimde konuşmuyor benimle ama rahat değilim burada neden gitmeme bu kadar tepki verildi bilmiyorum
Allah aşkına kırılan kırılsın git evine. Kocan eve gelecen diye niye konuşmuyor? Arkandan bi işler çeviriyo olmasın

Yani temiz insan zaten eve kedi almaz madem bu kadar temizlikten bahsediyorsun.. eminimki kedinin bütün tüyleri ortalıkta geziyordur saman yığını gibi birde ordan buraya laf atıyorsunuz ayıp gerçekten ayrıca temiz olmadığımı nereden biliyorsunuz sanki beni tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz hayvanın olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez asıl herkez fikrinde özgürdür.....
Şu kafaya ve herkez yazan birine laf anlatmak :27:

Allah aşkına kırılan kırılsın git evine. Kocan eve gelecen diye niye konuşmuyor? Arkandan bi işler çeviriyo olmasın
Bilmiyorum ama çok sıkıldım ya onlar eşim gelsin diye bekliyorlardı bende o gelmeden gitmek istediğimi söyleyince üzüldüler ama yani rahat edemedim napiyim

Bilmiyorum ama çok sıkıldım ya onlar eşim gelsin diye bekliyorlardı bende o gelmeden gitmek istediğimi söyleyince üzüldüler ama yani rahat edemedim napiyim
Kocanız annenizin evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?

Ailece anormalsiniz gerçekten. Millet karısı 2 ay bırakıp anasına gidecek diye küser. Sizinki sizi kendi evinize istemiyor.

Kocanız annenizi evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?

Ailece anormalsiniz gerçekten. Millet karısı 2 ay bırakıp anasına gidecek diye küser. Sizinki sizi kendi evinize istemiyor.
Neden acaba 🤣 ay evini az çok tahmin ediyorum 🤢🤢 adam bi rahat etmiştir

Tabi canım hiç rahat değilsin dön o yüzden

Kocanız annenizin evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?

Ya ondan değil kendisi gelecekti ayıp olmasın diye bekle dedi bana bende rahat olmadığımı söyledim oda dön o zaman dedi

E o zaman niye konuşmuyor? Hem dön deyip hem konuşmaması mantıklı değil ki.
Ya aslında olay şu babam onu gelecek diye bekliyordu bende eve dönmek istiyorum bileti al falan deyince biraz sıkıştırdım galiba keyfim kaçtı dedi artık bende gelesim kalmadı dedi

Öyle olsa buraya gelicem demezdiki ne alakası var benim bileti alıp dönmek istememe tepki verdi ondan olduğunu düşünüyorum yani başka ne olabilir
Benim bir suçum yok ben buraya geldim ama rahat olamadım yani dönmek istememin neresi yanlış ayrıca bulunduğum yer kalabalık cidden çocukla zor oluyor

Öyle olsa buraya gelicem demezdiki ne alakası var benim bileti alıp dönmek istememe tepki verdi ondan olduğunu düşünüyorum yani başka ne olabilir
Kendi ailenizin evinden erken dönmek istemenize neden bozulur bir eş? Sizce de saçma değil mi?
Di3şğer bir sebep o da illa ailenizin evine gelip uzun uzun kalmayıp planlıyor yine. İkisinden birisi ve her iki ihtimal de normal değil.
Karı koca olayları yaşayış şekliniz tuhaf.

Yok artık! Sen hala orda mısın?!
Eylül 15 gibi ana evinden ve kadınlar kulübünden gidiyor. Haziran 20 gibi de ana eviyle birlikte, siteye konu açmaya başlıyor. Yazın geldiğini ben bu konudan anlıyorum. 3 ay falan benzer konular açacak

Kızlar sorun kimde bilmiyorum burada hep beni kötülediniz evinize gidin diye ama şimdi de eve gitmek istememe tepki gösterdiler babam kırıldı eşimde konuşmuyor benimle ama rahat değilim burada neden gitmeme bu kadar tepki verildi bilmiyorum
Yani kusura bakmayin da sizin kadar tembel, pis bir esi ben de olabildigince uzak tutmaya calisirdim 🤦🏼‍♀️

Cok onemli not: hayvanlar temiz canlilardir. İnanmazsiniz belki ama sizden temiz olduklari kesin

Eylül 15 gibi ana evinden ve kadınlar kulübünden gidiyor. Haziran 20 gibi de ana eviyle birlikte, siteye konu açmaya başlıyor. Yazın geldiğini ben bu konudan anlıyorum. 3 ay falan benzer konular açacak
Çok tatlısınız maşallah ne güzel takip etmişsiniz 😊

Back
X